| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi samoubojstvo u Znanost forumu; Razmišlja san o tome više puta di,kako,dali kakvu poruku napisat,ma o svemu i svačemu a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 881
![]() | Re: samoubojstvo Razmišlja san o tome više puta di,kako,dali kakvu poruku napisat,ma o svemu i svačemu ![]() a razlozi Iako najviše me mučila misao na kraju i kad bi to napravia zamisli da se ne ubijen nedo osakatin samo jer znan i za par primjera kad se to događalo ljudima da su se išli ubit pa nisu uspjeli ![]() |
| | |
| | #62 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo Samoubojstvo je svojevrsni prirodni fenomen , iz čega proizlazi da sam naziv tog čina je mit..Ne možemo utjecati na stanje naše psihe, košmara u glavama, koji ne seže od jučer ili prekjučer, već od davnih dana i kulminaciju doseže kada je već kasno. Oni koji to zaista namjeravaju, učiniti će to, bez obzira na pomoć ili ne..a ostali koji pokušavaju samo privlače pozornost kako bi bi bili možda shvaćeni ili neshvaćeni, dio tema ili egocentrizma, koji na taj način stavljaju sebe u prvi plan
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: samoubojstvo Citat:
Zato jer nikad nisu dobivali pažnje i pozornosti u svome životu i tim ljudima treba pomoći a ne ih još ismijavati. Količina tih " želim pozornost " je nikad ne dobije bez obzira na sve samoubilačke prijetnje i na kraju to stvarno preraste u bezizlaznu situaciju u kojoj samoubojstvo je jedini mogući i zadnji čin za njih. Tavke ljude ne trebamo i ne smijemo ignorirati još više. Možda im je ta pažnja jedino što nikad nikad nisu imali i jedino što im treba. ![]()
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” | |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samoubojstvo Citat:
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: samoubojstvo Citat:
![]() Ja nemam niti jedno od to dvoje pa se ne " ubijam " stalno... Well,bar ne još. Anyway,treba im pomoći a ne odgurivati ih još više od sebe.
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: samoubojstvo pa bilo je na momente naviranje nekih starih sjecanja i osjecaja i svega vraga i dok bi se s tim boril bi mi u glavu usel stakor da kag bi bilo dobro da sam sad upravo dva metra pod zemljom da se nemoram time baviti... kukavicki cin il ne...neznam...nisam nikad to gledal s te strane...ko da je bitno jel si kukavica il ne kad si tad vec mrtav hladan... ...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: samoubojstvo Baš tako.Po meni su kukavice ti koji ne mogu počiniti samoubojstvo jer za to svakako treba imati hrabrosti i to puno za jednu takvu odluku i prema tome,to nije kukavički čin. Sada tu postoje razna mišljenja oko samoubojstva. Neki se ne slažu sa time i misle da je to kukavički čin a postoje i pokreti koji smatraju da se nijednu osobu ne smije tjerati da pati protiv svoje volje i oni vide samoubojstvo kao valjan razlog za okončanje života. Najčešći razlozi tome su : 1. Patnja ( fizička ili emocionalna ) 2. Stres 3. Tuga 4. Bijeg od " izopačene okoline " što se sve više javlja. 5. Krivnja ili sram 6. Financijski gubitci 7. Samoća ( bila namjerna ili ne )-nenamjerna izoliranost Ima i drugih ali ovo su najčešći razlozi za samoubojstvo. I osobe koje pokušaju ili imaju snažne misli o samoubojstvu se smatraju da su u teškoj emocionalnoj krizi i treba ih se ohrabriti da potraže pomoć. ( Što mislim da je sranje,ako je netko u takvoj krizi,tablete mu neće pomoći ) Sve u svemu,samoubojstvo jest konačni čin za okončanje nečije patnje a svi koji rade to samo da bi dobili pažnju kao što je Anck prije rekla,egocentričnost i sva ostala sranja da se tako izrazim Emo i ovi drugi što se režu,vrijeđaju čin samoubojstva prema nekima. Pomozite onima kojima to stvarno treba,a onima koji fejkiraju,njih zaboravite. P.S. Oni koji počine Seppuku,i oni su isto kukavice ? ![]() E za to treba imati hrabrosti.
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: samoubojstvo Pa o tome sam i pričao cijelo vrijeme.Takvi lažnjaci me ne peru. ![]() A za one koji to ne pričaju,kod njih treba vidjeti sve znakove depresije i drugih razloga koje sam naveo u svom prošlom postu i zatim im pomoći a ne ih još više odbaciti. ![]()
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:59.

a razlozi

Anyway,treba im pomoći a ne odgurivati ih još više od sebe.
...