| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi samoubojstvo u Znanost forumu; da da...razme se ne.. sam ja nisam u nikakvoj depri niti tak to..nemre se to sam tak objasnit.. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo da da...razme se ne.. sam ja nisam u nikakvoj depri niti tak to..nemre se to sam tak objasnit.. sve je super..u drushvu je uvijek zajebanciju..ono sa društvom je sve super..al s tobom kad bash nije sve super..ma neznam idme na trening..budite pozdravljeni..i nemojte se ubijati..radje donirajte organe |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 110
![]() | Re: samoubojstvo Malo jedno malo drugo Hrabro je na neki nacin imat snage za prekinut svoje muke i za dignit ruku na sebe , jer ipak neznas sta nakon smrti dolazi a imas hrabrosti otic u to nepoznato Kukavicki je s druge strane a to je sa strane da se nisi mogao do kraja nosit sa zivotom ja mislim da je samoubojstvo ponekad nemanje drugog izbora ili neviđenje nekakvih opcija za izvlacenje iz loseg emotivnog ili zivotnog stanja To je ultimativni bijeg od zivota koji ti ne daje puno sansi da ga odzivis pristojno ili ti je postao veca nocna mora nego uzitak
__________________ live and let live |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-04-08
Poruka: 40
![]() | Re: samoubojstvo Slažem se s tobom..također je i moje takvo mišljenje..jer svaki problem ima riješenje..samo ako ga ljudi odmah ne nađu..dolazi do panike..i samoubojstvo im je riješenje..nažalost...
__________________ You'll Never Walk Alone |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu! Godina: 21
Poruka: 377
![]() | Re: samoubojstvo ovakve teme se tako glupe i nepotrebne da ću se ogradit od bilo kakvih komentara
__________________ Danas je bolje nego jučer, a slabije nego sutra |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: samoubojstvo Kakva hrabrost , to je obicni kukavicluk.Hrabrost je nositi se sa zivotnim problemima a ne ubit se i to je to.to nista ne rjesava jer iza samoubojice ostaju ljudi koji pate zbog gubitka voljene osobe a problemi i tako nisu rjeseni samo ih mora rijesiti netko drugi.Kukavicluk nista drugo....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 110
![]() | Re: samoubojstvo Ostaju ljudi koji pate , ma jel a zasto ti isti ljudi nisu smogli snage i pomogli osobi koja ima tezih problema ? Pa neka placu , ako u zivotu nisu mogli bit potpora nekoj osobi , prepoznat neciji problem ili cak ako su oni bili razlog zbog kojeg se osoba ubila zasluzuju da placu A sto se kukavicluka tice , nekim je ljudima zivot stvarno pakao i tesko da imaju izlaza Jebeno im je prebolno Smijesno mi je kad netko ide osuđivat samoubojice i govorit kako su oni kukavice Kukavice su ljudi koji nisu pruzili ruku onda kad je trebalo pomoc , ljudi koji odignoriraju problem a onda kad je gotovo se zapitkuju sta je bilo "Zato roditelji , brace , prijatelji i sestre , i dalje vrsite pritisak jedni na druge i ignorirajte sve probleme svojih bliznjih Rugajte im se jer nevaljaju , jer su pederi , tucite ih radi lose ocjene u skoli Vi ucenici maltretirajte sve slabije u skoli muzevi , udarajte svoje zene koje nemaju gdje pobjec , a onda placite zasto netko nemoze vise izdrzat sve i zasto se ubija" (ovo je cinizam ) ![]() Neki ljudi nisu mentalno jaki da podnesu sve lose sta im se događa i njih ne treba osuđivat , nego treba nekako se pobrinit da do samoubojstava ne dođe Nemozes gazit nekoga svaki dan a onda se kasnije pitat zasto se ubio , to je nelogicno
__________________ live and let live |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: samoubojstvo Citat:
A kazes treba da placu oni sto ostaju iza.koliko si dugo razmisljala o ovome ?Reci mi cime su zasluzila djeca zene (stovise trudne) koja se prosle godine bacila sa zgrade na jugu u osijeku da placu?Imala ih je 6 i bila trudna sa 7.Zivjela je vambracno i sva ta djeca su ostala na milost i nemilost drzave jer je njoj dosadilo zivjet u siromastvu.Ili cime su zasluzili da placu roditelji tolikih mladih ljudi odlikasa u skoli popularnih ,ne ugnjetavanih i na ocigled bez problema? Samoubojstvo nije rjesenje nicega svaki problem u zivotu ima svoje rjesenje samo treba do njega doci a najlakse je dic ruke od svega i ubiti se.Izlaz uvijek postoji.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.

Grijesiti je ljudski ...