Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Problem? u Znanost forumu; A čuj sa ženskog stajališta mogu ti reći da bilo kakva ovisnost zaista može srušiti i najsavrš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-06-07, 22:08   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi
Re: Problem?

A čuj sa ženskog stajališta mogu ti reći da bilo kakva ovisnost zaista može srušiti i najsavršeniju vezu.Nije stvar da ti nisi dovoljno zaljubljen u nekog da bi mu pomogao ali problem je u tome ako taj netko tu pomoć ne želi prihvatiti ili pak daje iluzije o nekakvom navodnom mijenjanju.I najveća ljubav ovoga svijeta bila bi se u stanju razrušiti pod teretom partnerovog alkoholizma,tim više što.zaključujem iz tvoga posta,on u potpunosti promijeni svoj inače blagi i dobar katakter.
Pusti se ti priča da znam da radim nešto loše,da prestat ću..sve dok to ne počne barem pokušavati od svega ništa.a ako je zaista pijan četiri dana u tijednu,bit će sigurno potrebna i intervencija stručnjaka jer se dobro zna da ako si ovisan ne možeš prestati,odnosno jako teško,na temelju puke volje.
Samo o meni je glavno itanje,zašto bi tako bistar i pametan dečko uopće potegnuo za čašom tek tako,iz puke monotonije i dosade..
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 00:21   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

I ja mislim da on ima neki problem (ozbiljan za njega) i verovatno ne zeli da prica o tome ili je mozda nezadovoljan sobom i svojim zivotom pa se ne snalazi u normalnom resavanju problema pa se uhvatio alkohola. To je i najveci problem. Cim on kaze da nece vise i opet to uradi,onda je stvarno zapao u tezak period (problem) iz kojeg ne moze sam da izadje. Ali postoji i druga strana svega toga,tj mozda je zapao u period koji je trenutno takav.Samo sto on bezi od necega (sto moze da bude prolazno) alkoholom.Ne znam, to je moje misljenje!!
Star 25-06-07, 00:59   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika DANIELcroatia

Datum registracije: 04-01-07
Poruka: 936
DANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DANIELcroatia

Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke
A čuj sa ženskog stajališta mogu ti reći da bilo kakva ovisnost zaista može srušiti i najsavršeniju vezu.Nije stvar da ti nisi dovoljno zaljubljen u nekog da bi mu pomogao ali problem je u tome ako taj netko tu pomoć ne želi prihvatiti ili pak daje iluzije o nekakvom navodnom mijenjanju.I najveća ljubav ovoga svijeta bila bi se u stanju razrušiti pod teretom partnerovog alkoholizma,tim više što.zaključujem iz tvoga posta,on u potpunosti promijeni svoj inače blagi i dobar katakter.
Pusti se ti priča da znam da radim nešto loše,da prestat ću..sve dok to ne počne barem pokušavati od svega ništa.a ako je zaista pijan četiri dana u tijednu,bit će sigurno potrebna i intervencija stručnjaka jer se dobro zna da ako si ovisan ne možeš prestati,odnosno jako teško,na temelju puke volje.
Samo o meni je glavno itanje,zašto bi tako bistar i pametan dečko uopće potegnuo za čašom tek tako,iz puke monotonije i dosade..
Nikakvog razloga taj čovjek nema da pije... stvarno...jednostavno se navukao... jednom prilikom mi je rekao dok je bija napit i to sam zapamtio:
Nema boljeg osjećaja od ovoga...
Ali prije tjedan dana je rekao da za njega više nema pića i stvarno nije pio... evo i vanka smo izašli on čak ni tad nije pio... to jos se nije dogodilo u ovih pola godine... on ti je čovjek koji ima čvrst karakter i ako itko može se toga ostaviti to je on...nije da ima čvrst karakter nego ima nego samopouzdanje koje se kod malo ljudi sreće.

Zadnji Uredio DANIELcroatia : 25-06-07 u 01:03.
DANIELcroatia je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 02:51   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Opet ja....ja ipak mislim da ce njega to proci...odjednom tek tako da pocne da pije?Hm...nesto tu ne stima! Proci ce ga,samo malo vise razgovaraj sa njim o tome i budi mu pravi prijatelj!!
Star 25-06-07, 12:28   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

DANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Opet ja....ja ipak mislim da ce njega to proci...odjednom tek tako da pocne da pije?Hm...nesto tu ne stima! Proci ce ga,samo malo vise razgovaraj sa njim o tome i budi mu pravi prijatelj!!
Lulu ma znan i ja iz prve ruke da će ga to proć... već je počelo... ali sve u svemu lipo si ti to sve primjetila...
DANIELcroatia je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 14:19   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

Sudeći prema tvom predzadnjem posto očito se radilo o prolaznoj navici..a svih opusti alkohol tako da nije teško navući se...ali po tvojim riječima dečko je prepametan da bi si život uništio radi boce.
u svakom slučaju lijepo je od tebe što se tako brineš za njega
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 23:16   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke
Sudeći prema tvom predzadnjem posto očito se radilo o prolaznoj navici..a svih opusti alkohol tako da nije teško navući se...ali po tvojim riječima dečko je prepametan da bi si život uništio radi boce.
u svakom slučaju lijepo je od tebe što se tako brineš za njega
Prepametan... to san bija i reka ... da bi ga takvo sranje uništilo...
anyway a što ću... prijatelj mi je the best od malena...
DANIELcroatia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 23:21   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Samo nemoj ga osudjivati,svako je prosao bar jednom kroz haos u zivotu samo sto eto neko se uzme alkohola,neko ne daj Boze droge ali samo treba prepoznati problem i pomoci kad treba!
Star 25-06-07, 23:29   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Samo nemoj ga osudjivati,svako je prosao bar jednom kroz haos u zivotu samo sto eto neko se uzme alkohola,neko ne daj Boze droge ali samo treba prepoznati problem i pomoci kad treba!
Tako je...ma to je vidin ja kratko i trajalo...
Ali svaki dan po mome kvartu viđam moje vršnjake drogirane i ostalo... žalosno žalosno...
DANIELcroatia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 00:15   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Znam...razumem te! I kod mene ovde u kraju isto...Samo treba gurati mudro i nista vise.
Odgovor
Tagovi: problem

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108