| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Prevelika potreba za samoćom u Znanost forumu; Obožavam samoću. Žudim za samoćom. Tišinom i mirom. Kutkom samo za sebe. Mislim da bih mogla živjeti sasvim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 03-10-08
Poruka: 551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Prevelika potreba za samoćom Obožavam samoću. Žudim za samoćom. Tišinom i mirom. Kutkom samo za sebe. Mislim da bih mogla živjeti sasvim sama i tek onda biti sretna. Je li prevelika potreba za samoćom bolest? Želim sebe spoznati sasvim sama. Pogledati duboko unutra....i pronaći odgovor na pitanje: Zašto nisam sretna? Obožavam samoću. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-01-08 Godina: 23
Poruka: 1,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prevelika potreba za samoćom Bolest sigurno nije. Samo....pazi da se ne dogodi da samoća postane jedan od izvora tvoje nesretnost. Jedno je maknuti se od svih koji ti ne odgovaraju, a drugo je sasvim se osamiti
__________________ Alea iacta est! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Najveći Car Foruma | Re: Prevelika potreba za samoćom Citat:
i preko ljeta sam zivjela mjesec dana sama sto mi je bila nevjerojatna terapija ![]() ali ne kuzim jel ti mislis na to da se potpuno izoliras od svih i da stalno budes sama (bar neki duzi vremenski period) ili zelis samo pobjeci od nekih ljudi s kojima se vidjas svakodnevno? pretpostavljam da se radi o ovom drugom i to mi nista nije cudno, daleko od toga da bi se moglo nazvati bolescu ![]() ako imas kakvih mogucnosti mozes otputovati negdje sama, tek toliko da zadovoljis potrebu ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 6
Poruka: 4,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prevelika potreba za samoćom Kao da sam to ja napisala..
__________________ I was a child and she was a child, In this kingdom by the sea: But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Prevelika potreba za samoćom i ja volim biti sam
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 35
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prevelika potreba za samoćom ni meni samoća ne smeta, dapače. međutim, primjećujem da je to kod mene kontra produktivno. ja sam tip kojem samoća odgovara, ali je treba izbjegavati. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Prevelika potreba za samoćom Teško je odrediti pravu dozu, makar to je na nama samima. Imam faze kada mi odgovara i također je koristim za samospoznaju. Nekada mi je teško staviti točku na takvu fazu jer se prebacim na društvo, a onda mi je teško izvući se iz toga. Koliko god bio društven, volim imati mjere u svemu.
__________________ Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prevelika potreba za samoćom Mislim da su ljudi drustvena bica i da dugotrajna samoca na njih nebi utjecala najbolje! Npr Robinson Crusoe.. to ja zamisljam potpunom samocom, jesi li na takav tip samoce mislila.. (u kontaktu samo sa sobom , ili?).. jerbo i on je jadan napravio prijatelja od kokosa da bi imao s kim razg! Slazem se i meni katkad treba mira,samoce..SVIMA NAMA.. al to vjerovatno je kraceg vjeka kao npr kod tebe! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:25.

i preko ljeta sam zivjela mjesec dana sama sto mi je bila nevjerojatna terapija