Ma nema na čemu, prijatelju
''Skidam'' se s foruma i idem samovati!
Raspravljate o temi Prevelika potreba za samoćom u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Hvala ti....
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Ma nema na čemu, prijatelju
''Skidam'' se s foruma i idem samovati!
Upravo mi se desava suprotno, za razliku od proteklog perioda... konacno!
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Ja mislim da je samoca potrebna otrpilike 1 -2 h na dan radi odmora..Svaki vid samoce od vise dana, sedmica itd je jedan vid bjezanja od problema...ali ne zaboravite onu "you can run, but you cant hide"
To je moje misljenje..ako imam problema bilo kakvih lakse cu se nositi ako sam sa svojim prijateljima..ako sam sam, vecinu vremena mislim na to sto nije bas pametno u toj situaciji..a u ostalom lakse je covjeku ako "oslobodi dusu" od problema..a ne da ih cuva u sebi..jer kad tad "puknut ce"
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
Slazem se, Dino, ali nekad se desi...![]()
Desi se..Ali zato sam i rekao to je moje misljenje.. Ako imas potrebu za samocom, to ces najcesce raditi kod svoje kuce.izdvojit se u svoj kutak i razmisljat..
Ali ja sam hiperaktivna osoba i nema sanse da mogu izdrzati 24 sata a da ne izadjem iz kuce, vidim se s nekim ili nesto slicno...Jos ako imam problema..poludio bi u kuci![]()
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
Isto tako, kad sam sama i mnogo razmisljam, samo mi je gore!
Ali, nekad stvarno nemam zivaca ni da pricam sa nekim (retko kod mene, ali zna da me strefi...)...
Nije zlo samovati, bez toga nema (samo)spoznaje. Nisu se zalud mnogi odlazili u pustinju istraživati i prosvijetliti. A mjera ovisi o karakteru; netko sam može biti cijeli život, netko ne izdrži ni pola sata.
Po prirodi sam vuk samotnjak, ne pada mi teško samoća. Katkad mi i treba da napunim baterije. A posluži i za čitanje, sviranje, za stvari koje bih teško mogao raditi u društvu, barem u onoj mjeri koja mi treba i koja me zadovoljava.
U krajnjoj liniji, i u životu smo sami, koliko god gajili iluzije da nismo.
Potpisi su za budale.
Pa sam se rodiš, sam i umreš, tako su meni stari rekli
Nisam baš osoba koja voli pretjerano samovat, volim prijatelje, društvo, kave, izlaske, ali dobro je ponekad biti sam sa sobom i svojim mislima, željama i osjećajima, nekad čovjeku baš to treba
Ponekad baš ne želim nikome ništa objašnjavat, želim biti sama, posvetiti se sebi i mislim da je to dobra stvar
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.