Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Što mi je? Help! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: morska_vila Previše sam opterečena samom sobom, a to i je najveći razlog zašto ljudi polude. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-01-08, 21:26   #31 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat
Re: Što mi je? Help!

Citat:
Pravi autor: morska_vila Pogledaj Poruke
Previše sam opterečena samom sobom, a to i je najveći razlog zašto ljudi polude.
Zatvore se u sebe i svoj svijet i sve shvaćaju preosobno.

Ja se bojim da se to meni ne dogodi.

Pa nekak je kontradiktorno to analizirati u nedogled. Ako mislis da imas problem kojeg sama ne mozes rjesiti, vec netko drugi, trazi tog drugog, ali ako smatras da sama znas rjesenje svog problema, daj se trgni malo i prestani toliko egoizirati problem. Mislim, iz vlastitog iskustva znam kako je to, ali dokolicom i vlastitim ne napredovanjem (koliko god to bilo malim koracima) nisam se osjecala bolje. Dok, opet s druge strane prodavala sam si spiku da ne mogu napredovati u bilo kojem smjeru jer se osjecam tako i nista me ne ispunjava, odnosno ubrijala sam si kako me promjene plase, sve sto ulijeva i najmanji tracak nesigurnosti....no, eto pocela sam se ispocetka fascinirati sitnicama, probudila dijete i osjetila opet osjecaj zadovoljstva....moguce je i bez lijekova. Tesko je nekad jako, nekad tako lako, ali je zapravo jako zabavno i zanimljivo shvatiti svoj zivot kao igru....tjeskobe, depre, strahovi ce uvijek biti tu....ali to je tako jebeno prolazno.
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 14:54   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 23
Poruka: 85
Axwell se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Axwell

I ja imam mali problemčić a to je nedostatak samopouzdanja. Ne vjerujem u neki svoj uspjeh iako sam veliki optimista u nekim stvarima ali ovo ne prolazi. Uvijek imam osjećaj da šta god radim da ja to ne mogu, drugi su bolji u tome itd....wtf??? Očito nemam neko svoje JA.
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 15:01   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

I šta bi sa morskom vilom?? Nadam se da je počela rešavati svoj problem.
Star 10-05-08, 01:52   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 28
Poruka: 435
croabc se izdvaja iz mase

Citat:
Previše sam opterečena samom sobom, a to i je najveći razlog zašto ljudi polude.
Zatvore se u sebe i svoj svijet i sve shvaćaju preosobno.

Ja se bojim da se to meni ne dogodi.

Neboj se, ne polude ljudi od toga.

Nego ja mislim da je tvoj problem taj što ne prihvačaš život kakav jest, nego sanjaš i želiš da bude onakav kako ti misliš da bi trebao. Tu je problem. Prihvati stvari kakve su jedino ih tako možeš promjeniti.

Problem je u tome što misliš da ti prolazi život a nisi probala mnoge stvari. Tu se stavra blokada. To trebaš riješiti. Sama sebe blokiraš takvim stavom.

Zanima me jesi li iz zagreba.

Zadnji Uredio croabc : 10-05-08 u 01:55.
croabc je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 21:09   #35 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-04-08
Poruka: 60
Samija se izdvaja iz mase

Draga moja vilo,duplo sam starija od tebe pa cu ti reci samo nesto rado bi mjenjala tvoje godiste sa svim depresijama i frustracijama koje imas a tebi bi sa najvecim veseljem uvalila moje.
Zapamti da je mladost najveci dar koji ti je zivot dao i
da ti se druga prilika sigurno nece pruziti.
Samija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 22:06   #36 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,124
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

gle, moraš naučiti živjeti...
Jednostavo radi ono što te veseli i nemoj se bojat ljubavi u vezi...
Očito da imaš sama sa sobom problema... I s ljudima, ali mislim kada nađeš posao da češ puno naučiti o sebi i drugima!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 22:32   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-12-07
Poruka: 33
a55h00le se izdvaja iz mase

možda ne tražiš rješenje nego uživaš u pozornosti koju ti "problemi" donose ... čuo sam da se to curama tvojih godina zna dogoditi . kraj te priče bi ti tek bilo problem, zato ga obilaziš.

ne mislim te zezat, jesi l ikada uzela tak nešt u obzir?
a55h00le je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 18:44   #38 (permalink)
Banned

Datum registracije: 22-05-08
Godina: 13
Poruka: 178
crazy_girl_karla se izdvaja iz mase

depresivna si...
crazy_girl_karla je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 15:05   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-07-07
Godina: 20
Poruka: 67
lioness se izdvaja iz mase

možda i jesi luda, pomiri se s tim, gledaj da je to tvoja osobnost "luda"
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 19:13   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,680
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Vidim ja da me niste skužili....

Previše sve gledaš crno... opusti se i živi jer jednom se živi...
a ako budeš živjela kao pesimist sve ti je crno i nema izlaza.
slušaj glazbu koju voliš, plači ak ti se plače i počni živjeti u sadašnjosti.

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108