imaš stav takav kakav imaš i zbog kojeg se neki ljudi boje... i ja sam to čuo u par navrata..... ali od večine ljudi to nisam čuo.... zavisi od osobe do osobe kako ce te shvatiti....
Raspravljate o temi strah od tuđe samouvjerenosti ili ...... u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; vec sam puno puta u zivotu dozivjela da su mi ljudi s kojima se druzim rekli da su me se ...
Dont like me? sit with the other bitches waiting for me to give a fuck
imaš stav takav kakav imaš i zbog kojeg se neki ljudi boje... i ja sam to čuo u par navrata..... ali od večine ljudi to nisam čuo.... zavisi od osobe do osobe kako ce te shvatiti....
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
da,to je istina! ja sam navela sebe kao primjer,ne doživljavam to kao svoj problem,dapace!
ali me zanima je li netko dozivio ikad da se tako boji nekog i zasto dolazi do tog straha?
Ne znam, nisam sreo nikoga koga bih se "bojao" na prvi pogled...Vjerojatno su moje klasifikacije malo drugačije, i glede "presamouvjerenosti".
Ako je netko samouvjeren, na prvi dojam odredim da li je to 's pokrićem' ili 'sa bez', i stavim ljude u odgovarajuću ladicu (ak' im ne paše nek se sami vade
).
Čisto sumnjam da ti spadaš u 'presamouvjerene', onako na bahat način- mislim da imaš daleko previše socijalne inteligencije za tako nešto. (ali pretpostavljam da baš zbog toga možeš biti samouvjerena na malo 'obijestan' način, pa to možda djeluje kao presamouvjerenost, kod ljudi koji ne uoče razliku)
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.
deee to je tvoj obrambeni mehanizam jelda??
glumiš cruelu de Vill![]()
Nisam takva osoba niti sam ikad vidjela ili upoznala takvu osobu.
Da je slučaj da jesam, vjerovatno bih se mak'la od nje.
uvijek sam distanciran kod upoznavanja, tako dopustim da se osobe koje upoznajem pokažu onakvima kakve jesu i na taj način mi se TO o čemu pričaš ne dogodi, jedino ako te prethodi reputacija takve osobe, pa onda oni koji imaju predrasude tako te i dožive, ali o5 gdje ima dima ima i vatre, ako te stiže takav glas, tko zna, možda na prvu djeluješ opasno pa ljudi pričaju.![]()
ali, znam primjer i na svojoj curi, koja je totalno samouvjerena izvana, iznutra je preplašena srna, ali to ne pokazuje, dok kolegice iz ureda imaju takav nastup da dečki koji radi oko nje se skoro rasplaču kad njoj pukne nokat na ruci jer je ona tako krhka i bespomoćna i treba joj pomoći, a moju curu, ono, koda je muško, snaći će se, zbog te samouvjerenosti.
Zadnji Uredio pharaoh : 21-10-08 u 15:51
a zasto bi se makla? od straha ?![]()
meni u jednu ruku i pase sto ostavljam takav dojam jer tako u startu eliminiram mlakonje i ljude bez karaktera!
nije stvar u tome da se mene ljudi uvijek boje,nego samo u početku dok me ne upoznaju! zabrinula bi se da me se ljudi konstantno boje
tvoja cura onda nije samouvjerena nego koristi masku da je nebi povrijedili,a to je nesto sasvim drugo!
ali u svakom slucaju po meni tvoja cura ima ulogu s puno vecim dostojanstvom nego ta baba koja glumi bespomocnu kravu! pomoći će joj par puta, ali i njima ce to s vremenom dopizditi,a sta ce onda?
ja mislim da imaš snažno izgrađen karakter - a da to ne ispadne frazetina, reći ću da pod time mislim da dobro znaš tko si i što si (identitet) i da si zadovoljna time. prema fotografijama, vjerojatno si zadovoljna i fizičkim izgledom.
i onda, samouvjerenim nastupom, pa i sitnim spuštanjima, kako si rekla, ostavljaš nadmoćan dojam nad ne tako čvrsto izgrađenim osobnostima.
jesam bio barem blizu?![]()