Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 35

strah od tuđe samouvjerenosti ili ......

Raspravljate o temi strah od tuđe samouvjerenosti ili ...... u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; vec sam puno puta u zivotu dozivjela da su mi ljudi s kojima se druzim rekli da su me se ...

Celebrity Avatar od korisnika deedee00
    Datum registracije
    14-04-06
    Poruka
    1,956
    Liked
    4 times

strah od tuđe samouvjerenosti ili ......

vec sam puno puta u zivotu dozivjela da su mi ljudi s kojima se druzim rekli da su me se u pocetku naseg poznanstva "bojali". i decki i cure! evo nedavno po tko zna koji put: bila sam kod frendice na nekoj festi,njezin cimer s kojim sam do tad bila samo na bok,bok, kad smo 1. put malo popricali u razgovoru mi je rekao da me se boji kad sam pitala zasto, rekao je da djelujem presamouvjereno! cak i moj bivsi decko (koji je vise nego zgodan decko i cure se lijepe za njega - ne pretjerujem) je priznao da da je imao problema s tim istim strahom!
    cak i neke frendice s kojima sam danas jako dobra su imale taj problem u pocetku naseg druzenja i nijedna mi ne zna objasniti zasto!

ja znam da sam u pocetku dosta rezervirana,imam malo zlocesti pogled i spustit cu nekome bez beda ako kaze neku glupost ali svi kad me upoznaju vide da me se ne moraju previse bojati

ne znam,ja ne razumjem to strahopostovanje ili sta je vec jer se ne sjecam jesam li ga ja ikad doživjela prema nekome i koji je razlog tome? zasto se moras bojati nekoga koga nisi ni upoznao i to samo na temelju 1. dojma??
    Dont like me? sit with the other bitches waiting for me to give a fuck

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

Re: strah od tuđe samouvjerenosti ili ......

imaš stav takav kakav imaš i zbog kojeg se neki ljudi boje... i ja sam to čuo u par navrata..... ali od večine ljudi to nisam čuo.... zavisi od osobe do osobe kako ce te shvatiti....
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

Datum registracije
    14-04-06
    Poruka
    1,956
    Liked
    4 times

da,to je istina! ja sam navela sebe kao primjer,ne doživljavam to kao svoj problem,dapace!

ali me zanima je li netko dozivio ikad da se tako boji nekog i zasto dolazi do tog straha?

Akademik Foruma Avatar od korisnika Wolf-HR
    Datum registracije
    11-12-06
    Starost
    40
    Poruka
    3,887
    Liked
    0 times

Ne znam, nisam sreo nikoga koga bih se "bojao" na prvi pogled... Vjerojatno su moje klasifikacije malo drugačije, i glede "presamouvjerenosti". Ako je netko samouvjeren, na prvi dojam odredim da li je to 's pokrićem' ili 'sa bez', i stavim ljude u odgovarajuću ladicu (ak' im ne paše nek se sami vade ).

Čisto sumnjam da ti spadaš u 'presamouvjerene', onako na bahat način- mislim da imaš daleko previše socijalne inteligencije za tako nešto. (ali pretpostavljam da baš zbog toga možeš biti samouvjerena na malo 'obijestan' način, pa to možda djeluje kao presamouvjerenost, kod ljudi koji ne uoče razliku)
    Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.

Banned
    Datum registracije
    11-08-08
    Poruka
    4,365
    Liked
    3 times

deee to je tvoj obrambeni mehanizam jelda??
    glumiš cruelu de Vill

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Nisam takva osoba niti sam ikad vidjela ili upoznala takvu osobu.
    Da je slučaj da jesam, vjerovatno bih se mak'la od nje.

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

Citat Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
    ali me zanima je li netko dozivio ikad da se tako boji nekog i zasto dolazi do tog straha?
    u tom slucaju da...gore sam napisao
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

uvijek sam distanciran kod upoznavanja, tako dopustim da se osobe koje upoznajem pokažu onakvima kakve jesu i na taj način mi se TO o čemu pričaš ne dogodi, jedino ako te prethodi reputacija takve osobe, pa onda oni koji imaju predrasude tako te i dožive, ali o5 gdje ima dima ima i vatre, ako te stiže takav glas, tko zna, možda na prvu djeluješ opasno pa ljudi pričaju.

ali, znam primjer i na svojoj curi, koja je totalno samouvjerena izvana, iznutra je preplašena srna, ali to ne pokazuje, dok kolegice iz ureda imaju takav nastup da dečki koji radi oko nje se skoro rasplaču kad njoj pukne nokat na ruci jer je ona tako krhka i bespomoćna i treba joj pomoći, a moju curu, ono, koda je muško, snaći će se, zbog te samouvjerenosti.
    Zadnji Uredio pharaoh : 21-10-08 u 15:51

Datum registracije
    14-04-06
    Poruka
    1,956
    Liked
    4 times

Citat Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
    Nisam takva osoba niti sam ikad vidjela ili upoznala takvu osobu.
    Da je slučaj da jesam, vjerovatno bih se mak'la od nje.
    a zasto bi se makla? od straha ?
    meni u jednu ruku i pase sto ostavljam takav dojam jer tako u startu eliminiram mlakonje i ljude bez karaktera!

Citat Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
    uvijek sam distanciran kod upoznavanja, tako dopustim da se osobe koje upoznajem pokažu onakvima kakve jesu i na taj način mi se TO o čemu pričaš ne dogodi, jedino ako te prethodi reputacija takve osobe, pa onda oni koji imaju predrasude tako te i dožive, ali o5 gdje ima dima ima i vatre, ako te stiže takav glas, tko zna, možda na prvu djeluješ opasno pa ljudi pričaju.

ali, znam primjer i na svojoj curi, koja je totalno samouvjerena izvana, iznutra je preplašena srna, ali to ne pokazuje, dok kolegice iz ureda imaju takav nastup da dečki koji radi oko nje se skoro rasplaču kad njoj pukne nokat na ruci jer je ona tako krhka i bespomoćna i treba joj pomoći, a moju curu, ono, koda je muško, snaći će se, zbog te samouvjerenosti.
    nije stvar u tome da se mene ljudi uvijek boje,nego samo u početku dok me ne upoznaju! zabrinula bi se da me se ljudi konstantno boje

tvoja cura onda nije samouvjerena nego koristi masku da je nebi povrijedili,a to je nesto sasvim drugo!
    ali u svakom slucaju po meni tvoja cura ima ulogu s puno vecim dostojanstvom nego ta baba koja glumi bespomocnu kravu! pomoći će joj par puta, ali i njima ce to s vremenom dopizditi,a sta ce onda?

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika ševa
    Datum registracije
    28-08-06
    Starost
    29
    Poruka
    6,907
    Liked
    6 times

ja mislim da imaš snažno izgrađen karakter - a da to ne ispadne frazetina, reći ću da pod time mislim da dobro znaš tko si i što si (identitet) i da si zadovoljna time. prema fotografijama, vjerojatno si zadovoljna i fizičkim izgledom.

i onda, samouvjerenim nastupom, pa i sitnim spuštanjima , kako si rekla, ostavljaš nadmoćan dojam nad ne tako čvrsto izgrađenim osobnostima.

jesam bio barem blizu?

Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku