imaš sad stručni postdiplomski iz savjetovanja u rijeci, ako te to možda zanima?
Raspravljate o temi postdiplomski iz psihoterapije u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Malo sam gledala programe postdiplomskih studija u Hrvatskoj i susjednim nam zemljama, i ono što je žalosno da u Hrvatskoj ...
imaš sad stručni postdiplomski iz savjetovanja u rijeci, ako te to možda zanima?
To me uopće ne zanima jer sam završila petogodišnju edukaciju iz psihoterapije, a savjetovanje je ipak samo grebanje po površini...
Ne vidim da je ikome potreban doktorat da bi bio psihoterapeut, dovoljno je ako uspete da svoj psihoterapijski potencijal ulozite u potrebe vasih klijenata to ce vam pruziti vise zadovoljstva nego sto to mozete postici profesorskim radom ili disertacijom.
Prijeteljski savet psihoterapeuta.
Hvala na odgvoru. Slažem se s vama,ali budući da me to područje zanima i teoretski, rado bih se u tom smislu također educirala. Također, zanima me da li netko zna počinje li uskoro novi ciklus edukacije iz grupne psihoanalitičke psihoterapije u Zagrebu?