| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Pretvorili kćer u barbiku u Znanost forumu; Zlostavljanje djeteta.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pretvorili kćer u barbiku Ma jadno dite. I šta će sad ta mala bit u životu? Dobra? Velikodušna? Dobra prijateljica? Ja mislim da može ispast samo teški egocentrik koji svaki dan svoga života misli samo na sebe i svoju ljepotu, a još će joj i u glavi misto predviđeno za inteligenciju i razmišljanje postat navigacijski centar za uvatit blic fotoaparata. To je po meni psihičko zlostavljanje, a tim roditeljima je valjda isto rupa tamo di dođe mozak kad se ne zapitaju koje su dugoročne posljedice toga šta rade.
__________________ |
| | |
| | #13 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pretvorili kćer u barbiku Citat:
![]() Citat:
![]() Sta vise reci sve receno u ova dva posta .....
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics | ||
| | |
| | #14 (permalink) | |||
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pretvorili kćer u barbiku Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Dakle, majka te devojcice je toliko iskomplexirana sto nije uspela u svom glupom zivotu, sto nije ostvarila svoje ambicije, sto je nevidjena lencuga, ili sto je pucala visoko, pa nije ni talentom, ni pamecu, a ni izgledom dospela tamo gde se nameracila! Zena je, ocigledno, i vishe nego opterecena time, da je svoje dete lisila svih decjih radosti, interesovanja, i njeno vreme podredila sigurno nezdravim tretmanima za njenu mladu kozhu! Devojcica svoje misli nema kad usmeriti na ono sto stvarno voli i sto je stvarno zanima, mozda bi i sama normalnim putem razvila neki talenat skriven u sebi i u zivotu na prirodan nacin postigla uspeh... Ovako ce joj opterecenje biti samo izgled, da bude lepa i da je lepota 'izvlaci', i nju i njene roditelje! Dete je poprilicno zakinuto i meni je zao nje i slicnih... I sta ako ne bude ubuduce zanimljiva javnosti??? Propade sve!!! ![]() Ovde cu mozda delovati okrutno, ali, ako osoba 'ne izgleda' za TO, nema tih preparata koji ce je takvom napraviti, jer ona ide na fintu looka, cilj je biti miss. Koliko vidim na slici, devojcica nema sanse da ce biti lepotica od koje klecaju kolena, jednostavno nema crte lica za to, nema unutrasnjost koja isijava, pogled... Ne pomazu tu tretmani, ili jesi, ili nisi... Greska, strasna greska roditelja, jer ono za sta se oni trude, postize se najcesce bez truda!!!
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. | |||
| | |
| | #15 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Pretvorili kćer u barbiku Ja bi to prije nazvap imbecilnošću roditelja. Ne možete reći da majka koja može platiti 4.000 funti mjesečno nije sama uspjela u životu. Mogu ja shvatiti roditeljsku opsjednutost lijepotom kćerkice. Koliko je meni poznato od male djece se nikad nije tražio Barbi look nego osobnost, odgovornost, emocionalna inteligencija i zrelost. Svakodnevno gledamo djecu u različitim filmovima i serijama. Koliko se ja sjećam ni jedna curica-glumica nije bila ljepotica. Lako je osuđivati nešto što je za mene zapravo smiješno. Nitko nije optužio Gipsa za spartanski odgoj Ivice i Janice Kostelić. Bio sam svjedokom maltretiranja djece u osnovnoj školi beskrajnim štrebanjem. Dobar dio tih odlikašica sa svim peticama nikad nije završio fakultet. Da li je toj djeci netko ukrao djetinjstvo?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pretvorili kćer u barbiku Au jbt.I sad to dete zivi i odrasta pod nekim drugim kodeksima koja su sve samo ne normalno odrastanje. Svasta! ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pretvorili kćer u barbiku Ajme siroče malo ![]() Slažem se sa Sahatabom, preužasno je kad roditelji vlastite komplekse liječe preko djece ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-06-08
Poruka: 138
![]() | Re: Pretvorili kćer u barbiku Ajd sad vi recite.Toliko vike oko toga da se dijete ne smije po guzi,a o ovakvim tipovima maltretiranja nitko ne govori.što će na dijete ostaviti veće posljedice:jedan pljas po guzi ili ovakvo sustavno maltretiranje i uništavanje djetinstva? |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pretvorili kćer u barbiku Jednom sam gledala reportažu s nekog izbora ljepote gdje su curice koje su se natjecale imale oko 10 godina, bile su toliko išminkane i izfrizirane da bi se slobodno mogle zamijeniti za neku 20-ogodišnjakinju kad se ne bi vidila visina. Ono što me najviše zgrozilo je ponašanje tih curica pred kamerom - bilo je previše napadno i odraslo, međusobno su bile poprilično zlobne, ono previše natjecateljski ako me razumite... stvarno nešto grozno... kad razmislite pa to su djeca, a ponašale su se prema kameri kao gladne zvijeri ![]() Njihovi roditelji uništavaju njihov djetinjstvo, život, ali i karakter...
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
![]() |
| Tagovi: barbika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics