| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Što mi je? Help! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: morska_vila Već dulje vrijeme mučim se sama sa sobom. Par godina to već traje, sa fazama kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mi je? Help! Citat:
Zadnji Uredio Bahamut : 04-01-08 u 16:35. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mi je? Help! Da, da,...skuzili smo mi tebe!!! Evo sta ja mislim: ili si previse stidljiva, ne dozvoljavas ljudima da ti pridju, da budu bliski s stobom, mozda im se cini da si previse ozbiljna, zatvorena, uobrazena... Mislim da nije trebalo da se obracas psihicu, je i sama kazes da realnog problema nema... Koliko mi se cini, tebe najvise boli sto nisi u ljubavnoj vezi, sto se ne provodis kao ostali, sto 'ne zivis zivot'...Probaj da se nekako opustis i lakse ostvarujes kontakte! Mozda ce ti ovo zvucati smesno, ali, chasica mozda ne bi shkodila...cisto malo radi opustanja! I voli, voli sebe najvise... Neces biti povredjena ako ne dozvolis to drugima, ako ljudi vide da imas stav i da se ne mogu zajebavati s tobom, nece to ciniti...Pa, i muskarci imaju te probleme...Kao da imas utisak da su drugi jaci od tebe...Ne, nije tako, svi smo mi iznutra manje-vise isti... A osmeh koji ces darovati nekom decku koji ti je simpaticn, nece te nista kostati....Flertuj malo, tako ces popraviti samopouzdanje, samim tim sto dobijas pozitivne povratne reakcije, a tako ces upoznati i nekog frajera i mozda uci u vezu s njim...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07 Godina: 25
Poruka: 124
![]() | Re: Što mi je? Help! Pa dosta sam stidljiva i zatvorena, djelujem kao kaktus. Kad izađem van, uvijek pijem alkohol da se opustim. Možda i previše.Onda mi poslje bude još gore jer se ni sa alkoholom ne mogu opustiti.. Nemam dobro mišljenje o sebi, iskopleksirana totalno. Blago rećeno- ne volim sebe. ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Što mi je? Help! Ukratko normalna si, ne beri brigu previše ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mi je? Help! da.. ima dada pravo-.. ak sam ja normalan..ja bona...onda si bome i ti
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,853
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mi je? Help! vi... to je primjer pozitivnog razmišljanja... njemu vele jedno a on tvrdi drugo ![]() meni si skroz zanimljiva s tim svojim 'problemom'... ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mi je? Help! Ne shvataj stvari u životu tako tragično...opusti se, izadji sa drugaricama, provedi se...nemoj imati taj strah od nečega jer je to najgore...razmišljaj pozitivno,promeni način oblačenja, ofarbaj se u drugu boju ...ne znam, dajem samo primer...i uvek ali uvek misli pozitivno i deluj pozitivno.
__________________ ♥ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 204
![]() | Re: Što mi je? Help! Misli pozitivnio tu je kraj sumarku ![]() Nemoj pit sugave tablete,moras si sama pomoc,misli pozitivno...cudi me da te jos jebu takve stvari,ajde da si u pubertetu,izgleda da nisi upoznala osobu s kojom bi mogla popricat kojoj bi se mogla povjerit ili si u mladosti imala neka neugodna iskustva zbog kojih si se zatvorila u sebe i s vremenom izgubila samopouzdanje... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mi je? Help! nisam moga spavat nije imala okus hrana skuplja sam hrabrost tidan dana...
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:33.