| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi samoubojstvo u Znanost forumu; jeste kad razmisljali da se koknete? i ono kak bi bez vas bilo (ne mislim ono kaj bi starci sim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| made in china Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | samoubojstvo jeste kad razmisljali da se koknete? ![]() i ono kak bi bez vas bilo (ne mislim ono kaj bi starci sim tam) nek bash ono ne... i ak' o tom razmisljas trebas profesionalnu pomoch ili kaj? Zadnji Uredio Vuxs : 20-01-08 u 20:21. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,568
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo Šta te pak sada to pere? ![]() Samoubojstvo je po meni jako kukavički čin.... Osoba se ne može nositi sa problemima pa si oduzima život, ili nekim pokušajima i prijetnjama pokušava skrenuti pažnju na sebe. Takvim osobama potreban je razgovor i uvjerenje da svojom smrću neće ništa napraviti....... Nisam nikad o tome razmišljao niti ne mislim...... Najgluplji bijeg od problema.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: samoubojstvo probaj pa ćeš vidjeti ![]() ma glupost, kakva samoubojstva UVIJEK ima drugog izlaza
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo nisam nikad razmišljao Ali kad malo bolje razmisliš zamisli kako je recimo nekim ljudima koji nakon prometne nesreće ili nešto ostanu nepokretni i sjede u kolicima. Neznam baš kako bi onda razmišljao. Iako je to za mene kukavički čin.
__________________ Svi pjevaju ja ne čujem Nikome se ne radujem Samo tebe očekujem |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo Naravno da sam razmišljala o tome u nekim određenim u trenucima kojima nisam vidjela izlaz, i u pubertetu (ne da ću to učiniti, nego kako bi bilo da me nema). A da sam to ikad kanila napravit - ne. A ne vjerujem da postoji osoba koja se našla u teškim životnim problemima i da nije poželjela da je nema. Ne mislim da je samoubojstvo (i pomišljanje na to) kukavički čin (mnogi branitelji su ga počinili a ne bih rekla da su svi bili kukavice) nego mislim da je problem dublji i da bi se time trebali baviti psiholozi. Naravo da rješenja uvijek ima, i da to nije izlaz, ali većinom ga počine ljudi koji razloga nemaju za samoubojstvo (klinička depresija i slično).
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,568
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo Citat:
![]() Poanta je da bi smrt bila uzaludna jer bi se krug života nastavio....... ![]() Nebi se složio s tobom. Naime, civilnu sam radio kao pomoć invalidnim klincima (bilo kakav oblik invalidnosti). I tako sam shvatio da svi ti invalidni ljudi su svijesni svojega hendikepa i uživaju u svakom trenutku života. I neopisivo je to koliko oni cijene prijateljstvo i koliko imaju volje za život. Oni imaju sasvim drugačije vrijednosti u životu i nikada ne posustaju nego su sve hrabriji i odlučniji......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: samoubojstvo Citat:
A ovo za samoubojstvo, naravno da sam razmišljao da se roknem sa kilom TNTa ali ako promisliš par minuta vidiš koliko je to glupa i besmislena ideja koja nikad nije izlaz. Koliko bi bilo samo samoubojica za svaku iole težu situaciju u životu? pa svi bi se ubijali u pubertetu ![]()
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. Zadnji Uredio potemkin.hr : 20-01-08 u 22:40. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo Citat:
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.