Stranica 9 od 9 PrvoPrvo ... 456789
Pokazujem rezultate 81 do 83 od 83

Prevelika potreba za samoćom

Raspravljate o temi Prevelika potreba za samoćom u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: Vuxs jesi razmisljala o drogi?? ali ozbiljno? neki doktori prepisuju male doze marihuane itd... Pravi autor: _tea_ http://opcenito.com/marihuana-kao-afrodizijak/ ...

Always attacks Avatar od korisnika TigarZG1
    Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

Re: Prevelika potreba za samoćom

Citat Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
    jesi razmisljala o drogi?? ali ozbiljno? neki doktori prepisuju male doze marihuane itd...
    Citat Pravi autor: _tea_ Pogledaj Poruke
    Nadam se da se šalite....

Kada se nezna kako nekome pomoći, tada je nekada bolje šutjeti...
    Vjerujem u....

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Savana
    Datum registracije
    29-07-08
    Starost
    60
    Poruka
    2,006
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: carpe_diem031 Pogledaj Poruke
    prihvatila sam to da imam problem.
    ali sam izgleda pogriješila što sam došla na ovaj forum..
    Mislim da nisi pogrešila. Ima ovde puno razumnih ljudi koji zaista žele pomoći.
    Rešenje problema nemoj tražiti nikakvim dodatnim stimulansima. Dovoljno je da si svesna problema. To je prvi i najvažniji korak.
    Mislim da te taj posao hostese zapravo zamara, pogotovo što si kako kažeš takvo usiljeno ponašanje prenela i na faks. Onda je i normalno da te je sve to počelo nervirati. Tvoj um i telo zapravo vape za tišinom i samoćom. Ako je moguće promeni posao.
    Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.

Regularni forumas Avatar od korisnika sedeslav
    Datum registracije
    03-12-08
    Poruka
    113
    Liked
    0 times

Držim kako nije problem u samoći ili druženju s drugima. Bit svega je u ispunjenosti.

osim toga kad si sama uvijek si u najboljem društvu. Osim toga to može biti prolazna faza koja ti je sad potrebna iz nekog razloga,nebitno.

Otprilike kao biti pisac. Neki su doista mogli pisati u prepunom autobusu dok su drugi funkcionirali tek u potpunoj tišini i osami.

samoća nije ni loša ni dobra sama po sebi. U njoj se krije važnija pitanja .

Stranica 9 od 9 PrvoPrvo ... 456789

Lajkaj nas na Facebooku