| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Psihijatar i psihiolog, koja je razlika? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan meni je vesela bila razrednica Koja tupsača... Stalno me tlačila, a nikad mi niš nije mogla... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Psihijatar i psihiolog, koja je razlika? Koja tupsača... Stalno me tlačila, a nikad mi niš nije mogla... Ovo gore ti je istinita priča, jedni put da se meni profesor ispričao što me izbacio sa sata i ne ssamo to, nego me i poslala psihologu...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 116
![]() ![]() | Re: Psihijatar i psihiolog, koja je razlika? Ukratko: Kad ideš kod psihologa znači da imaš problem , a kad ideš kod psihijatra to znači da si definitivno u k*rcu ![]()
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,549
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Psihijatar i psihiolog, koja je razlika? Probat ću što jednostavnije objasnit: psiholog proučava psihičke procese u tijelu, a psihijatar liječi njihove poremećaje. Psiholog je nešto kao prva linja fronte, dok su psihijatri oni koji dolaze na red kad psiholog ne može ništa više. Primjer:imate klinca koji je nepažljiv na nastavi, loš učenik, ima probleme s koncentracijom, druženjem itd. Njega pošalješ psihologu i onda se ovaj bavi njime 15 godine te skuži da mali ima shizofreniju u podlozi. Tada ga šalje psihijatru koji ga dalje liječi do kraja života. |
| | |
![]() |
| Tagovi: koja, psihijatar, psihiolog, razlika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:48.

ovo mogu biti rijeci samo praznoglavih idota