| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi samoubojstvo u Znanost forumu; to nije kukavički čin....prije bih rekla da je nemaštovit!! osoba koja se želi ubiti želi riješiti svoje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: samoubojstvo to nije kukavički čin....prije bih rekla da je nemaštovit!! osoba koja se želi ubiti želi riješiti svoje probleme i misli da nema nikakvog drugog izlaza i načina osim toga da se ubije....totalna nemaštovitost i pesimizam!! sve na svijetu ima svoj uzrok i posljedicu a samoubojstvo (pa tako i ubojstvo) nije niti jedno od toga!! a što se tiće liječničke pomoći.....večina ljudi može sama sebe "izliječiti" samo ako to stvarno želi!! problem je u tome što je lakše reći drugome -pomozi mi- i kriviti ga ako ne uspije nego reći -sam to moram,sam ću si pomoći- i vjerovati u to!! eto...toliko od mene ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: samoubojstvo Ovaj moj prika o kojem sam pričao par postova iznad također se ubio, dobro promislivši o čemu radi.... također je večer prije bio kod popa na ispovjedi i zadržao se tamo par sati. Ali pop ne smi nikom reč o čemu su pričali..... to je da totalno poludiš (mislim na njegovu obitelj...)
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 434
![]() | Re: samoubojstvo ne znam, meni se vise cini da ti ljudi misle kako nema razloga zivjeti...ne vjerujem da je to zbog nekih problema...ono, kad im sve postane svejedno, dosadno itd
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: samoubojstvo ehh eh.. nije to dobro.. to je samo>> TRAJNO RJEŠENJE PRIVREMENIH PROBLEMA ne, nije to nikako dobro moja sestra bila zbilja suicidalna neko vrjeme.. teška kriza, drame cjele... 2x gotovo gotova ![]() aja, čak i razmišljao o tome... ali ništa konkrektno! kakav god život bio.. nemože biti tako gadan da bi ga se morao rješit! i i da... najgore je ak se to dogodi impulzivno i praktički nenamjerno! vjerujte, gadno sam se bojal toga na halucinogenima u amsterdamu dok mi se cesta 4kata niže činila ko da mogu skočit na nju!!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo a ono mene pere to samo razmishljanje nish drugo..ono nije mi lose da bi se ishao koknut..al samo sam si razmisljal kaj bi bilo da bi bilo..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 114
![]() | Re: samoubojstvo Samoubojstvo bi se tesko moglo nazvat kukavickim cinom , jer ocito je da za takvo nesto treba i doza hrabrosti ali samoubojstvo se moze nazvat posljedicom dugotrajne depresije i situacijom koja se cini bezizlazna Samoubojstvu sklona osoba osjeca da je sama na neki nacin , osjeca da nosi teret koji joj je postao pretezak a najgore je sta osjeca da se nema kome obratit ili da je nitko ne shvaca ozbiljno Ja nekako mislim da je najbolji nacin da se sprijece takve misli kod nekoga , je to da mu budes potpora i da povremeno razgovaras s takvom osobom Da joj dades do znanja da nije sama i da je netko voli i postuje Svi smo mi potencijalni samoubojice i svakog od nas depresija moze ubit Netko se bolje zna borit sa zivotom netko losije ili cak se nemoze borit jer je u naizgled bezizlaznoj situaciji Takvu osobu treba naucit da se bori , dat joj neku sigurnost Nismo svi isti karakteri nit svi jednako sve podnosimo Ono sta je najteze je kako prepoznat takvu osobu , jer cesto se depresivne individue zatvore u sebe i jednostavno nitko ne prepozna da imaju velike probleme sa depresivnim raspolozenjima ili sa zivotom ![]()
__________________ live and let live |
| | |
| | #29 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo bil sam na sisanju i rekel sam nek mi ubaci dvije crte..zna mi par puta..i kaj mislish da nije stavio neku predebelu i usro mi cijelu frizuru..i na vratu me prejako s britvom tak da me sad sve peche.. i tak.. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 434
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo i ti se sad oćeš ubit pretpostavljam? ![]() ili frizera? ma salu na stranu.. neg htjela sam rec da svakog ponekad pere malo depra,to je normalno, ali ako si u tom stanju većinu vremena, onda je to problem. ljepo je rekla lime wire da treba biti potpora depresivnim ljudima, ali prava istina je da se sa deprimiranima jako tesko druziti. ja imam dosta depresivnih prijatelja, i ponekad mi dođe da ih dobro isšamaram... sva ta negativna energija, joooj. kako god da okreneš, oni okrenu na neki crnjak. tak da super je imat strpljive prijatelje,da, al mislim da stručna pomoć kod teških oblika depresije nebi škodila, pogotova ako su u pitanju suicidalne primisli... + bude ti opet narasla kosa ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
![]() |
« test
|
Živčan po prirodi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:33.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.