Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Prevelika potreba za samoćom u Znanost forumu; Obožavam samoću. Žudim za samoćom. Tišinom i mirom. Kutkom samo za sebe. Mislim da bih mogla živjeti sasvim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-10-08, 12:49   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 03-10-08
Poruka: 551
Maria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznatMaria Magdalena će uskoro biti poznat
Prevelika potreba za samoćom

Obožavam samoću.
Žudim za samoćom. Tišinom i mirom. Kutkom samo za sebe. Mislim da bih mogla živjeti sasvim sama i tek onda biti sretna. Je li prevelika potreba za samoćom bolest? Želim sebe spoznati sasvim sama. Pogledati duboko unutra....i pronaći odgovor na pitanje: Zašto nisam sretna?
Obožavam samoću.
Maria Magdalena je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 12:58   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-06-08
Poruka: 1,345
čokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono nešto
Re: Prevelika potreba za samoćom

Citat:
Pravi autor: Maria Magdalena Pogledaj Poruke
Je li prevelika potreba za samoćom bolest?
nije.
čokoladna_ki$$ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 13:07   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 23
Poruka: 1,665
starka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobar

Bolest sigurno nije. Samo....pazi da se ne dogodi da samoća postane jedan od izvora tvoje nesretnost.
Jedno je maknuti se od svih koji ti ne odgovaraju, a drugo je sasvim se osamiti
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 14:10   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-09-08
Poruka: 89
positive se izdvaja iz mase

Pretpostavljam da svi imamo te faze potrebe za osamljivanjem...ako se tako dobro osjećaš ne vidim tu problem...ako već imaš sreću da si možeš priuštiti takvo što....
positive je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 20:48   #5 (permalink)
Najveći Car Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 23
Poruka: 7,093
shelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Obožavam samoću.
Žudim za samoćom. Tišinom i mirom. Kutkom samo za sebe. Mislim da bih mogla živjeti sasvim sama i tek onda biti sretna. Je li prevelika potreba za samoćom bolest? Želim sebe spoznati sasvim sama. Pogledati duboko unutra....i pronaći odgovor na pitanje: Zašto nisam sretna?
Obožavam samoću.
i ja imam neka slicna razmisljanja, da ne kazem potrebe i preko ljeta sam zivjela mjesec dana sama sto mi je bila nevjerojatna terapija

ali ne kuzim jel ti mislis na to da se potpuno izoliras od svih i da stalno budes sama (bar neki duzi vremenski period) ili zelis samo pobjeci od nekih ljudi s kojima se vidjas svakodnevno? pretpostavljam da se radi o ovom drugom i to mi nista nije cudno, daleko od toga da bi se moglo nazvati bolescu

ako imas kakvih mogucnosti mozes otputovati negdje sama, tek toliko da zadovoljis potrebu

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-10-08, 19:36   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 6
Poruka: 4,948
vibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobarvibica je stvarno dobar

Citat:
Obožavam samoću.
Žudim za samoćom. Tišinom i mirom. Kutkom samo za sebe.
Obožavam samoću.
Kao da sam to ja napisala..
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-10-08, 05:46   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 31
Poruka: 22,005
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

i ja volim biti sam

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-10-08, 11:30   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 35
Poruka: 3,124
Moneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svimaMoneypenny je poznat svima

ni meni samoća ne smeta, dapače. međutim, primjećujem da je to kod mene kontra produktivno. ja sam tip kojem samoća odgovara, ali je treba izbjegavati.

kako dodati youtube filmiće na forum?
Moneypenny je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-10-08, 13:03   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-05-07
Godina: 29
Poruka: 5,016
industrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svimaindustrial je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku industrial Pošalji poruku preko Skype-a korisniku industrial

Teško je odrediti pravu dozu, makar to je na nama samima. Imam faze kada mi odgovara i također je koristim za samospoznaju. Nekada mi je teško staviti točku na takvu fazu jer se prebacim na društvo, a onda mi je teško izvući se iz toga. Koliko god bio društven, volim imati mjere u svemu.
Odgovori sa citatom
Star 05-10-08, 14:39   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,312
avelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auru

Mislim da su ljudi drustvena bica i da dugotrajna samoca na njih nebi utjecala najbolje! Npr Robinson Crusoe.. to ja zamisljam potpunom samocom, jesi li na takav tip samoce mislila.. (u kontaktu samo sa sobom , ili?).. jerbo i on je jadan napravio prijatelja od kokosa da bi imao s kim razg!

Slazem se i meni katkad treba mira,samoce..SVIMA NAMA.. al to vjerovatno je kraceg vjeka kao npr kod tebe!
avelana je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114