Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Plač na TV-u u Znanost forumu; Ne smatram sebe bas nekim pretjerano osjećanim čovjekom osjetljivim na ljudsku patnju no opet nisam bas ni k'o kamen ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-09-07, 13:06   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Plač na TV-u

Ne smatram sebe bas nekim pretjerano osjećanim čovjekom osjetljivim na ljudsku patnju no opet nisam bas ni k'o kamen bezosjecajan. No nesto me bas smeta na TV-u.
Zasto bakutaneri (zene iznad 35-40 godina) u 90% slučajeva kad su na TV-u u nekakvom javljanju sa terena uvijek moraju biti suznih očiju, cmizdriti, arlaukati i sl.
Npr slikoviti primjer:
Mislim jebote, tvojem trecem susjedu je sin potrgao nogu kada ga je pretukao policijac jer mu je isti jebo mater. I sad se susjeda našla prozvana da na TV-u počne suznih očiju kukulelati kako sad jadan decko je samo jebo mater drotu, a ovaj natuko k'o vola u kupusu za bezveze...a zena tog istog decka na redovnoj bazi drukala starcima da je đaner nicim izazvana ili širila po susjedstvu priču da je Miciku Francekovu napumpao pa joj njegov tatko platio abortus

Mislim, ja kuzim kad netko dozivi jebenu tragediju. Umre ti jako blizak clan obitelji i sasvim normalna reakcija da ces plakati k'o ljuta godina. Ali za gornje "trivijalne" stvari arlaukati na TV-u mi je totalni pozerski nonsens. Mislim, čemu da te gleda 2 milijuna ljudi kako cmizdriš na TV-u?!

Jesam li stvarno tvrd ili ima i drugih sto im to smeta?!

I zasto jadan Banić je kriv za svako sranje u gradu?! Bakutaner potrgala potpeticu gurajuci se u tramvaj i sad je Bandic kriv kaj je kupil bas te tramvaje...ziher je stavil neku pinku u pađe....a ona sirota sa malom penzijom i ovo i ono...
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 13:16   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto
Re: Plač na TV-u

e kao 1 rep+ za tekst

2 bandek je jadan uvjek kriv to je istina a s druge strane jadno pa nije on superbaja da leti svugdje i vidi sve

3 plac na tv-u nisi ti tvrd ti debilosi koji placu na tv-u zovu se Glumci
Morpheus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 13:45   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,376
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Oggy, Oggy!

Baš si zločest dečko.

Ne zbog ovog razmišljanja, već zbog bakutanera. Zar misliš da ja svaku noć spavam s bakutanerom? Ja bi ju upisao na fakultet bez obzira na godine samo da ju mogu zvati studenticom jer je bolja od mnogih studentica.
Žene nakon tridesete tek postaju prave žene, jer znaju što hoće, znaju što im godi i što je najvažnije znaju kako doć do toga i ne stide se toga.
A ti - bakutaneri? Joj, joj!

Nema repa od mene za sada.

A da! Tema!

Malo popuste živci s godinama pa lakše kane suza, naročito pred očima javnosti.
A i mora se jer su rijetke prilike stavit svoju facu na mali ekran.
Ne obraćam na to previše pažnje.

Nije Banditić kriv za sva sranja u metropoli ali ta njegova funkcija nosi puno povlastica, ali isto tako i odgovornost za puno stvari - u tome je kvaka.
Samo što bi naši odličnici koristili samo povlastice, bez žalje da za bilo što odgovaraju i što je najtužnije - u većini slučajeva im to uspjeva.
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 14:02   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Oggy, Oggy!

Baš si zločest dečko.
Takav sam po celom telu. Zato imam toliko frendica
Citat:
Ne zbog ovog razmišljanja, već zbog bakutanera. Zar misliš da ja svaku noć spavam s bakutanerom? Ja bi ju upisao na fakultet bez obzira na godine samo da ju mogu zvati studenticom jer je bolja od mnogih studentica.
Žene nakon tridesete tek postaju prave žene, jer znaju što hoće, znaju što im godi i što je najvažnije znaju kako doć do toga i ne stide se toga.
A ti - bakutaneri? Joj, joj!
Gle, bakutaneri su babci bilo kakvih godina kojima je najveći domet drustvenog života trač party uz Čaroliju sa bližnjom susjedom. Pretezno su to zene starije od 35 jahri. Babci koji imaju soli u glavi, atih su godina je ne bi klasificirao bakutanerima...
Citat:
A da! Tema!
Malo popuste živci s godinama pa lakše kane suza, naročito pred očima javnosti.
A i mora se jer su rijetke prilike stavit svoju facu na mali ekran.
Ne obraćam na to previše pažnje.
Ja promjenim program tada. Čim vidim, malenu dlakavu bradicu kako se počne tresti maltene ničim izazavana. ali svejedno ostane gorak okus u ustima izazvan ljudskom glupošću
Citat:
Nije Banditić kriv za sva sranja u metropoli ali ta njegova funkcija nosi puno povlastica, ali isto tako i odgovornost za puno stvari - u tome je kvaka.
Samo što bi naši odličnici koristili samo povlastice, bez žalje da za bilo što odgovaraju i što je najtužnije - u većini slučajeva im to uspjeva.
Ma da, ali jeboga patak. Bandić kakav god bio je fakat počeo biti dežurni krivac za svako sranje u Zg-u. Skoro će postati i za čitavu HR...
Ne znam jel' to propaganda zna se koga, ali u meni osobno izaziva revolt prema tome i brijem da ce moj glas ici Banditalu ziher samo zato jer ne zelim biti kao vecina Hrvata kojima je Banditalo kriv za sve...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 14:10   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,376
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ajd, isčupo si se. Sad može rep+.

P.S. Što je Čarolija?
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 14:13   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Talijanska serija koja je po ljeti išla na 1. programu odmah poslije Dnevnika. Omiljena razonoda bakutanera...
Kako znam? Imam muškog bakutanera doma
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 14:44   #7 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,023
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

1. Dadada, k'o on to neprati, pa eto slučajno zna jer ima "m bakutanera doma".
2. Banditić je faca, a ljudska zavist je ljudska zavist - bila i bit će.
3. A taj plač pred tv ili općenito u javnosti - pa ništa drugo nego biti primjećen.
Eto ta baba, sad ogovara malog po kvartu, sad govori kako joj ga žao. Ma naravno!
Bitno je da se priča, a sad dobro ili loše je teško razlučivo (ponekad).
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 14:53   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Mislim da je taj plač nasnimljen pa se pušta kad netko priča slično onom kad netko ispriča vic i odmah zatim puste smijeh.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: plac, tvu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103