Ja osobno imam panične napade već neke 3 i pol godine. Psihijatirica mi je prepisala Fevarine i Helex po potrebi.
Ali naravno, nije ni popričala samnom, samo ih je prepisala i to bi sada kao trebalo ih spriječiti kao čarobnim štapićem.. Gluposti.
Sama sam se bila javila kod jednog privatnog psihologa i nakon par terapija mi je bilo bolje, no sve se ponovo vratilo!
Znam da ima mnogo ljudi koji boluju od ovoga. I zbilja je teško. U početku nisam mogla izači iz kuće, a kamoli uči u tramvaj..
I svaki put kada dođem na kontrolu kod psihijatra, samo mi produži terapiju.. Tako se to ne može riješiti. Kemija nije rješenje!!!
No, jedan od problema koji mi se razvio u sklopu napada panike je depresija, pošto sam dosta vremena u strahu od novog napada, pa neki stresovi, faks, i slično.. i sada sam došla do toga da neznam jel mi gore kad dobijem napad, ili kada me uhvati depresija. I ne, to nije depresija tipa -lijena sam- već depresija smisla - ne želim živjeti-
I sad da ponovo dođem na kontrolu, prepisala bi mi neke druge lijekove.
Ne znam šta da napravim, ljude oko sebe sam već ˝izmučila˝ jer nitko ne zna šta mi se događa, a kada im i pokušam objasniti ne vjeruju mi, i kažu : Ma samo se malo trgni.
Nije to LIJENOST, jer da je potrebno samo trgnuti se to bi bilo prelijepo!! Nitko ne bi bio bolestan...
Ne znam više što da radim..
Jel ima netko sa sličnim iskustvom??

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom