| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi samoubojstvo u Znanost forumu; bravo starka, živjela demokracija (ako organizirate neki prosvjed, ja sam na raspolaganju )... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
Poruka: 473
![]() | Re: samoubojstvo bravo starka, živjela demokracija (ako organizirate neki prosvjed, ja sam na raspolaganju )
__________________ None of us are free, if one of us is chained, none of us are free. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo Mislim da je Coccopuff reagirala na prilično oštar sud Lime Wire o bližnjima osobe koja digne ruku na sebe... I tu sam prilično u suglasnosti s Coco- oni vrlo često niti nemaju naznaka da bi 'potencijalni samoubojica' bio netko od njihovih bližnjih, pa ni ne mogu biti odgovorni za takav čin, kako to Lime Wire implicira. Ako počenmo od Vuxsovog izvornog pitanja- da, i to ne jednom... Jesam li došao do kakvog pametnog zaključka? Naravno da ne. To nije pitanje koje bi trebalo dati ikakav odgovor, već nekakav 'ispušni ventil'...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: samoubojstvo Citat:
I "bližnji" nisu odgovorni za sam čin, nego zato što su olako štošta prihvaćali i zažmirili. Samo jedan od njih bio bi dovoljan da je -vidio-
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes | |
| | |
| | #54 (permalink) | |||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: samoubojstvo Citat:
moj komentar uopce nije grub,pogotovo kad se radi o ovako teskim stvarima... lako je prosudjivati i govoriti sta ko treba kad se to ne dogadja vama... ja sam opcenito protiv toga da netko kenja o stvarima o kojima nema pojma...ili ih na neki nacin nije osjetio na svojoj kozi... pogotovo bi svi trebali paziti sto pisemo u javnim medijima jer htjeli,ne htjeli kreiramo tim tudje misljenje,ili bar utjecemo na formiranje misljenja pojedinca... sorry,al curka je napisala da svi koji su ostali zasluzuju da placu jer nisu nista napravili... nije napisala u nekim slucajevima,ovim,onim...nego je jasno dala do znanja da su to svi oko te osobe koji placu za njom... ako to nije osuda,onda ne znam sta je... ti si napisala djelomicnu istinu,tu se mogu izuzet neki slucajevi,dok gđica. nije izuzela nikog... Citat:
Citat:
to mozda po onom sto gledas u teen serijama...stvarni zivot je ponesto drugaciji | |||
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 114
![]() | Re: samoubojstvo Ja znam na sta impliciram ![]() Dobro je starka napisala ponekad nam tuđe muke dosade i umjesto da ucinimo nesto kako bi tu osobu doveli u bolje raspolozenje , ljudi je cesto jos vise izdeprimiraju Neznam zasto osoba koja nije htjela pomoc pa barem malo bi trebala bit zaljena jer place nakon necije smrti Kasno je , gotovo , ona je mogla prije samoubojstva svoje bliznje osobe nesto ucinit ali nije ucinila nista i sad neka ispasta i mozda nauci na prijasnjim greskama Ako je osoba koja se ubila platila zivotom i unistenom psihom prije toga maltretiranje ili precveliki pritisak , tko zna sta jos ne , zasto ova druga osoba nebi barem plakala
__________________ live and let live |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo Cure, hajmo malo smaniti tenzije- ne bih rekao da iti jedna od vas govori a da nema prilično dobru predodžbu o čemu govori. Nema potrebe za antagonizmom, procjenama onih koji pišu poruke- argumentima ćemo najbolje raspraviti stvar. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #57 (permalink) | |||
| prof. Foruma | Re: samoubojstvo Citat:
Ajmo dalje.......... Citat:
Citat:
I na kraju.....vidiš da ne čitaš što pišem. Ne, ne može se svako samoubojstvo spriječit, ali je veliki broj onih koji se mogu.
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes | |||
| | |
| | #59 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: samoubojstvo Citat:
jer lime wire je rekla da svi koji ostaju zasluzuju da placu itd. i itd. njezin komentar se odnosio na sva smoubojstva... po meni nije ok da sa takvim stavom pljuje sve osobe koje ostaju,jer ne moze znati kako se tko ponasao za zivota samoubojice. Citat:
cek,zar ne mislis da je ona gore uvrijedila sve te osobe? medju njima i mene Zadnji Uredio cocopuff : 08-05-08 u 17:38. | ||
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-07 Lokacija: BJ-KA Godina: 27
Poruka: 25
![]() | Re: samoubojstvo Svatko ima svoje mišljenje i svatko je bar dijelomično u pravu. Mislim da svi "sve" shvate kad je već prekasno i onda tuguju jako dugo a da su prije toga uspjeli nać 2-3 sata za jedan iskren i dobar razgovor pa ako treba i cijeli dan možda bi se izbjeglo najgore. Svatko se prije planiranog ubojstva ponaša bar malo drugačije što bi trebali primjetiti oni koji ga najbolje poznaju. Najčešće je samo potrebno osobi pokazati da bitna u životnoj strukturi najbližeg kruga ljudi. Ljudi nemaju dovoljno vremena za onog drugog a kada se nešto dogodi uvjek je pitanje zašto? Treba se okrenuti oko sebe ! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:29.

)

To nije pitanje koje bi trebalo dati ikakav odgovor, već nekakav 'ispušni ventil'...