Pokazujem rezultate 1 do 8 od 8

paranormalnost..predviđanje..

Raspravljate o temi paranormalnost..predviđanje.. u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; mnogima se često dogodi da kažemo nešto zajedno s drugom osobom. npr.pozdravimo u isto vrijeme ili pomislimo na nekoga i ...

Starter Avatar od korisnika cura_sa_tribine
    Datum registracije
    12-01-10
    Starost
    21
    Poruka
    50
    Liked
    0 times

paranormalnost..predviđanje..

mnogima se često dogodi da kažemo nešto zajedno s drugom osobom. npr.pozdravimo u isto vrijeme ili pomislimo na nekoga i ta osoba nam se javi. što ako to postane sve češće, uobičajeno, kada osjetite da se takve stvari događaju. kada možete na neki čudan način osjetiti i predvidjeti kaj će se dogoditi. ne kažem da ste tarot majstori (ko oni na rtl.u) . da li imate takva iskustva, jeste li s nekime razgovarali o tome?i što mislite o postojanju duhova?da li je to samo negdje u našoj mašti ili doista postoji neki paranormalan svijet koji samo određene i odabrane osobe mogu razumijeti i prihvatiti, iako se drugima to čini smiješno i besmisleno...
    moj život je tribina sjeverna, sva moja ljubav tu je ostala..

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,198
    Liked
    1188 times

Re: paranormalnost..predviđanje..

ja kad svrsim u isto vrijeme kao i moja draga to smatram paranormalnom pojavom jer najcesce ja ranije to obavim

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Starter Avatar od korisnika cura_sa_tribine
    Datum registracije
    12-01-10
    Starost
    21
    Poruka
    50
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
    ja kad svrsim u isto vrijeme kao i moja draga to smatram paranormalnom pojavom jer najcesce ja ranije to obavim
    onda znači da obaviš dobro svoj dio posla,i ona svoj..svaka čast!definitivno je ovo i više od paranormalnog
    moj život je tribina sjeverna, sva moja ljubav tu je ostala..

Uvaženi forumas Avatar od korisnika _tea_
    Datum registracije
    19-04-08
    Starost
    35
    Poruka
    607
    Liked
    0 times

care
    Neko to od gore vidi sve...

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,198
    Liked
    1188 times

ona dobro obavi posao to sam siguran...nadam se da i ja to napravim kako treba

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

prof. Foruma Avatar od korisnika Agness
    Datum registracije
    21-02-08
    Poruka
    1,916
    Liked
    6 times

na forumu je definitivno sex u zraku

sad sam napisala post koji je fulan totalno....

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: cura_sa_tribine Pogledaj Poruke
    mnogima se često dogodi da kažemo nešto zajedno s drugom osobom. npr.pozdravimo u isto vrijeme ili pomislimo na nekoga i ta osoba nam se javi. što ako to postane sve češće, uobičajeno, kada osjetite da se takve stvari događaju. kada možete na neki čudan način osjetiti i predvidjeti kaj će se dogoditi. ne kažem da ste tarot majstori (ko oni na rtl.u) . da li imate takva iskustva, jeste li s nekime razgovarali o tome?i što mislite o postojanju duhova?da li je to samo negdje u našoj mašti ili doista postoji neki paranormalan svijet koji samo određene i odabrane osobe mogu razumijeti i prihvatiti, iako se drugima to čini smiješno i besmisleno...
    jedna moja dobra frendica ima neke takve cudne sposobnosti.. npr. dugo vremena se nije cula s nekim, jedan dan je slucajno pomislila na tu osobu i za nekoliko zvoni telefon - zove bas ta osoba.. i sl.

ne znam bas kakve to veze ima s duhovima ne sapucu nam valjda oni takve stvari

ugl. ja to smatram slucajnoscu.. vise-manje svima se to zna dogoditi, neki ljudi vise obracaju paznju na to, a neki manje u svakom slucaju, zanimljivo je kad se dogodi

Citat Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke

Uvaženi forumas Avatar od korisnika mirko_zg
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    972
    Liked
    0 times

opasne su to droge
    RISE and SHINE

Lajkaj nas na Facebooku