u cijelom tekstu ti je pamćenje i stavisš naslov pamčenje
al evo ti na wiki ukratko o pamćenju
LINK
Raspravljate o temi Što je zapravo pamćenje u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; pamćenje je mogućnost usvajanja, zadržavanja i korištenja informacija. pamćenje je uvelike značajno za čovjeka, za njegov razvoj i njegov identitet. ...
Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 07-07-08 u 23:40
u cijelom tekstu ti je pamćenje i stavisš naslov pamčenje
al evo ti na wiki ukratko o pamćenju
LINK
a zajebala sam se... skontala sam tek kasnije..
ali ja pitam ovih par pitanja dolje... zanimaju me odgovori..
to sam i ja zaljepila tu... s wike... to je samo uvod...
toplo ti preporucujem knjigu iz psihologije za gimnazije... za pocetak.
ah pa neam tu knjigu...šta ima u njoj? napiši mi ukratko...
pa ne mogu ti ukratko napisati kako funkcionira pamcenje... i ne sjecam se skroz svega u detalje tako da, radije ne bi, odes u knjiznicu i procitas ili fotokopiras taj dio...
a dobro čuj,da me zanimaju samo knjige to bi napravila..ali me zanimaju tuđa mišljenja o tome..
naš ti mene-radoznala ko niko...
Stručnom jednostavnošću sama si odgovorila.....
Nelogično je da bude uzrok, može biti samo posljedica..... Čovjekova prilagodba života prema vremenu......
Stvar ti je sa mozgom i sa dijelovima mozga koji su predviđeni za to...... S godinama ili teškim nezgodama dolazi do poremećaja rada tih dijelova koji više nisu sposobni manipulirati informacijom kao nekada...... Zato neki gube pamćenje, neki djelomično, neki privremeno.........
Valjda sam dobro odgovorio.........
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
jesi,super si rekao...rep +
što je pamćenje-to sam odgovorila s wike... ali ne znam,mislim da je pamćenje puno složenije nego što je tu napisano...![]()
Nije, nego ga samo predstavljaš sebi takvim.......
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...