| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi samoubojstvo u Znanost forumu; vidim par zadnjih samoubojstva je zbog love... Ta lova, samo zlo, pa se ljudi ubijaju jer ga nemaju A i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #75 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: samoubojstvo zasto odobravas eutanaziju? samoubojstvo nekad i nije kukavički čin, al naravno i za eutanaziju i samoubojstvo postoje ekstremni slučajevi u kojima ih odobrazam...
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: samoubojstvo Citat:
![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics | |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: samoubojstvo je, al jedini problem je sto cesto postoje opcije iako ih ljudi nisu svjesni, ja ne opravdavam samoubojstvo u generali i smatram da je istina cesto da to cine osobe koje su slabe. al ponavljam uvik postoje iznimke
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: samoubojstvo Naravno Treba uvijek probat popraviti stvari a ne se odmah koknuti.To je samo za al ono totalni slučaj očaja i da stvarno nema izlaza.Čak i najjači popuste katkad...
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics Zadnji Uredio Replica : 12-05-08 u 15:48. |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 134
![]() | Re: samoubojstvo Citat:
Eutanazija je je za beznadežne slučajeve kao što su teške bolesti, gdje se čovjek pati a nema šansu za ozdravljenje.
__________________ | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:17.

Treba uvijek probat popraviti stvari a ne se odmah koknuti.To je samo za al ono totalni slučaj očaja i da stvarno nema izlaza.Čak i najjači popuste katkad...