Stranica 2 od 9 PrvoPrvo 1234567 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 83

Prevelika potreba za samoćom

Raspravljate o temi Prevelika potreba za samoćom u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Ti izgleda imaš dobar vibrator! Šalim se,mislim da čovjek nemre bit čitavo vrijeme sam,poludiš. To spoznavanje sebe je bezveze potrošiš ...

prof. Foruma Avatar od korisnika Eleonora
    Datum registracije
    13-04-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,766
    Liked
    6 times

Re: Prevelika potreba za samoćom

Ti izgleda imaš dobar vibrator!
    Šalim se,mislim da čovjek nemre bit čitavo vrijeme sam,poludiš. To spoznavanje sebe je bezveze potrošiš dragocijeno vrijeme u životu razmišljajući o tome šta si ti. Nije da ja nisam razmišljala o tome,al da se toliko time zamaram to mi je besmisleno. Još da sam sama stalno.
    Kad sam živjela s starcima onda sam isto htjela bit sama i našla bi si zanimaciju u tim rijetkim trenucima samoče,al to jesamo zato kaj sam se htjela maknut od njih i njihovih zanovjetanja i gluposti. Sad jedva čekam da budem s dečkom i dosadno mi je kad sam sama!
    Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

Starter Avatar od korisnika bero73
    Datum registracije
    02-10-08
    Starost
    38
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

SMOĆA kako to divno zvuči
    VERITAS AMARA EST.

Regularni forumas Avatar od korisnika strijelčic@
    Datum registracije
    17-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    276
    Liked
    0 times

I ja volim biti sama i tu i tamo se moram izolirati i provest vrijeme sama sa sobom..nekima je to čudno, ali recimo ima dana kada mi paše provest cijeli dan uz gledanje serija ili filmova koji mi se gledaju - sama, a to recimo moji i moj dečko ne razumiju..inače se volim družiti, obožavam putovanja, prirodu, životinje, sport i sve to, ali eto bez tih svojih trenutaka tj. dana (noći) čak mi je noć i draža tada ne bih mogla..Je li to čudno?

Starter Avatar od korisnika bero73
    Datum registracije
    02-10-08
    Starost
    38
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: strijelčic@ Pogledaj Poruke
    I ja volim biti sama i tu i tamo se moram izolirati i provest vrijeme sama sa sobom..nekima je to čudno, ali recimo ima dana kada mi paše provest cijeli dan uz gledanje serija ili filmova koji mi se gledaju - sama, a to recimo moji i moj dečko ne razumiju..inače se volim družiti, obožavam putovanja, prirodu, životinje, sport i sve to, ali eto bez tih svojih trenutaka tj. dana (noći) čak mi je noć i draža tada ne bih mogla..Je li to čudno?
    ja tu ne vidim ništa čudno
    VERITAS AMARA EST.

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

Citat Pravi autor: Maria Magdalena Pogledaj Poruke
    Obožavam samoću.
    Žudim za samoćom. Tišinom i mirom. Kutkom samo za sebe. Mislim da bih mogla živjeti sasvim sama i tek onda biti sretna. Je li prevelika potreba za samoćom bolest? Želim sebe spoznati sasvim sama. Pogledati duboko unutra....i pronaći odgovor na pitanje: Zašto nisam sretna?
    Obožavam samoću.
    Mene prevelika količina samoće čini nesretnom... samoća je moj tihi ubojica. Normalno da ima trenutaka, pa i dana kad mi odgovara vrijeme provedeno samo sa sobom, sa svojim mislima i sitnicama koje me uveseljavaju, ali potreba za takvim trenutcima koliko god se pojavljuje relativno često ne drži me tako dugo.

Slažem se s tobom da odgovore na neka pitanja trebamo tražiti duboko u sebi. Ipak jesi li čula onu... "ponekad promatrajući druge ljude možemo naučiti više o sebi samima nego o promatranim ljudima"..., pa ja nekako volim i taj način učenja i traženja sebe i drugih

Samoća možda može čovjeka smiriti, ali ga ne može usrećiti...
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika tonini
    Datum registracije
    26-02-07
    Starost
    60
    Poruka
    2,349
    Liked
    2 times

Najnormalnija stvar da povremeno poželiš biti sam, to naprosto osjetiš ''puna je čaša''. Uvuč se u sebe, izbjegavat ljude, društvo, obitelj, to nije dobro, posebno ako si odgovran za svoju obitelj, nanosiš im bol. Tad, ako je to učestalo, triba nešto minjat da obitelj ne pati i trpi, to već ide ka bolesti, to triba ličit, mnogi su uzroci, njega triba pronači.
    Zadnji Uredio tonini : 06-10-08 u 06:27
    SAMO MORU VIRUJEM!

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Savana
    Datum registracije
    29-07-08
    Starost
    60
    Poruka
    2,006
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Maria Magdalena Pogledaj Poruke
    Obožavam samoću.
    Žudim za samoćom. Tišinom i mirom. Kutkom samo za sebe. Mislim da bih mogla živjeti sasvim sama i tek onda biti sretna. Je li prevelika potreba za samoćom bolest? Želim sebe spoznati sasvim sama. Pogledati duboko unutra....i pronaći odgovor na pitanje: Zašto nisam sretna?
    Obožavam samoću.
    Ljudi su ti već puno toga rekli.Ja bih ti uputio samo jedno pitanje:Zašto nisi srećna.

Nemoj razmišljati, već iznesi sve ono što te čini nesrećnom i šta je to što bi moglo da te učini srećnom.
    Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Spanak
    Datum registracije
    04-08-08
    Poruka
    578
    Liked
    1 times

Najnormalnija stvar. neki trebaju malo više društva, neki manje. Nismo svi za big brothera, ja definitivno ne.
    Samo nemoj na silu ništa raditi, sve je to normalno.
    I meni često odgovara samoća, ali volim i dobro društvo... dobru šalu i pošalicu...

I kad smo kod samoće... pa najsretniji sam kad sam sam... na njoj... pola sata-40 minuta dovoljno... izbacim sve iz sebe... ja i moja WC šolja.
    Dobra probava je najvažnija!

Banned
    Datum registracije
    03-10-08
    Poruka
    553
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Savana Pogledaj Poruke
    Ljudi su ti već puno toga rekli.Ja bih ti uputio samo jedno pitanje:Zašto nisi srećna.

Nemoj razmišljati, već iznesi sve ono što te čini nesrećnom i šta je to što bi moglo da te učini srećnom.

pun pogodak
    pravo pitanje
    moj nakon!

Regularni forumas Avatar od korisnika Maja Cvj.
    Datum registracije
    16-08-07
    Starost
    44
    Poruka
    202
    Liked
    0 times

Često poželim biti sama.Prija mi tišina oko mene u kojoj mogu razmišljati i donositi odluke.

Stranica 2 od 9 PrvoPrvo 1234567 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku