Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Što mi je? Help! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Mekto Misli pozitivnio tu je kraj sumarku Nemoj pit sugave tablete,moras si sama pomoc,misli pozitivno......

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-01-08, 22:32   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 177
morska_vila se izdvaja iz mase
Re: Što mi je? Help!

Citat:
Pravi autor: Mekto Pogledaj Poruke
Misli pozitivnio tu je kraj sumarku

Nemoj pit sugave tablete,moras si sama pomoc,misli pozitivno...cudi me da te jos jebu takve stvari,ajde da si u pubertetu,izgleda da nisi upoznala osobu s kojom bi mogla popricat kojoj bi se mogla povjerit ili si u mladosti imala neka neugodna iskustva zbog kojih si se zatvorila u sebe i s vremenom izgubila samopouzdanje...

Ja se ponašam kao da sam još u pubertetu.
Jer ga nisam proživjela kad sam trebala.
Zatvorena u sebe sam otkad za sebe znam. A samopouzdanja nikad nisam imala, što zbog strogog odgoja, što zbog stidljivosti.

morska_vila je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 22:42   #22 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,559
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Kažem ti da si normalna, samo mrvicu hrabrosti i gdje će ti biti kraj

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 13:22   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Neko je već napisao da nađeš ono što te veseli i motivira - orijentiraj se na to! Sušaj gazbu koju voliš, idi u kino, izađi s ljudima koji ti odgovaraju, hodaj na rukama po cesti ako te to veseli. Nisi proživjela pubertet? Nije ni 70 % posto ljudi koji su stariji od tebe! Počni razmišljat pozitivno i ne uvlači se u sebe, to je najgore što možeš napravit.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 17:39   #24 (permalink)
Regularni forumas

Najlakše je reći misli pozitivno. To je kao da alkoholičaru kažeš da se okani pića. Što mislite zašto pijem AD?
morska_vila je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 18:16   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,125
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

A najlakše je odustati od pozitivnih misli...niko ne može konkretno da ti pomogne,ni lekar, ni tablete, ni mi (forumaši) već sama sebi najviše možeš pomoći ako počneš sebe doživljavati na drugi način nego do sada.I samim tim ćeš početi pozitivno misliti,ali treba vreme za to.Budi strpljiva, ništa se ne može promeniti preko noći a pogotovo ne problem koji ti imaš. Radi na sebi,u svakom smislu.
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 18:18   #26 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,609
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Ti... imaš problem.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 18:31   #27 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,343
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Jesi razmišljala da se počneš malo angažirati oko drugih? Možda da počneš negdje volontirati, samim time što pomažeš nekome osjećat ćeš se puno bolje i korisnije. A i bar na kratko zaboraviti na svoje "probleme" i misli. Možda te odgovori ovdje ne zadovoljavaju ali nitko ti ne može pomoći osim tebe same. Upravo zato jer se zatvaraš u sebe postaješ zaokupljena sama sobom, a da barem malo otvoriš oči vidjela bi da nije tako crno i da je život lijep... Ovo ti možda zvuči isprazno i znam da je to sve tako lako u teoriji, ali vjerujem da svi mi kad tad doživimo neki preokret u životu...
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 11:45   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,475
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

uh kako bi ja voljela imati taj problem , misliti samo na sebe i svoje komplekse i svoje nezadovoljstvo i svoje frustracije i samo svoje nesreće i probleme
.... oprosti ali meni se čini da si previše zaokupljena sama sobom , zar baš nemaš ni o kome drugome razmišljati nego samo o sebi ...vjerujem da ti nije lako
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 13:56   #29 (permalink)
Regularni forumas

Previše sam opterečena samom sobom, a to i je najveći razlog zašto ljudi polude.
Zatvore se u sebe i svoj svijet i sve shvaćaju preosobno.

Ja se bojim da se to meni ne dogodi.

morska_vila je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 14:00   #30 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

stara moja..jesi zicer da ti se to nije dogodilo..ajde ajde nebu svijet propal..rastegnu chube od uha do uha i bit che bolje..morash viddjeti sunce i kada je oblachno..jer samo tak bush uspjela
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114