| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Što mi je? Help! u Znanost forumu; Nije mi jasno na što misliš pod "strogi odgoj". Roditelji su ti stalno govorili "glupa si", &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-05-08
Poruka: 12
![]() | Re: Što mi je? Help! Nije mi jasno na što misliš pod "strogi odgoj". Roditelji su ti stalno govorili "glupa si", "ne vrijediš", "što to radiš, makni se", "baš si dosadna" i slično? Ili si morala stalno klečati na kukuruzu, postiti i sjediti nedjeljom u crkvi? Mirjanu Lučić je stari mlatio kao vola pa je od nje napravio svjetsku tenisačicu, ali kad mu se ritnula nije više od nje ništa ostalo, samo se sramotila. Opet, ima slučajeva kao jedan što je mlatio svoja dva sina, obadva su ćaknuti, ali jedan je uspješan doktor znanosti a drugi je imao moždani udar i uzima lijekove za psihozu. Sve to ovisi kod strogog odgoja - neko zdrura, a neko i ne. ![]() Bolje ti pričekaj svoj moment pa odi svojim putem. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 177
![]() | Re: Što mi je? Help! pod strogi odgoj mislim na pitanje seksa, koji je uvijek bio nešto prljavo, tabu tema, jak konzervativan i katolički odgoj. s druge strane, i dan danas se prema meni ponašaju kao prema djevočici. sve rade za mene, pa se bojim da ja neću znati živjeti sama kad njih ne bude. to njihovo kontroliranje me guši, i mislim da nikad neću odrasti dok živim s njima pod istim krovom. a s druge strane se bojim odvojiti od njih. sukob žena-dijete je u meni.
__________________ ----let the sunshine in---- |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 93
![]() | Re: Što mi je? Help! zaključak je jednostavan: tebi treba muškarac! (ili žena, ovisi sad al to je već druga tema...) ![]() u svakom slučaju treba ti netko tko će biti uz tebe i s tobom prolaziti sve ovo što ti sad sama trenutno prolaziš. nemaš oslonac u životu i to te koči i zbog toga si u depri. TEBI JE ŽIVOT SREĐEN STARA MOJA! nije problem u njemu...problem je u tvojoj glavi jer si ga sama stvaraš! nađi si nekoga! ![]()
__________________ |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: Što mi je? Help! ne mora to bit ni muškarac nađi si neki hobi ili slično ako već se bojiš veze nađi nešto čemu ćeš moć pobjeć kad imaš problem nešto što će te opustit nešto što će te ispunit i podić kada padneš nađi svoje DOSTOJANSTVO SVOJ PONOS i počni živjetij život bit će padova bit će uspona al nauči živjeti s tim daj si priliku i pronaći ćeš vjeru u sebe |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-05-08
Poruka: 12
![]() | Re: Što mi je? Help! Svakako se trebaš izboriti za svoj životni prostor bez njih. Ali problem je da ti to ne postane cilj pod svaku cijenu, tu se mnoge žene zeznu, pa se udaju za prvog frajera samo da se maknu od roditelja, a na kraju zna ispasti da je taj isto nekakav autoritaran i konzervativan tip. S druge strane, ženama se u našem društvu teško osamostaliti, ono da ti baš ništa ne pomaže obitelj i slično. Onda moraš pristati na dosta naporan život. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što mi je? Help! Ma, vezati se za nekog samo da bi pobjega iz sredine koja te guši je bijeg iz jednog sranja u drugo. Već su ti neki ovdje rekli a ja ću ti ponoviti, moraš se sama pronaći u nečemu.Mora postojati neko područje koje te zanima, pronađi interesnu skupinu ljudi, udrugu, klub ili nešto treće gdje ćeš moći ravnopravno pridonositi okruženju. Sigurno ćeš biti ispunjenija osoba, i nikako nemoj ulaziti u nekakve ljubavne veze redi nje same, već ti to mora pružati zadovoljstvo, a vjerujem da se negdje krije i osoba kojoj bi bila draga. Prije svega glavu gore i moraš se sama pobrinuti za sebe, mi ostali ti samo možemo podjeliti pokoji savijet i potapšati te riječima ovako preko foruma. Sretno ti bilo. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-08-08 Lokacija: iz mora:)
Poruka: 922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mi je? Help! hmmm...bejbe,stani ispred ogledala pogledaj se dobro...oshamari i kreni van. Sunčan je dan,mlada si ,svo vrijeme svijeta na tvojoj je strani...oslobodi se,opusti...život je divan i uživaj punim plućima ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:57.

(ili žena, ovisi sad al to je već druga tema...)