Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi samoubojstvo u Znanost forumu; jeste kad razmisljali da se koknete? i ono kak bi bez vas bilo (ne mislim ono kaj bi starci sim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-01-08, 20:18   #1 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,333
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan
samoubojstvo

jeste kad razmisljali da se koknete?
i ono kak bi bez vas bilo (ne mislim ono kaj bi starci sim tam) nek bash ono ne...

i ak' o tom razmisljas trebas profesionalnu pomoch ili kaj?

Zadnji Uredio Vuxs : 20-01-08 u 20:21.
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 21:29   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 1,568
Locrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono nešto
Re: samoubojstvo

Šta te pak sada to pere?

Samoubojstvo je po meni jako kukavički čin.... Osoba se ne može nositi sa problemima pa si oduzima život, ili nekim pokušajima i prijetnjama pokušava skrenuti pažnju na sebe. Takvim osobama potreban je razgovor i uvjerenje da svojom smrću neće ništa napraviti.......

Nisam nikad o tome razmišljao niti ne mislim......

Najgluplji bijeg od problema.......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 21:36   #3 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,333
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

iss krivo si shvatio..nisam mislio da sam mislio da se ocu ubiti..nego ono..kaj bi bilo da napravim suicid
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 21:54   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,956
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

probaj pa ćeš vidjeti

ma glupost, kakva samoubojstva

UVIJEK ima drugog izlaza

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 22:04   #5 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,059
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

nisam nikad razmišljao

Ali kad malo bolje razmisliš zamisli kako je recimo nekim ljudima koji nakon prometne nesreće ili nešto ostanu nepokretni i sjede u kolicima. Neznam baš kako bi onda razmišljao.

Iako je to za mene kukavički čin.
mišo_legenda je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 22:30   #6 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Naravno da sam razmišljala o tome u nekim određenim u trenucima kojima nisam vidjela izlaz, i u pubertetu (ne da ću to učiniti, nego kako bi bilo da me nema). A da sam to ikad kanila napravit - ne. A ne vjerujem da postoji osoba koja se našla u teškim životnim problemima i da nije poželjela da je nema.
Ne mislim da je samoubojstvo (i pomišljanje na to) kukavički čin (mnogi branitelji su ga počinili a ne bih rekla da su svi bili kukavice) nego mislim da je problem dublji i da bi se time trebali baviti psiholozi. Naravo da rješenja uvijek ima, i da to nije izlaz, ali većinom ga počine ljudi koji razloga nemaju za samoubojstvo (klinička depresija i slično).
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 22:30   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 1,568
Locrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
iss krivo si shvatio..nisam mislio da sam mislio da se ocu ubiti..nego ono..kaj bi bilo da napravim suicid
Znam, zajebavam se....... Kaj bi bilo? Pa, u svakom slučaju bio bi mrtav, pokopali bi te, plakali za tobom par dana i nastavili sa svojim životom dalje jer se on nastavlja. S vremena na vrijeme bi te se sjetili, spomenuli, plakali, platili misu i cvijeće, zapalili svijeću a ti bi i dalje bio mrtav......

Poanta je da bi smrt bila uzaludna jer bi se krug života nastavio.......

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
Ali kad malo bolje razmisliš zamisli kako je recimo nekim ljudima koji nakon prometne nesreće ili nešto ostanu nepokretni i sjede u kolicima. Neznam baš kako bi onda razmišljao.
Nebi se složio s tobom. Naime, civilnu sam radio kao pomoć invalidnim klincima (bilo kakav oblik invalidnosti). I tako sam shvatio da svi ti invalidni ljudi su svijesni svojega hendikepa i uživaju u svakom trenutku života. I neopisivo je to koliko oni cijene prijateljstvo i koliko imaju volje za život. Oni imaju sasvim drugačije vrijednosti u životu i nikada ne posustaju nego su sve hrabriji i odlučniji......
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 22:34   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
I neopisivo je to koliko oni cijene prijateljstvo i koliko imaju volje za život. Oni imaju sasvim drugačije vrijednosti u životu i nikada ne posustaju nego su sve hrabriji i odlučniji......
Više cijene ono što imaju i manje su zahtjevni od nas...

A ovo za samoubojstvo, naravno da sam razmišljao da se roknem sa kilom TNTa ali ako promisliš par minuta vidiš koliko je to glupa i besmislena ideja koja nikad nije izlaz. Koliko bi bilo samo samoubojica za svaku iole težu situaciju u životu? pa svi bi se ubijali u pubertetu

Zadnji Uredio potemkin.hr : 20-01-08 u 22:40.
potemkin.hr je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 22:38   #9 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Nebi se složio s tobom. Naime, civilnu sam radio kao pomoć invalidnim klincima (bilo kakav oblik invalidnosti). I tako sam shvatio da svi ti invalidni ljudi su svijesni svojega hendikepa i uživaju u svakom trenutku života. I neopisivo je to koliko oni cijene prijateljstvo i koliko imaju volje za život. Oni imaju sasvim drugačije vrijednosti u životu i nikada ne posustaju nego su sve hrabriji i odlučniji......
To izgleda ovisi od osobe do osobe... imam prijatelja koji je odmalena u invalidskim kolicima i izrazito je suicidalan.
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 09:45   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,488
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Još uvijek nisam razmišljao o tome, a nadam se ni da neću!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103