Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 24

Stres

Raspravljate o temi Stres u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Svi smo neprekidno izloženi raznim stresorima kroz cijeli život. Kako vi izlazite na kraj sa stresom ?...

Starter Avatar od korisnika Winston
    Datum registracije
    08-12-08
    Poruka
    33
    Liked
    0 times

Stres

Svi smo neprekidno izloženi raznim stresorima kroz cijeli život.
    Kako vi izlazite na kraj sa stresom ?
    ha ha ..haha...

Regularni forumas Avatar od korisnika luxas
    Datum registracije
    08-12-08
    Starost
    37
    Poruka
    359
    Liked
    0 times

Re: Stres

Nastojim bit optimist i opustit se u krugu najdražih. Ipak cinjenica je da svaki stres ostavlja svoj trag, makar podsvjesno.
    možeš kupit sat ali ne i vrijeme...

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,898
    Liked
    397 times

loše, osjećam se vrlo stresno
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Pod stresnim situacijama dosta pusim, no kad ni to ne pomaze znam dernut koju pivicu pa me smiri
    Inace se dosta lose nosim pod stresom...
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

Datum registracije
    08-12-08
    Poruka
    33
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: luxas Pogledaj Poruke
    Nastojim bit optimist i opustit se u krugu najdražih. Ipak cinjenica je da svaki stres ostavlja svoj trag, makar podsvjesno.
    Kako ne ostavlja! Narvno, stres sa svojim tragom može biti koban. Ali to sad ne mogu bjašnjavati, treba opširno pisati.

Umjetnost života je nači neki način da se anulira jačina stresne situacije i brza reakcija za uspješno prelazilaženje.
    ha ha ..haha...

prof. Foruma Avatar od korisnika Replica
    Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,462
    Liked
    1 times

Nisam podležan stresu.Ako i kad se osjećam stresno,mislim pozitivno.
    Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.

Datum registracije
    08-12-08
    Poruka
    33
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
    Nisam podležan stresu.Ako i kad se osjećam stresno,mislim pozitivno.
    E sad sam se nasmijo

Svi su izloženi stresorima svakodnevno, a svako različito reaguje na njih. A ako ti kažeš da nemaš stresa, onda uspiješno poričeš stresnu situaciju i samim tim ne percipiraš stres.

Svaka čast.
    ha ha ..haha...

Regularni forumas Avatar od korisnika leo27
    Datum registracije
    18-11-08
    Starost
    30
    Poruka
    200
    Liked
    0 times

.......e ja pjevam šta koga briga kako se ja osjećam neka misle da mi je dobro i neka se nerviraju........bolje oni da budu pod stresom nego ja..........
    Ubaci mozak u brzinu prije nego li pustiš jezik u pogon!!!

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

kompjuterom... na netu uvijek nadjem nesto sto mi skrene paznju ili pak odigram neku opustajucu igricu.

nije bas najzdraviji nacin rjesavanja/ublazavanja stresa ali eto...

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Glazbom znam otkloniti stres, malo slušam, odvrnem glasno, pjevam, plešem. Ali nekad ni to ne pomaže.
    Primjetila sam da mi je lakše kad se vozim autom, agužva za poludjeti, ako odvrnem player.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku