| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Psihijatar i psihiolog, koja je razlika? u Znanost forumu; Nije bas. Psihijatar ne lijeci samo dusevne bolesnike. Npr. ako si anksiozno depresivan i treba ti propisati lijecnik "mood ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Psihijatar i psihiolog, koja je razlika? Nije bas. Psihijatar ne lijeci samo dusevne bolesnike. Npr. ako si anksiozno depresivan i treba ti propisati lijecnik "mood pills", ne znaci da si dusevni bolesnik.. Jednostavno ti treba veca pomoc od one koju ti psiholog moze dati.. LoL
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-05-08
Poruka: 11
![]() | Re: Psihijatar i psihiolog, koja je razlika? Nemate pojma. Psihijatar je studirao medicinu i zna puno o tjelesnim uzrocima bolesti. Osim toga, on zaista liječi psihičke bolesti, odnosno postavlja dijagnozu. ![]() Psiholog, s druge strane, pomaže u svakodnevnim problemima ljudima koji nisu uvijek psihički bolesne osobe. Psihologe imaju škole, firme, ustanove... u biti, gdje god ima ljudi, ima i nekakav psiholog, ako si ga mogu priuštiti. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| ∞ | Re: Psihijatar i psihiolog, koja je razlika? imam i ja ![]() ali ne i tocno...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am Zadnji Uredio Sahataba : 10-07-08 u 23:50. |
| | |
| | #56 (permalink) | |||
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Psihijatar i psihiolog, koja je razlika? Citat:
[quote]a psihologiju imaš 3 plus 2 godine i to može stvarno svako završiti/QUOTE] Ne moze... Citat:
Citat:
__________________ Credibile quia ineptum... | |||
| | |
![]() |
| Tagovi: koja, psihijatar, psihiolog, razlika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:21.

ovo mogu biti rijeci samo praznoglavih idota