| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Što mi je? Help! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: morska_vila Već dulje vrijeme mučim se sama sa sobom. Par godina to već traje, sa fazama kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 442
![]() | Re: Što mi je? Help! Citat:
ljudi imaju tu neku osobnost, misle uvijek da su tudi zivoti sajnji, tude stvari bolje itd... sto naravno nije istina, bilo koji put da izaberes ima padova i uspona...to je zivotna cinjenica... ti u bilo kojem slucaju mozes da budes sretna, to samo o tebi ovisi i o tvojoj sposobnosti da prihvatis udarce, jer kad sagledas cijelu sliku, sve su to sitnice ja sam sebi napravio neku vrstu ljestvice, najgore sto mi se moze desiti je smrt...sve ostalo je bolje od toga a i to nije toliko strasno da bi me sprijecilo od necega (osim samoubojstvo, to je kukavicki) ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što mi je? Help! Imaš jednostavno krivi pogled na svijet. Nemaš motivaciju. Nitko ti ne može tu pomoći. Ti sebi sama nemožeš pomoći. Ovi ljudi na forumu ti nemogu pomoći. Ja ti nemogu pomoći. Ali za razliku od svih sa kojim si razgovarala dosad ja znam tko ti može. Pa ako želiš saznati javi mi se na PM.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Što mi je? Help! ja bi preporučio jednu knjigu ''Igra života (i kako je igrati)'' pa sad, po želji
__________________ Nije lijepo ono za što nam kažu da je lijepo. Lijepo je ono što se nama sviđa |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 435
![]() | Re: Što mi je? Help! Par knjiga o spoznavanju sebe, kako u biti funkcioniramo. Eckhart_Tolle-Moc_sadasnjeg_trenutka.pdf 4shared.com - document sharing - download Eckhart_Tolle-Moc_sadasnjeg_trenutka.pdf Trazimo_Istinu.pdf A de Mello- Svjesnost.pdf 4shared.com - document sharing - download A de Mello- Svjesnost.pdf Zadnji Uredio croabc : 01-06-08 u 12:49. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što mi je? Help! hm, a šta je tek meni? Non-stop mi misli padaju napamet neke, zamišljam se u raznim situacijama. Trzam se na svaku sitnicu (otvaranje vrata), imam osjećaj da me netko prati. Bio sam u depri 3 mjeseca (od kako sam u srednjoj do 1 polugodišta). I kaj sada? Nikom ništa Nemam samopouzdanja. |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07 Godina: 25
Poruka: 165
![]() | Re: Što mi je? Help! Citat:
Al to sve stoji. Previše sanjarim svoj idealan život umjesto da ga živim. Totalno sam sjebana... ![]()
__________________ ----let the sunshine in---- | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:45.