| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi samoubojstvo u Znanost forumu; Samo jednom......kada sam svom šefu poslala poruku da ga želim u svom uredu......poruka je bila za mog dečka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo Samo jednom......kada sam svom šefu poslala poruku da ga želim u svom uredu......poruka je bila za mog dečka inače.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: samoubojstvo Jednom sam dosta dugo vremena razmišljao o tome (ne da se ja ubijem, već da pokušam shvatit zbog čega ljudi to rade) to je trajalo kojih misec, dva.... bilo je potaknuto jednim samoubojstvom od prijatelja mi brata (propuco se pištoljem, a momak nema nikakve veze ni sa nasilništvom, bio je skroz pristojan, bio u dužoj vezi, odličan posao...) Ni dan danas ne mogu skužit kolika to muka treba biti u ljudskom biću da se odluči na takav potez, koliko mu dani trebaju bit odvratni da digne ruku na sebe.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-03-07 Godina: 22
Poruka: 85
![]() | Re: samoubojstvo 2frenda i jedan poznanik su počinili suicid...budući da otprilike znam razloge zbog kojih su to napravili, mogu ih razumjeti...to je bio njihov život i oni imaju pravo da s njim čine što žele, a nama koji smo ostali će ostat u lijepom sjećanju....pozdrav d-u,đ-u i b-u... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: samoubojstvo vjerojatno takvi ljudi drže sve u sebi, i to ih uništava, izjeda.... a' kad bi otišli u psihijatra (ne mislim na privatnike) dobili bi šaku tableta i ajmo makni se rođo.... Mada mislim da bi im se s antidepresivima i urednim životom moglo pomoć i bez kvalitetnog psihijatra....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo Moj susjed je počinio samoubojstvo, ostavio ženu i dvoje djece u dugovima. Dugovi se otplatili, djeca odrasla, žena si našla drugog. Kao što je Locrian85 napisao - Život ide dalje. Da se nije ubio sve bi se opet riješilo a djeca i žena nebi imali traume do kraja života. ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo ja mislim da svi ljudi koji razmišljaju o samoubojstvu nikad ga neće izvršit. to je čin trenutka, instinkta, ne znam točno kak da to nazovem al sam siguran da niko od njih ne planira tjedan dva kak će se ubit. isto mislim da samoubojstvo definitivno nije čin kukavice. mislim da moraš biti jebeno hrabar da tak nešto učiniš.
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #18 (permalink) |
| charolastra | Re: samoubojstvo Zapravo ne slažem se sa tobom Ubili mi se prijatelj i susjed, i obadva su planirali i kad i kako će se ubiti
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo Citat:
pa po tome sam ja igradio takvo mišljenje!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| charolastra | Re: samoubojstvo To je izgleda individualno, ali za puno ljudi znam da su se opraštali sa prijateljima, vraćali dugove i slično
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:17.