Nastojim bit optimist i opustit se u krugu najdražih. Ipak cinjenica je da svaki stres ostavlja svoj trag, makar podsvjesno.
Raspravljate o temi Stres u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Svi smo neprekidno izloženi raznim stresorima kroz cijeli život. Kako vi izlazite na kraj sa stresom ?...
ha ha ..haha...![]()
Nastojim bit optimist i opustit se u krugu najdražih. Ipak cinjenica je da svaki stres ostavlja svoj trag, makar podsvjesno.
možeš kupit sat ali ne i vrijeme...
loše, osjećam se vrlo stresno
Nisam podležan stresu.Ako i kad se osjećam stresno,mislim pozitivno.
Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.
.......e ja pjevam šta koga briga kako se ja osjećam neka misle da mi je dobro i neka se nerviraju........bolje oni da budu pod stresom nego ja..........
Ubaci mozak u brzinu prije nego li pustiš jezik u pogon!!!
kompjuterom... na netu uvijek nadjem nesto sto mi skrene paznju ili pak odigram neku opustajucu igricu.
nije bas najzdraviji nacin rjesavanja/ublazavanja stresa ali eto...
Glazbom znam otkloniti stres, malo slušam, odvrnem glasno, pjevam, plešem. Ali nekad ni to ne pomaže.
Primjetila sam da mi je lakše kad se vozim autom, agužva za poludjeti, ako odvrnem player.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.