Stranica 5 od 9 PrvoPrvo 123456789 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 41 do 50 od 83

Prevelika potreba za samoćom

Raspravljate o temi Prevelika potreba za samoćom u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Da.. Volim biti sama.. Cesto.. Da na miru mogu posloziti sve stvari, sve osjecaje... Tamo gdje im je mjesto.. Mislim ...

Starter Avatar od korisnika Angelsmiledoll
    Datum registracije
    14-04-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Re: Prevelika potreba za samoćom

Da.. Volim biti sama.. Cesto.. Da na miru mogu posloziti sve stvari, sve osjecaje... Tamo gdje im je mjesto.. Mislim da samoca nije bolest.. Ali ponekad moze bit velikih posljedica, da se netko skoro potpuno ogradi od covjecanstva... Samoca je itekako potrebna.. Ali je ne treba biti previse...
    Love is the slowest form of suicide...

Regularni forumaš Avatar od korisnika crnokosa 13
    Datum registracije
    13-04-09
    Poruka
    193
    Liked
    2 times

Svako ljudsko bice ima potrebe.Jedna od ti potreba je da malo imamo mira i tisine .Narocito ako zivimo pod pritiskom vezano za posao ,skolu ,kucu,financie,muza,obitelji,itd...tada je jako dobro imati svoj kutak gdje cemo moci uzivati u sebi bez pretjerani pitanja ,kritika ili misljenja sredine koja nas okruzuje.Ali pretjerano boraviti sam znaci prve znake da nesto nije u redu i da se zapitamo gdje to grijesimo...
    Jedini poklon koji bi ti zeljela darovati je mogucnost da vidis sebe s mojim ocima i da napokon shvatis kako te gledam...

Starter Avatar od korisnika tamnus
    Datum registracije
    15-04-09
    Poruka
    67
    Liked
    0 times

Crnokosa , u pravu si !

Datum registracije
    13-04-09
    Poruka
    193
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: tamnus Pogledaj Poruke
    Crnokosa , u pravu si !
    ja sam u vecini slucajeva u pravu ...steta sto nisam pravnica ali ova pozicija daleko mi bolje pase ...biti svoj gazda...
    Jedini poklon koji bi ti zeljela darovati je mogucnost da vidis sebe s mojim ocima i da napokon shvatis kako te gledam...

Banned
    Datum registracije
    03-10-08
    Poruka
    553
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: crnokosa 13 Pogledaj Poruke
    ja sam u vecini slucajeva u pravu ...steta sto nisam pravnica ali ova pozicija daleko mi bolje pase ...biti svoj gazda...
    Da, u pravu si, bez daljnjega. Ja jesam pravnica, ali ipak ne mogu reći da sam u većini slučajeva u pravu. Pri tome ne mislim na posao koji obavljam, nego na svoj duhovni razvoj i svoja razmišljanja, odluke, izbore i slično...kako god.
    Biti svoj gazda možeš biti neovisno o poslu koji obavljaš.
    Bila pravnica ili ne, biti svoj gazda - ovisi prvenstveno o tvojoj (našoj) odluci.
    Jer, ako odlučimo da nas nitko, pa ni šefovi neće j..... u glavu (sorry ), automatski postajemo svoj gazda.
    Postajemo i ostajemo - svoji.
    Lijep pozdrav

Datum registracije
    13-04-09
    Poruka
    193
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: Maria Magdalena Pogledaj Poruke
    Da, u pravu si, bez daljnjega. Ja jesam pravnica, ali ipak ne mogu reći da sam u većini slučajeva u pravu. Pri tome ne mislim na posao koji obavljam, nego na svoj duhovni razvoj i svoja razmišljanja, odluke, izbore i slično...kako god.
    Biti svoj gazda možeš biti neovisno o poslu koji obavljaš.
    Bila pravnica ili ne, biti svoj gazda - ovisi prvenstveno o tvojoj (našoj) odluci.
    Jer, ako odlučimo da nas nitko, pa ni šefovi neće j..... u glavu (sorry ), automatski postajemo svoj gazda.
    Postajemo i ostajemo - svoji.
    Lijep pozdrav
    bas iz ti razloga mi je drago sto nisam pravnica jer pravnici previse analiziraju a nikad ne kazu ono sta su htjeli reci ...ovo je bila opska kad sam rekla steta da sto nisam pravnica ,neznam zasto si to shvatila tako licno ...

Banned
    Datum registracije
    03-10-08
    Poruka
    553
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: crnokosa 13 Pogledaj Poruke
    bas iz ti razloga mi je drago sto nisam pravnica jer pravnici previse analiziraju a nikad ne kazu ono sta su htjeli reci ...ovo je bila opska kad sam rekla steta da sto nisam pravnica ,neznam zasto si to shvatila tako licno ...
    Svako je zanimanje často, sve dok je pošteno. Nisi u pravu, ima pravnika koji jako dobro kažu ono što misle. Ne treba generalizirati.
    Ne treba ni previše visoko letjeti, jer možemo...pasti.
    Mila, ništa nisam shvatila osobno, prevladala sam to.
    Svatko ima pravo na svoje mišljenje, bez ikakvih uvreda.
    Uostalom, ovo nije ta tema.
    Time i završavamo, može?
    Još jednom...lijep pozdrav

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Ja trenutno imam VELIKU potrebu za samoćom jer mi je jednostavno puna kapa svega, ne mogu više, jednostavno ne mogu...Eto, desilo mi se i to.
    ...'cause the rule is blood for blood!!!!!

Datum registracije
    13-04-09
    Poruka
    193
    Liked
    2 times

Opet se nismo razumjele ,zato ce mo to na drugoj temi raspravljati,ipak dozvoli da moja bude zadnja.Covjek koji ne voli ne moze da osjeti velicinu tude ljubavi ni snagu ljubomore koja se u njoj krije ,zato da bi raspravljali moramo se malo bolje poznavati jer svako ima svoju skolu ,svoje razmisljanje...pozdrav

Banned
    Datum registracije
    03-10-08
    Poruka
    553
    Liked
    0 times

Dragi moj Emperor, moj naklon
    Isto kao i ja, eto!
    Idemo samovati

Crnokosa, molim te...o čemu pišeš? Ako mi želiš nešto poručiti, imaš za to p.m. A ne ovdje pisati o nečemu što nema veze s temom. Kakav čovjek koji ne voli?!
    Potpuno si promašila temu.
    Zadnji Uredio Maria Magdalena : 16-04-09 u 15:28

Lajkaj nas na Facebooku