| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi PTSP u Znanost forumu; Neukrotiva ....možda si i upravu, ali ako se i on sam ne potrudi i ne pokaže malo viš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: PTSP Neukrotiva....možda si i upravu, ali ako se i on sam ne potrudi i ne pokaže malo više poštovanja prema drugima, njegov će život tek onda postati još jadniji jer ga ljudi nigdje neće prihvaćati. Po onome kako piše i razmišlja što na foruma, što na PM, sve sam uvjereniji u to. Pogledaj kako je njegovo pisanje bez smisla: Citat:
Zato Dark....moje iskreno i duboko poštovanje prema TEBI. Ja sam osbno isto maltretiran u djetinjstvu od oca koji nije imao ptsp, što mi je stvorilo velike probleme ali sam ih prevladao davno. Ocu sam kasnije oprostio i izmirio se s njim te je naš odnos postao bolji nego ikad i od kako je umro ta mi osoba sad fali više nego sam i mislio da bude. I sve to nije opravdanje za obrušavanje na druge ljude, a nije ni PTSP. Mislim da je Dark dobar primjer kako se treba boriti protiv te bolesti, to se vidi u njegovim izjavama, Inšpektoru u daljnjem životu ljudi neće tolerirati bezobraštinu a iz razloga što je maltretiran, društvo tako ne funkcionira. To sam i sam imao prilike osjetiti na vlastitoj koži. Kao što kaže moj prijatelj Dark, i moja daljnja diskusija sa i usvezi gore spomenutog forumaša, sa ovim postom završava......
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PTSP Citat:
Ponavljam, Inšpektor je još samo dijete, i ja ne bih preozbiljno shvaćala baš sve što piše.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-06-08 Lokacija: rijeka Godina: 23
Poruka: 37
![]() | Re: PTSP Citat:
PTSD je psihijatrijska bolest prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, i prema Americkom psihijatrijskom drustvu (DSM klasifikacija). Homoseksualnost nije bolest, nego varijanta ljudske seksualnosti, i kao takva nije dijagnosticka (psihopatoloska) kategorija. Zato je niti nema u DSM-IV. E sad, kako je bilo prije sto godina, medicina i spoznaje se mijenjaju. Prije 100 godina se i ljevorukost smatrala bolescu, a prije 200 godina su crnce smatrali bolesnim ljudima (i mijesani brak je bio smrtni grijeh)... | |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-03-08 Godina: 26
Poruka: 77
![]() | Re: PTSP Citat:
A kad smo već kod glupih usporedbi... Koja je onda razlika između pedofilije i pederluka? I jedni i drugi vole ono što im ne pripada, i po meni i jedno i drugo treba liječiti, to je poremećaj. | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: PTSP to mogu samo predpostaviti, ma frende jednostavno odustani od njega i ignoriraj sve šta djete napiše, jer nije naše zdravlje i naši osječaji vrijedno jednog očito iskompleksiranog, neukog i frustiranog pubertetlije. Znaš tko smo i što smo, znaš šta si prošao u životu i zato idemo dalje, budućnost je za nas sigurno puno svijetlija nego što je bila prošlost. Ne želim si dozvoliti a molim te nemoj niti ti, da nas vrijeđanje i omalovažavanje jednog djeteta košta zdravlja. Previše sam muke i truda uložio da živim što normalnijim životom da jedno obično neuko vrijeđanje treba utjecati na mene. Glavu gore i idemo napred!! |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: PTSP Citat:
![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: poremecaj |
« Najbolesniji san?
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |