Stranica 3 od 9 PrvoPrvo 12345678 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 83

Prevelika potreba za samoćom

Raspravljate o temi Prevelika potreba za samoćom u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Samoca ubija,kao i sve drugo u cemu se pretera.Niceg ne treba previse.Inace,najnormalnija stvar kao i zelja da se izadje sa ...

Banned
    Datum registracije
    09-10-08
    Poruka
    69
    Liked
    0 times

Re: Prevelika potreba za samoćom

Samoca ubija,kao i sve drugo u cemu se pretera.Niceg ne treba previse.Inace,najnormalnija stvar kao i zelja da se izadje sa nekim dragim ljudima,procita neka dobra knjiga,pogleda neki film ili neki dokumentarac,npr.,,Avanture Josephine Myntzhenbauer u Kini i sirom i popreko Rusije"(malo sale nije na odmet).

Starter Avatar od korisnika alonna
    Datum registracije
    12-11-08
    Starost
    35
    Poruka
    19
    Liked
    0 times

Question Re: Prevelika potreba za samoćom

Samoća je izbor,a usamljenost apel za pomoć.Ja sam većinom sama,a usamljena-nikad.Muka mi je od savjeta-daj odi među ljude,nemoj se zatvarat,itd.Pa to je moj izbor,i super da mi može tako biti. Kad poželim -vrata su mi otvorena.Nisam čudak zbog toga,a ko me takvom smatra-udaljim se od njega.Imam kriterije biranja prijatelja-po osjećaju,s kim mi je lako komunicirat-odmah se otvaram,nisam školjka,više-open book kad krenem.Neda mi se imat masu ljudi -za trčanje,prognozu vremena...i neda mi se glumit ,samo da se uklopim.
    ...nikada nećeš saznati,ako ne pokušaš...ali ako zaglibiš-jedino BOG te može vratiti nazad.

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

S toga što sam stalno okružen dijecom, što nikud ne izlazim, tek ponekad se družim s kumovima, i sad u zadnje vrijeme popijem piće s pokojim forumašem i to je sve.

Željan sam samoće i da me nitko, baš nitko ništa ne pita, da za nikog ništa ne trebam napraviti, da nitko nije ovisan o meni, ali na žalost to tako ne ide i u mom životu ne može biti.

Sve u svemu mislim da kad bih i bio u mogućnosti biti sam da nebih izdržao, previše sam navikao da je uvijek netko oko mene.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika mirko_zg
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    972
    Liked
    0 times

Volim provoditi vrijeme u samoći. Naravno,i to nekada zna dosaditi. Izađeš malo s društvom i to je to, ali volim provoditi vrijeme u samoći samo razmišljajući,da me nitko ne dira,ne tlači problemima itd...takvog vremena je malo al jbg...
    RISE and SHINE

Starter Avatar od korisnika amelie_2
    Datum registracije
    06-11-08
    Poruka
    46
    Liked
    0 times

ja isto kad bolje razmislim volim biti sama. to mi je baš gušt, skuham si fini čaj, upalim neki filmić ili čitam neku knjigu i uživam.

Starter Avatar od korisnika free007
    Datum registracije
    06-11-08
    Poruka
    48
    Liked
    0 times

meni samoća nekad odgovara, a nekad me ubija..

Banned
    Datum registracije
    03-10-08
    Poruka
    553
    Liked
    0 times

dugo nisam bila na ovoj svojoj temi...
    trebam malo proučiti vaše postove....

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika markorakija
    Datum registracije
    20-07-08
    Starost
    18
    Poruka
    3,031
    Liked
    3 times

pa ponekad mi paše ali uglavnom NE!!!!!
    Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više

Always attacks Avatar od korisnika TigarZG1
    Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

Kad sam sam, učinim sve da mi to ne predstavlja probelem nego ugodu u kojoj se posvećujem sebi....a obzirom da je to kod mene često tako, navikao sam se i dobro mi je....
    Sa druge strane......kad sam s nekim, nastojim sa svoje strane učiniti sve, a očekujem to i sa druge strane da to uspije kako nebi došlo do toga da opet poželim samoću....

U svakom slučaju ustanju sam prihvatiti i jedno i drugo i sa tim dobro živjeti....
    Vjerujem u....

Banned
    Datum registracije
    03-10-08
    Poruka
    553
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
    Sa druge strane......kad sam s nekim, nastojim sa svoje strane učiniti sve, a očekujem to i sa druge strane da to uspije kako nebi došlo do toga da opet poželim samoću....
    Nećemo poželjeti opet samoću....

Stranica 3 od 9 PrvoPrvo 12345678 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku