Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Pretvorili kćer u barbiku u Znanost forumu; Zlostavljanje djeteta....

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-07-08, 09:04   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,295
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird
Re: Pretvorili kćer u barbiku

Zlostavljanje djeteta.
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 09:31   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 21
Poruka: 454
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Ma jadno dite.
I šta će sad ta mala bit u životu? Dobra? Velikodušna? Dobra prijateljica?
Ja mislim da može ispast samo teški egocentrik koji svaki dan svoga života misli samo na sebe i svoju ljepotu, a još će joj i u glavi misto predviđeno za inteligenciju i razmišljanje postat navigacijski centar za uvatit blic fotoaparata.
To je po meni psihičko zlostavljanje, a tim roditeljima je valjda isto rupa tamo di dođe mozak kad se ne zapitaju koje su dugoročne posljedice toga šta rade.
Star 06-07-08, 09:40   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 2,001
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: bruna-13 Pogledaj Poruke
Ma jadno dite.
I šta će sad ta mala bit u životu? Dobra? Velikodušna? Dobra prijateljica?
Ja mislim da može ispast samo teški egocentrik koji svaki dan svoga života misli samo na sebe i svoju ljepotu, a još će joj i u glavi misto predviđeno za inteligenciju i razmišljanje postat navigacijski centar za uvatit blic fotoaparata.
To je po meni psihičko zlostavljanje, a tim roditeljima je valjda isto rupa tamo di dođe mozak kad se ne zapitaju koje su dugoročne posljedice toga šta rade.

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Jadna ta dica koja ne mogu bit dica dok im je vrime. Nije ni cudno sta vise od pola ovih zvijezda prolupa.. Roditelji ih gledaju kao projekt za ostvarivanje svojih bolesnih ambicija, a ne kao zivo bice...

Sta vise reci sve receno u ova dva posta .....
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 10:38   #14 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,462
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Citat:
Pravi autor: lime wire Pogledaj Poruke
Debilno je kad dijete mora zivit roditeljske ambicije a ne svoje . nije to dobro

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
kako mrzim to kad iskompleksirani roditelji lice svoje komplekse na ditetu

Citat:
Pravi autor: apocek Pogledaj Poruke
Izgleda da ovdje ima još puno iskompleksiranih, pa pogledaj sebe čovječe.
Pre bih rekla da si ti!

Dakle, majka te devojcice je toliko iskomplexirana sto nije uspela u svom glupom zivotu, sto nije ostvarila svoje ambicije, sto je nevidjena lencuga, ili sto je pucala visoko, pa nije ni talentom, ni pamecu, a ni izgledom dospela tamo gde se nameracila! Zena je, ocigledno, i vishe nego opterecena time, da je svoje dete lisila svih decjih radosti, interesovanja, i njeno vreme podredila sigurno nezdravim tretmanima za njenu mladu kozhu!
Devojcica svoje misli nema kad usmeriti na ono sto stvarno voli i sto je stvarno zanima, mozda bi i sama normalnim putem razvila neki talenat skriven u sebi i u zivotu na prirodan nacin postigla uspeh... Ovako ce joj opterecenje biti samo izgled, da bude lepa i da je lepota 'izvlaci', i nju i njene roditelje!
Dete je poprilicno zakinuto i meni je zao nje i slicnih... I sta ako ne bude ubuduce zanimljiva javnosti??? Propade sve!!!

Ovde cu mozda delovati okrutno, ali, ako osoba 'ne izgleda' za TO, nema tih preparata koji ce je takvom napraviti, jer ona ide na fintu looka, cilj je biti miss. Koliko vidim na slici, devojcica nema sanse da ce biti lepotica od koje klecaju kolena, jednostavno nema crte lica za to, nema unutrasnjost koja isijava, pogled... Ne pomazu tu tretmani, ili jesi, ili nisi... Greska, strasna greska roditelja, jer ono za sta se oni trude, postize se najcesce bez truda!!!
And with soft deceitful wiles.
white devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 11:52   #15 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,622
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ja bi to prije nazvap imbecilnošću roditelja.
Ne možete reći da majka koja može platiti 4.000 funti mjesečno nije sama uspjela u životu.
Mogu ja shvatiti roditeljsku opsjednutost lijepotom kćerkice.
Koliko je meni poznato od male djece se nikad nije tražio Barbi look
nego osobnost, odgovornost, emocionalna inteligencija i zrelost.
Svakodnevno gledamo djecu u različitim filmovima i serijama.
Koliko se ja sjećam ni jedna curica-glumica nije bila ljepotica.

Lako je osuđivati nešto što je za mene zapravo smiješno.
Nitko nije optužio Gipsa za spartanski odgoj Ivice i Janice Kostelić.
Bio sam svjedokom maltretiranja djece u osnovnoj školi beskrajnim štrebanjem.
Dobar dio tih odlikašica sa svim peticama nikad nije završio fakultet.
Da li je toj djeci netko ukrao djetinjstvo?

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 12:13   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,495
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Au jbt.I sad to dete zivi i odrasta pod nekim drugim kodeksima koja su sve samo ne normalno odrastanje.
Svasta!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 19:49   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Ajme siroče malo

Slažem se sa Sahatabom, preužasno je kad roditelji vlastite komplekse liječe preko djece
Odgovori sa citatom
Star 09-07-08, 16:51   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-06-08
Poruka: 138
rita se izdvaja iz mase

Ajd sad vi recite.Toliko vike oko toga da se dijete ne smije po guzi,a o ovakvim tipovima maltretiranja nitko ne govori.što će na dijete ostaviti veće posljedice:jedan pljas po guzi ili ovakvo sustavno maltretiranje i uništavanje djetinstva?
rita je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-08, 18:14   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 24
Poruka: 1,265
latoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu auru

Jednom sam gledala reportažu s nekog izbora ljepote gdje su curice koje su se natjecale imale oko 10 godina, bile su toliko išminkane i izfrizirane da bi se slobodno mogle zamijeniti za neku 20-ogodišnjakinju kad se ne bi vidila visina.
Ono što me najviše zgrozilo je ponašanje tih curica pred kamerom - bilo je previše napadno i odraslo, međusobno su bile poprilično zlobne, ono previše natjecateljski ako me razumite... stvarno nešto grozno... kad razmislite pa to su djeca, a ponašale su se prema kameri kao gladne zvijeri

Njihovi roditelji uništavaju njihov djetinjstvo, život, ali i karakter...
Odgovori sa citatom
Star 09-07-08, 19:07   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 2,037
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: latoa Pogledaj Poruke
Njihovi roditelji uništavaju njihov djetinjstvo, život, ali i karakter...
To je baš tipično za degenerično društvo kojem TV diktira način življenja. Imaju i oni svoju socijalnu službu. Neka se oni brinu za svoje dekadentno ponašanje.

Jebene nakaze!
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: barbika

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114