Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 42

poremecaj licnosti

Raspravljate o temi poremecaj licnosti u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; imam nekih problema glede psihe vec godinu dana.bila kod psihijatra,dao ad i opet sve isto,bez neke promjene.mislim da je to ...

Starter
    Datum registracije
    31-01-09
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

poremecaj licnosti

imam nekih problema glede psihe vec godinu dana.bila kod psihijatra,dao ad i opet sve isto,bez neke promjene.mislim da je to vec preraslo u poremecaj licnosti.jel ima netko tu s tim sranjem,kak se nosite s tim,savjet,bilo sta

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Re: poremecaj licnosti

Neznam od kud si, da se ne uvrijediš, ali takava dijagnoza, na koju ti misliš, je vjerovatno "trajna promjena osobnosti".
    Savjetovati ti bilo šta bilo bi glupo, osim da ako osjećaš da imaš nekakvih tegoba moraš ustrajati na pokušaju liječenja, jer izbjegavanje će te vući samo sve dublje u bolest.

Do "trajne promjene osobnosti", koliko ja znam dolazi nakon malo dužeg perioda neke psihičke bolesti, koja svojim utjecajem kod bolesnika dovodi do faze da se njegova psiha trajno promijenila i da to više nije ona osoba kakvom je bila prije bolesti.

Znam samo da liječenje traje dugo i da je postepeno, nema ništa preko noći!! I moraš imat povjerenja u svog psihijatra, inače ništa od toga.

prof. Foruma Avatar od korisnika hernija
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    1,610
    Liked
    3 times

ja imam poremećaj osobnosti(to mi je dijagnoza od psihijatra) i teško je živit s tim, jer te ljudi ne razumu i ne kuže da je to bolest. pijem 4 lijeka, al samo poblažuje simptome, al ništa napretka. osjećam se jedino dobro kad sam u ordinaciji, al cim izađem sve opet isto.

ajd poslat cu ti pvt.

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

hernija, a sto ti nemas?

prof. Foruma Avatar od korisnika hernija
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    1,610
    Liked
    3 times

hm

Starter
    Datum registracije
    31-01-09
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

ma ja jos nemam dijagnozu,jer nisam i bila kod psihijatra,eto ja sam si nekak sama odredila da je to to.ide na godisnji uskoro,pa planiram otic shrinku,mislim da mi je vrijeme!

Akademik Avatar od korisnika Scorpy
    Datum registracije
    18-10-08
    Poruka
    4,137
    Liked
    74 times

Citat Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
    hernija, a sto ti nemas?
    Sad bih ti rekao, ali bolje da šutim.
    Potpisi su za budale.

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Jao hernija , daj molim te dosadna si.
    Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

hernija nema hiv...eto to nema...

a ja osobno prolazim kroz nekaj kaj zgleda ko promjena licnosti sam kaj neznam jel bi se to moglo definirat ko isto, buduci mi se u zadnje vrijeme pod milim bogom nista neda, za nista zainteresiran, zivot mi se cini ko bezvrijedna stvar...moze bit psiha a moze bit i do vremena...ko ce ga znat...

Regularni forumas
    Datum registracije
    12-09-07
    Starost
    26
    Poruka
    91
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
    hernija nema hiv...eto to nema...

a ja osobno prolazim kroz nekaj kaj zgleda ko promjena licnosti sam kaj neznam jel bi se to moglo definirat ko isto, buduci mi se u zadnje vrijeme pod milim bogom nista neda, za nista zainteresiran, zivot mi se cini ko bezvrijedna stvar...moze bit psiha a moze bit i do vremena...ko ce ga znat...
    Kroz tu fazu svi prolaze neki brzo,neki polako sjecam se do prije godinu dana nista mi se nije dalo cak ni 100 metara otici do trgovine lijenost eto sto...
    Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo
    http://www.youtube.com/watch?v=GOYwZ3_eRjA

Hocu i ja da se malo smijem

Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku