Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi samoubojstvo u Znanost forumu; razmišljala jesam, a normalno kad ti dođe pun ku*ac svega normalno da ti to padne napamet, ali nikad ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-08-08, 08:53   #91 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 1,337
Mazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono nešto
Re: samoubojstvo

razmišljala jesam, a normalno kad ti dođe pun ku*ac svega normalno da ti to padne napamet, ali nikad ne bi počinila samoubojstvo...

..ovo zvuči malo jadno, ali divim se ljudima koji imaju hrabrost dići ruku na sebe... kolko to moraš imat u sebi hrabrosti da napraviš, pa to je neš strašno....
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 08:59   #92 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika BeLlY_DaNcEr

Datum registracije: 17-02-08
Godina: 18
Poruka: 413
BeLlY_DaNcEr se izdvaja iz maseBeLlY_DaNcEr se izdvaja iz mase

nisam nikada pomislila na to. jesam razmišljala kako bi sve bilo bez mene. ali ubiti se nikada ne bi mogla. što je,je,to je kukavički čin, i privlačenje pažnje na sebe.nema što se nemože riješiti i izliječiti ako hoćeš.
s obzirom da živim sa takvom osobom, nemam ni jedno opravdavajuće rjeći za tako šta..,
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 11:22   #93 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 665
denserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznat

Mislim da to ne treba tako gledati - kao 'kukavicki cin', 'skretanje paznje', 'sebicnost' i slicno..Jer kad se pojedinac vec ubije, njega ionako nema vise i sto ima od toga svega kad vise nakon sto to napravi ne zna za nista..Ima ljudi koji padnu u toliko teska stanja da ne zele vise zivjeti i onaj tko skupi toliko hrabrosti da to ucini, vjeruj mi da mu je doslo preko glave..Lako je drugima osudjivati.Svatko je gospodar svog zivota..samo sto je to mozda tesko primjetiti odmah kod nekoga, a kada se primjeti potrebna je psiholoska pomoc i podrska da se to prebrodi..Treba pomoci takvima na vrijeme, jer kada se to dogodi vec je kasno.
Inace, nije mi osobno nikada palo na pamet, znala sam razmisljati opcenito o tome, ali ne u tom kontekstu..

Zadnji Uredio denserica : 06-08-08 u 11:24.
denserica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-08-08, 20:51   #94 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
Pravaš se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: denserica Pogledaj Poruke
Svatko je gospodar svog zivota..
Ne stara, predebelo si pogriješila, gospodar života je Bog. Ispeci pa reci Osim ako u pitanju nije neka prosvjećena liberalateistkinja.
Pravaš je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 00:20   #95 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-04-08
Poruka: 135
lime wire se izdvaja iz maselime wire se izdvaja iz mase

A bog je sto ?
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 00:38   #96 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,250
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

mah frajer si zabrijava previshe desno... stari odi na špur...

neznam.. samoubojstvo je hrabar chin kukavice..no uvijek ima primjera di se ne radi o kukavicama..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-08, 22:12   #97 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-10-08
Poruka: 123
Katapult24

Kakvo samoubojstvo ljudi pa mi smo remek-djelo naših roditelja pa kakvi oni bili a remek-djela se ne uništavaju
Odgovori sa citatom
Star 27-10-08, 22:28   #98 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 1,424
tendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznat

Ako sam ja remek-djelo svojih roditelja, onda oni i nisu baš neki umjetnici

Santa baby, so hurry down the chimney tonight
tendre poison je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-08, 09:53   #99 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-10-08
Poruka: 123
Katapult24

Citat:
Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
Ako sam ja remek-djelo svojih roditelja, onda oni i nisu baš neki umjetnici
Nisi loše jer tvoje kopije sigurno nema
Odgovori sa citatom
Star 28-10-08, 18:32   #100 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika liverpool_girl

Datum registracije: 09-09-08
Godina: 20
Poruka: 124
liverpool_girl se izdvaja iz mase

Neke osobe jednostavno padnu u depresiju i ne vide izlaz i nadu ni u čemu... ništa im ne pričinjava zadovoljstvo i sreću i ne vide smisao svog života... to je bolest i kao takva se treba liječiti, pa zato te osobe ni ne osuđujem niti mislim da su kukavice... a stvar je i u tome da su neki jednostavno slabiji od drugih i nisu dovoljno hrabri suočit se sa svojim problemima - to ne znači da su kukavice...

Citat:
Pravi autor: sladoled Pogledaj Poruke
Obitelj i prijatelji su ti koji kod takve hipersenzibilne i suicidne osobe trebaju uočiti simptome i pomoći jer takvi ljudi vrište za pomoći, a tome u prilog ide i brojka pokušanih samoubojstava koji nisu ništa drugo do poziv u pomoć.
A što ti bližnji rade: ignoriraju znakove i poslije, kada je kasno, zapomažu kako su ostavljeni da žive sami sa smrću samoubojice.
Slažem se s tim... a isto tako mnogi griješe misleći da ako se netko od njihovih bližnjih već pokušao ubiti a nije uspio, da će ta osoba to odmah prebroditi, da će mu odmah biti bolje i da to više neće pokušavati... to je duga borba i takvim osobama još dugo treba podrška i razumijevanje drugih, a ne ignoriranje u nadi da će sve biti dobro... Govorim to jer poznajem neke osobe koje su imale takvih sranja u životu...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114