Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Psihijatar i psihiolog, koja je razlika? u Znanost forumu; Nije bas. Psihijatar ne lijeci samo dusevne bolesnike. Npr. ako si anksiozno depresivan i treba ti propisati lijecnik "mood ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-06-08, 23:33   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,543
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru
Re: Psihijatar i psihiolog, koja je razlika?

Nije bas. Psihijatar ne lijeci samo dusevne bolesnike. Npr. ako si anksiozno depresivan i treba ti propisati lijecnik "mood pills", ne znaci da si dusevni bolesnik.. Jednostavno ti treba veca pomoc od one koju ti psiholog moze dati.. LoL
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 17:49   #52 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-05-08
Poruka: 11
smartass08

Nemate pojma. Psihijatar je studirao medicinu i zna puno o tjelesnim uzrocima bolesti. Osim toga, on zaista liječi psihičke bolesti, odnosno postavlja dijagnozu.
Psiholog, s druge strane, pomaže u svakodnevnim problemima ljudima koji nisu uvijek psihički bolesne osobe. Psihologe imaju škole, firme, ustanove... u biti, gdje god ima ljudi, ima i nekakav psiholog, ako si ga mogu priuštiti.
smartass08 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 18:21   #53 (permalink)
Dead and broken

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 1
Poruka: 5,264
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

ja imam psihologa kod kuce
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 23:42   #54 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,543
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: xarfaxus Pogledaj Poruke
Odi kod moje stare on ti je psiholog
Citat:
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 23:48   #55 (permalink)

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,628
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

Citat:
imam i ja

Citat:
Pravi autor: Inšpektor Pogledaj Poruke
psiholog- osoba koja se bavi ljudskim ponašanjem
psihijatar - osoba koja lječi duševne bolesnike!

Kratko-jasno!
ali ne i tocno...
I won't change to fit your plan, Take me as I am

Zadnji Uredio Sahataba : 10-07-08 u 23:50.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-08, 07:09   #56 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,572
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: himalajka Pogledaj Poruke
...i za postati psihijatar ti treba najmanje 10 godina studiranja počevši od medicinskog fakulteta,
Da...

[quote]a psihologiju imaš 3 plus 2 godine i to može stvarno svako završiti/QUOTE]

Ne moze...

Citat:
Pravi autor: Neptune Pogledaj Poruke
E al ti vecina psihologa na kraju i sama prolupa pa završe na lječenju kod psihijatra
Citat:
Pravi autor: Defakto Pogledaj Poruke
ovo mogu biti rijeci samo praznoglavih idota
To je bila shala!

Citat:
Pravi autor: Inšpektor Pogledaj Poruke
psiholog- osoba koja se bavi ljudskim ponašanjem
psihijatar - osoba koja lječi duševne bolesnike!

Kratko-jasno!
Ne! Vec tako nekako:

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
Nije bas. Psihijatar ne lijeci samo dusevne bolesnike. Npr. ako si anksiozno depresivan i treba ti propisati lijecnik "mood pills", ne znaci da si dusevni bolesnik.. Jednostavno ti treba veca pomoc od one koju ti psiholog moze dati.. LoL
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: koja, psihijatar, psihiolog, razlika

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113