Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi PTSP u Znanost forumu; Neukrotiva ....možda si i upravu, ali ako se i on sam ne potrudi i ne pokaže malo viš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-06-08, 13:50   #61 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,754
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1
Re: PTSP

Neukrotiva....možda si i upravu, ali ako se i on sam ne potrudi i ne pokaže malo više poštovanja prema drugima, njegov će život tek onda postati još jadniji jer ga ljudi nigdje neće prihvaćati. Po onome kako piše i razmišlja što na foruma, što na PM, sve sam uvjereniji u to. Pogledaj kako je njegovo pisanje bez smisla:
Citat:
Ko mene, ja njega
Pa rekli ste da je gay psihička bolest
i PTSP je...
Ovdje izjavljuje kao da je i sam gay i uzvraća kao da je njega osobno netko uvrijedio i obrušava se na one koje bi trebalo duboko poštivati zbog onog što su dali za državu, a ne ih vrijeđati. Vjeruj mi na riječ, ova bolest zna biti jako opaka, ali imajte na umu da oni nisu krivi što je nose a nisu je ni htjeli imati, samo su htjeli obraniti svoju državu. Kad bi samo mogli zamisliti svi koji na sreću niste morali u rat, koje užase tamo čovjek doživi a naročitp oni koji su još ktome bili u logoru kao Dark. Nemožete ni u snu zamisliti šta su tamo ljudima radili. Iako sam i ja prošao rat i imam PTSP, čak i ja osječam duboko poštovajne prema onima koji su uz užase rata, prošli još i logor.
Zato Dark....moje iskreno i duboko poštovanje prema TEBI.
Ja sam osbno isto maltretiran u djetinjstvu od oca koji nije imao ptsp, što mi je stvorilo velike probleme ali sam ih prevladao davno. Ocu sam kasnije oprostio i izmirio se s njim te je naš odnos postao bolji nego ikad i od kako je umro ta mi osoba sad fali više nego sam i mislio da bude. I sve to nije opravdanje za obrušavanje na druge ljude, a nije ni PTSP. Mislim da je Dark dobar primjer kako se treba boriti protiv te bolesti, to se vidi u njegovim izjavama,
Inšpektoru u daljnjem životu ljudi neće tolerirati bezobraštinu a iz razloga što je maltretiran, društvo tako ne funkcionira. To sam i sam imao prilike osjetiti na vlastitoj koži.
Kao što kaže moj prijatelj Dark, i moja daljnja diskusija sa i usvezi gore spomenutog forumaša, sa ovim postom završava......
Odgovori sa citatom
Star 24-06-08, 14:02   #62 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,331
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
čak i ja osječam duboko poštovajne prema onima koji su uz užase rata, prošli još i logor.
Osjećam i ja, ali i prema njihovim obiteljima koji isto tako nose određeni teret.

Ponavljam, Inšpektor je još samo dijete, i ja ne bih preozbiljno shvaćala baš sve što piše.
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 07:07   #63 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-06-08
Godina: 23
Poruka: 37
quati

Citat:
Pravi autor: Inšpektor Pogledaj Poruke
ja sam ljepo napiso:
Ko mene, ja njega
i PTSP je...
Ne znam tko ti je sto rekao.
PTSD je psihijatrijska bolest prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, i prema Americkom psihijatrijskom drustvu (DSM klasifikacija).

Homoseksualnost nije bolest, nego varijanta ljudske seksualnosti, i kao takva nije dijagnosticka (psihopatoloska) kategorija. Zato je niti nema u DSM-IV.

E sad, kako je bilo prije sto godina, medicina i spoznaje se mijenjaju. Prije 100 godina se i ljevorukost smatrala bolescu, a prije 200 godina su crnce smatrali bolesnim ljudima (i mijesani brak je bio smrtni grijeh)...
quati je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 10:43   #64 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-03-08
Godina: 26
Poruka: 77
vuco_ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Inšpektor Pogledaj Poruke
ja sam ljepo napiso:
Ko mene, ja njega
i PTSP je...
Isuse Bože ne mogu vjerovati što čitam. Da ovo moj otac vidi mislim da bi bio izvan sebe. Jednostavno ne mogu vjerovati da netko može dati ovako glupu usporedbu.

A kad smo već kod glupih usporedbi... Koja je onda razlika između pedofilije i pederluka? I jedni i drugi vole ono što im ne pripada, i po meni i jedno i drugo treba liječiti, to je poremećaj.
vuco_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 15:52   #65 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar

Pa to ja pričam cijelo vrijeme, da ljudi tek vide šta mi je na PM napisao o PTSP-evcima.......no to ću zadržati za sebe
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 20:01   #66 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,009
dark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

to mogu samo predpostaviti, ma frende jednostavno odustani od njega i ignoriraj sve šta djete napiše, jer nije naše zdravlje i naši osječaji vrijedno jednog očito iskompleksiranog, neukog i frustiranog pubertetlije. Znaš tko smo i što smo, znaš šta si prošao u životu i zato idemo dalje, budućnost je za nas sigurno puno svijetlija nego što je bila prošlost. Ne želim si dozvoliti a molim te nemoj niti ti, da nas vrijeđanje i omalovažavanje jednog djeteta košta zdravlja. Previše sam muke i truda uložio da živim što normalnijim životom da jedno obično neuko vrijeđanje treba utjecati na mene.
Glavu gore i idemo napred!!
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 20:11   #67 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

napisao vam je ispriku...

link

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 21:33   #68 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,009
dark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Ne zanima me niti njegova isprika, niti njegovo eventualno daljnje pisanje o PTSP-u i nama koji bolujemo od te bolesti, ma ne zanima me ništa u vezi njega.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 21:41   #69 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
to mogu samo predpostaviti, ma frende jednostavno odustani od njega i ignoriraj sve šta djete napiše, jer nije naše zdravlje i naši osječaji vrijedno jednog očito iskompleksiranog, neukog i frustiranog pubertetlije. Znaš tko smo i što smo, znaš šta si prošao u životu i zato idemo dalje, budućnost je za nas sigurno puno svijetlija nego što je bila prošlost. Ne želim si dozvoliti a molim te nemoj niti ti, da nas vrijeđanje i omalovažavanje jednog djeteta košta zdravlja. Previše sam muke i truda uložio da živim što normalnijim životom da jedno obično neuko vrijeđanje treba utjecati na mene.
Glavu gore i idemo napred!!
Upravu si frende...i svaka ti čast! Naravno da idemo punom parom dalje.....
Odgovori sa citatom
Star 26-06-08, 09:51   #70 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,110
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

ja im ne zamjeram, znam kaj znači PTSP...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: poremecaj

« Najbolesniji san? | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114