Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Psihijatar i psihiolog, koja je razlika? u Znanost forumu; nikad to nisam kužio, imali smo psihologinju u školi stalno sam visio kod nje...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-04-07, 21:09   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Psihijatar i psihiolog, koja je razlika?

nikad to nisam kužio, imali smo psihologinju u školi stalno sam visio kod nje
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:12   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto
Re: Psihijatar i psihiolog, koja je razlika?

hahaha- šališ se ili stvarno ne znaš koja je razlika?
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:14   #3 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Psihijatar te liječi, psiholog savjetuje. Kod psihijatra najčešće završe bolesni ljudi, a psihologa često zdravi plaćaju, kako bi mogli pričati s nekim i potražiti savjet, kako bi sagledali svoju ličnost sa objektivnog stajališta u razgovoru sa psihologom. Ali u biti i jedan i drugi će ti procejniti ličnost, samo što će ti psihijatar nakon toga najvjerovatnije propisati terapiju...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:19   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...i za postati psihijatar ti treba najmanje 10 godina studiranja počevši od medicinskog fakulteta, a psihologiju imaš 3 plus 2 godine i to može stvarno svako završiti
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:22   #5 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 11,772
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

valjda "psiholog"

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:22   #6 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

onda ću biti psiholog
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:29   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,830
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

E al ti vecina psihologa na kraju i sama prolupa pa završe na lječenju kod psihijatra
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:31   #8 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
nikad to nisam kužio, imali smo psihologinju u školi stalno sam visio kod nje
I ja, najjače mi je bilo kad je pokušavala nekim blesavim pitnajima skužiti da li sam poremećen. Jednom me Vesela poslala kod psihologinje, kad sam ju obrlatio, onda je psihologinja rekla njoj da mi se ispirča... koji lol al dobra je bila psihologica, ugodna za razgovor...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:33   #9 (permalink)
Administrator

meni je vesela bila razrednica
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:34   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Neptune Pogledaj Poruke
E al ti vecina psihologa na kraju i sama prolupa pa završe na lječenju kod psihijatra
...krivo!psihijatri su ti koji više vjerovatno mogu prolupati..psiholozi se ne mogu mjeriti s njima ni u kom pogledu, to će ti reći svaki psihijatar..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: koja, psihijatar, psihiolog, razlika

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103