| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Problem? u Znanost forumu; A čuj sa ženskog stajališta mogu ti reći da bilo kakva ovisnost zaista može srušiti i najsavrš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem? A čuj sa ženskog stajališta mogu ti reći da bilo kakva ovisnost zaista može srušiti i najsavršeniju vezu.Nije stvar da ti nisi dovoljno zaljubljen u nekog da bi mu pomogao ali problem je u tome ako taj netko tu pomoć ne želi prihvatiti ili pak daje iluzije o nekakvom navodnom mijenjanju.I najveća ljubav ovoga svijeta bila bi se u stanju razrušiti pod teretom partnerovog alkoholizma,tim više što.zaključujem iz tvoga posta,on u potpunosti promijeni svoj inače blagi i dobar katakter. Pusti se ti priča da znam da radim nešto loše,da prestat ću..sve dok to ne počne barem pokušavati od svega ništa.a ako je zaista pijan četiri dana u tijednu,bit će sigurno potrebna i intervencija stručnjaka jer se dobro zna da ako si ovisan ne možeš prestati,odnosno jako teško,na temelju puke volje. Samo o meni je glavno itanje,zašto bi tako bistar i pametan dečko uopće potegnuo za čašom tek tako,iz puke monotonije i dosade..
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem? I ja mislim da on ima neki problem (ozbiljan za njega) i verovatno ne zeli da prica o tome ili je mozda nezadovoljan sobom i svojim zivotom pa se ne snalazi u normalnom resavanju problema pa se uhvatio alkohola. To je i najveci problem. Cim on kaze da nece vise i opet to uradi,onda je stvarno zapao u tezak period (problem) iz kojeg ne moze sam da izadje. Ali postoji i druga strana svega toga,tj mozda je zapao u period koji je trenutno takav.Samo sto on bezi od necega (sto moze da bude prolazno) alkoholom.Ne znam, to je moje misljenje!!
__________________ ♥ |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Problem? Citat:
Nema boljeg osjećaja od ovoga... Ali prije tjedan dana je rekao da za njega više nema pića i stvarno nije pio... evo i vanka smo izašli on čak ni tad nije pio... to jos se nije dogodilo u ovih pola godine... on ti je čovjek koji ima čvrst karakter i ako itko može se toga ostaviti to je on...nije da ima čvrst karakter nego ima nego samopouzdanje koje se kod malo ljudi sreće. Zadnji Uredio DANIELcroatia : 25-06-07 u 01:03. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem? Opet ja....ja ipak mislim da ce njega to proci...odjednom tek tako da pocne da pije?Hm...nesto tu ne stima! Proci ce ga,samo malo vise razgovaraj sa njim o tome i budi mu pravi prijatelj!!
__________________ ♥ |
| | |
| | #15 (permalink) | |
![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem? Sudeći prema tvom predzadnjem posto očito se radilo o prolaznoj navici..a svih opusti alkohol tako da nije teško navući se...ali po tvojim riječima dečko je prepametan da bi si život uništio radi boce. u svakom slučaju lijepo je od tebe što se tako brineš za njega
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
anyway a što ću... prijatelj mi je the best od malena... ![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problem? Samo nemoj ga osudjivati,svako je prosao bar jednom kroz haos u zivotu samo sto eto neko se uzme alkohola,neko ne daj Boze droge ali samo treba prepoznati problem i pomoci kad treba!
__________________ ♥ |
| | |
| | #19 (permalink) | |
Ali svaki dan po mome kvartu viđam moje vršnjake drogirane i ostalo... žalosno žalosno... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.