| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Što mi je? Help! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: morska_vila Previše sam opterečena samom sobom, a to i je najveći razlog zašto ljudi polude. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mi je? Help! Pa nekak je kontradiktorno to analizirati u nedogled. Ako mislis da imas problem kojeg sama ne mozes rjesiti, vec netko drugi, trazi tog drugog, ali ako smatras da sama znas rjesenje svog problema, daj se trgni malo i prestani toliko egoizirati problem. Mislim, iz vlastitog iskustva znam kako je to, ali dokolicom i vlastitim ne napredovanjem (koliko god to bilo malim koracima) nisam se osjecala bolje. Dok, opet s druge strane prodavala sam si spiku da ne mogu napredovati u bilo kojem smjeru jer se osjecam tako i nista me ne ispunjava, odnosno ubrijala sam si kako me promjene plase, sve sto ulijeva i najmanji tracak nesigurnosti....no, eto pocela sam se ispocetka fascinirati sitnicama, probudila dijete i osjetila opet osjecaj zadovoljstva....moguce je i bez lijekova. Tesko je nekad jako, nekad tako lako, ali je zapravo jako zabavno i zanimljivo shvatiti svoj zivot kao igru....tjeskobe, depre, strahovi ce uvijek biti tu....ali to je tako jebeno prolazno.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što mi je? Help! I ja imam mali problemčić a to je nedostatak samopouzdanja. Ne vjerujem u neki svoj uspjeh iako sam veliki optimista u nekim stvarima ali ovo ne prolazi. Uvijek imam osjećaj da šta god radim da ja to ne mogu, drugi su bolji u tome itd....wtf??? Očito nemam neko svoje JA. ![]()
__________________ Nothing happens unless first a dream. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 435
![]() | Re: Što mi je? Help! Citat:
Nego ja mislim da je tvoj problem taj što ne prihvačaš život kakav jest, nego sanjaš i želiš da bude onakav kako ti misliš da bi trebao. Tu je problem. Prihvati stvari kakve su jedino ih tako možeš promjeniti. Problem je u tome što misliš da ti prolazi život a nisi probala mnoge stvari. Tu se stavra blokada. To trebaš riješiti. Sama sebe blokiraš takvim stavom. Zanima me jesi li iz zagreba. Zadnji Uredio croabc : 10-05-08 u 01:55. | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-04-08
Poruka: 60
![]() | Re: Što mi je? Help! Draga moja vilo,duplo sam starija od tebe pa cu ti reci samo nesto rado bi mjenjala tvoje godiste sa svim depresijama i frustracijama koje imas a tebi bi sa najvecim veseljem uvalila moje. Zapamti da je mladost najveci dar koji ti je zivot dao i da ti se druga prilika sigurno nece pruziti. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-12-07
Poruka: 33
![]() | Re: Što mi je? Help! možda ne tražiš rješenje nego uživaš u pozornosti koju ti "problemi" donose ... čuo sam da se to curama tvojih godina zna dogoditi . kraj te priče bi ti tek bilo problem, zato ga obilaziš.ne mislim te zezat, jesi l ikada uzela tak nešt u obzir? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:33.