| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi samoubojstvo u Znanost forumu; razmišljala jesam, a normalno kad ti dođe pun ku*ac svega normalno da ti to padne napamet, ali nikad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo razmišljala jesam, a normalno kad ti dođe pun ku*ac svega normalno da ti to padne napamet, ali nikad ne bi počinila samoubojstvo... ..ovo zvuči malo jadno, ali divim se ljudima koji imaju hrabrost dići ruku na sebe... kolko to moraš imat u sebi hrabrosti da napraviš, pa to je neš strašno.... ![]()
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 413
![]() ![]() | Re: samoubojstvo nisam nikada pomislila na to. jesam razmišljala kako bi sve bilo bez mene. ali ubiti se nikada ne bi mogla. što je,je,to je kukavički čin, i privlačenje pažnje na sebe.nema što se nemože riješiti i izliječiti ako hoćeš. s obzirom da živim sa takvom osobom, nemam ni jedno opravdavajuće rjeći za tako šta..,
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo Mislim da to ne treba tako gledati - kao 'kukavicki cin', 'skretanje paznje', 'sebicnost' i slicno..Jer kad se pojedinac vec ubije, njega ionako nema vise i sto ima od toga svega kad vise nakon sto to napravi ne zna za nista..Ima ljudi koji padnu u toliko teska stanja da ne zele vise zivjeti i onaj tko skupi toliko hrabrosti da to ucini, vjeruj mi da mu je doslo preko glave..Lako je drugima osudjivati.Svatko je gospodar svog zivota..samo sto je to mozda tesko primjetiti odmah kod nekoga, a kada se primjeti potrebna je psiholoska pomoc i podrska da se to prebrodi..Treba pomoci takvima na vrijeme, jer kada se to dogodi vec je kasno. Inace, nije mi osobno nikada palo na pamet, znala sam razmisljati opcenito o tome, ali ne u tom kontekstu.. Zadnji Uredio denserica : 06-08-08 u 11:24. |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: samoubojstvo mah frajer si zabrijava previshe desno... stari odi na špur... neznam.. samoubojstvo je hrabar chin kukavice..no uvijek ima primjera di se ne radi o kukavicama..
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-10-08
Poruka: 123
![]() | Re: samoubojstvo Kakvo samoubojstvo ljudi pa mi smo remek-djelo naših roditelja pa kakvi oni bili a remek-djela se ne uništavaju
__________________ ...i da mi je dolinom smrti poći,zla se nebojim jer ti si samnmo... |
| | |
| | #98 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo Ako sam ja remek-djelo svojih roditelja, onda oni i nisu baš neki umjetnici ![]()
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. Santa baby, so hurry down the chimney tonight |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-09-08 Lokacija: Osijek Godina: 20
Poruka: 124
![]() | Re: samoubojstvo Neke osobe jednostavno padnu u depresiju i ne vide izlaz i nadu ni u čemu... ništa im ne pričinjava zadovoljstvo i sreću i ne vide smisao svog života... to je bolest i kao takva se treba liječiti, pa zato te osobe ni ne osuđujem niti mislim da su kukavice... a stvar je i u tome da su neki jednostavno slabiji od drugih i nisu dovoljno hrabri suočit se sa svojim problemima - to ne znači da su kukavice... Citat:
__________________ ... FROM ALL THE THINGS I'VE LOST, I MISS MY MIND THE MOST... ! ! ! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:47.

Ispeci pa reci