Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Što mi je? Help! u Znanost forumu; Već dulje vrijeme mučim se sama sa sobom. Par godina to već traje, sa fazama kad sam super do totalne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-01-08, 00:08   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-05-07
Godina: 25
Poruka: 78
morska_vila se izdvaja iz mase
Što mi je? Help!

Već dulje vrijeme mučim se sama sa sobom. Par godina to već traje, sa fazama kad sam super do totalne depresije. Išla sam i kod psihića, pila AD, al i dalje se vrtim u krug.
Nemam neki određeni problem da ga za moje stanje mogu okriviti, nažalost. Na prvi pogled sve je divno. Imam obitelj, prijatelje, još malo pa sam gotova sa faksom.
Ipak, užasno sam nezadovoljna i frustrirana sa svojim životom. Mislim da propuštam život dok ga drugi žive. Nikad nisam bila zaljubljena ni u vezi. Od straha da me ne povrijede. I to me muči, da ne ostarim kao usidjelica.
Dobila sam otkaz prije par mjeseci, i to je bio dodatni razlog da opet zapadnem u depresiju.
Što kad mi ni psihijatar ni tablete ne pomažu?
Kako da pomognem sama sebi? Psihijatar kaže da nisam luda, ja baš nisam sigurna. Ni u što više nisam sigurna.
Osjećam se tako usamljeno i nevoljeno.
Kao Pale sam na svijetu.
Ne želim završiti u ludari, help!

morska_vila je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 00:13   #2 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,333
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan
Re: Što mi je? Help!

krive tablete...

nemoj kenjat nego pogle kaj imash pozitivno i na to se pozivaj...

he i to je to..
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 00:22   #3 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,023
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

A luda nisi, ali kronično depresivna jesi. Jednostavno ti treba odmora od svega i prestani razmišljati o stvarima u stilu da sve ima svoje vrijeme i mjesto. Nema.
Ima ga samo ukoliko ga sami napravimo, a ne u želji da ga napravimo.
Idi dan po dan. Stvari uvijek dođu na svoje i kada mislimo da ništa oko nas i u nama nema smisla; samo se opusti.

Pij antidepresive, ali ništa ne pomaže dok nemaš pozitivnu autosugestiju.
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 00:25   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,654
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Cudi me da zavrsavas faks, a nikad nisi bila zaljubljena, a veruj mi, ljubav je ta koja vecim delom pokrece coveka...da bude aktivan, da nadje neki smisao... Ako imas osecaj da ti zivot promice dok ga drugi zive, pokusaj i ti da se aktiviras malo, pronadji nesto sto te ispunjava i neka ti to bude pokretac! Nastoj da duze vremena provedes vani, sa pozitivnim ljudima oko sebe, da upoznas nekog dcka, da se osetis zeljenom...jer sve to uliva nesto pozitivno u nas i daje nam vise samopouzdanja! Mnogo razmisljanja i analize dovesce te samo do zesce depresije! Znam sta pricam jer sam i sama u nekim trenucima bila down i zivot mi nije imao smisla, ali isto mi nista nije falilo, to ti je ono kad ne znas sta ces vise sa sobom, ako nemas problem, onda ga izmislis! Ali, i taj period ce sigurno proci i osetices zivot! Mozda si samo previse oprezna i stegnuta... Samo napred, bice bolje!!!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 00:32   #5 (permalink)
banned

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,588
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

pitanje je zbog čega si depresivna, ako si depresivna zbog nečega što drugi imaju a ti nemaš, svi možemo biti depresivni zbog toga razloga, uvijek netko ima nešto što drugi nemaju, samo ako na to gledaš i da sa druge strane ti imaš nešto zbog čega netko bi ti mogao zaviditi ili baciti ga u depresiju, i tu se vrtimo u krugu, nemoj previše razmišljati o tim stvarima, još pogotovo ako samu sebe bacaš na dno tog hranidbenog lanca a zapravo svi plutamo u istim govnima, samo tražeći pozitivnu stranu možemo isplivati iz te kaljuže, POZITIVNO RAZMIŠLJANJE

često pomoć može biti i drugi krug prijatelja, proširi ga ili kroz drugi krug prijatelja upoznaj nove ljudi i drugi đir izlazaka, promjena

"Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru"

Zadnji Uredio pharaoh : 04-01-08 u 00:37.
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 00:34   #6 (permalink)
made in china

Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

to se zove looping
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 01:21   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

nemaš osobnost... pogotovo se to vidi iz rečenice 'Mislim da propuštam život dok ga drugi žive.' jer si tu rekla da zapravo pokušavaš bit kao ostali a ne znaš da ako si drugačija od drugih si zapravo bolja jer bit prosječan uopće mi nije fora

ovo 'Nikad nisam bila zaljubljena ni u vezi. Od straha da me ne povrijede. ' ,ti je dokaz da nemaš samopouzdanja i misliš da su svi bolji od tebe pa se bojiš da te ne povrijede... tu ti savjetujem da se pronađeš u nekoj stvari koja ti dobro ide i uočit ćeš da će te svi hvaliti a ti ćeš steć samopouzdanje i bingo

neki mi pripisuju magične moći
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 01:27   #8 (permalink)
made in china

ma pukni se u zilu hajde ko ga jebe k'o da netko josh obraca paznju na tebe

Osjecaj je jadan
kad si dio ovog ovdje
ja ne zelim biti ovdje
ovdje nema te slobode

A dal' povlacit okidace
tu su svi u nekom rodu
da me ima malo vise
ja bih bio za metodu

Samo metak, bomba
kalasnjikov budi nitkov
pale sam na svijetu
budi slobodan il' nitko

I koji kurac meni treba
kad lose treba gledat
kad lose treba citat
lose treba samo jebat

Brate digni ruku
brate vristi punog glasa
brate nema borbe
brate nema niti spasa

Ne bjezi od problema
stisni govno u saku
primi ga za siju i
izjebi govnu majku

Ne obilazi govno
ne daj mu da te hvata
zivis medju govnima
u zemlji ustajalog zraka

Otvorimo braco prozore
izbacimo budale
izgradimo barikade
da nam djecu ne zagade

Kome ide ova prica
koga nosam na vrh glavica
sve one koji se boje
doktora Pasalica

Sto je s malim covjekom
sto se ovdje dogodilo
ko je kome jebo majku
sto se ovdje izrodilo

kazhe mr. bahati
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:35   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 78
morska_vila se izdvaja iz mase

Vidim ja da me niste skužili....

morska_vila je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:38   #10 (permalink)
made in china

je pa kaj bi ti...znash i sama da se seanse plachaju..
daj nam onda malo bolje objashnjenje
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103