| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Što mi je? Help! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Mekto Misli pozitivnio tu je kraj sumarku Nemoj pit sugave tablete,moras si sama pomoc,misli pozitivno...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 177
![]() | Re: Što mi je? Help! Citat:
Ja se ponašam kao da sam još u pubertetu. Jer ga nisam proživjela kad sam trebala. Zatvorena u sebe sam otkad za sebe znam. A samopouzdanja nikad nisam imala, što zbog strogog odgoja, što zbog stidljivosti. ![]() | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| charolastra | Re: Što mi je? Help! Kažem ti da si normalna, samo mrvicu hrabrosti i gdje će ti biti kraj ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mi je? Help! Neko je već napisao da nađeš ono što te veseli i motivira - orijentiraj se na to! Sušaj gazbu koju voliš, idi u kino, izađi s ljudima koji ti odgovaraju, hodaj na rukama po cesti ako te to veseli. Nisi proživjela pubertet? Nije ni 70 % posto ljudi koji su stariji od tebe! Počni razmišljat pozitivno i ne uvlači se u sebe, to je najgore što možeš napravit. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,125
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mi je? Help! A najlakše je odustati od pozitivnih misli...niko ne može konkretno da ti pomogne,ni lekar, ni tablete, ni mi (forumaši) već sama sebi najviše možeš pomoći ako počneš sebe doživljavati na drugi način nego do sada.I samim tim ćeš početi pozitivno misliti,ali treba vreme za to.Budi strpljiva, ništa se ne može promeniti preko noći a pogotovo ne problem koji ti imaš. Radi na sebi,u svakom smislu.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mi je? Help! Ti... imaš problem.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mi je? Help! Jesi razmišljala da se počneš malo angažirati oko drugih? Možda da počneš negdje volontirati, samim time što pomažeš nekome osjećat ćeš se puno bolje i korisnije. A i bar na kratko zaboraviti na svoje "probleme" i misli. Možda te odgovori ovdje ne zadovoljavaju ali nitko ti ne može pomoći osim tebe same. Upravo zato jer se zatvaraš u sebe postaješ zaokupljena sama sobom, a da barem malo otvoriš oči vidjela bi da nije tako crno i da je život lijep... Ovo ti možda zvuči isprazno i znam da je to sve tako lako u teoriji, ali vjerujem da svi mi kad tad doživimo neki preokret u životu...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,475
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mi je? Help! uh kako bi ja voljela imati taj problem , misliti samo na sebe i svoje komplekse i svoje nezadovoljstvo i svoje frustracije i samo svoje nesreće i probleme .... oprosti ali meni se čini da si previše zaokupljena sama sobom , zar baš nemaš ni o kome drugome razmišljati nego samo o sebi ...vjerujem da ti nije lako
__________________ -misic- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:11.