Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 29

Svecenicka dobrota

Raspravljate o temi Svecenicka dobrota u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; upoznala sam jednog svecenika, zapravo svaku nedjelju idem na misu i jako je dobar, inteligentan i razumije me, zapravo svakoga ...

prof. Foruma Avatar od korisnika hernija
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    1,610
    Liked
    3 times

Svecenicka dobrota

upoznala sam jednog svecenika, zapravo svaku nedjelju idem na misu i jako je dobar, inteligentan i razumije me, zapravo svakoga razumije i poštuje.
    tu sam s ekipom koja se svaki dan popodne okuplja i pricamo o svojim problemima, jako me ispunjuje to i drago mi je saznat da nisu svi zli.

mislite da danas još ima dobrih ljudi kao što je on?ja baš i ne vjerujem..svuda oko nas zloca..malo je dobrih.

mene se dojmio taj svecenik jer ima fine manire, lijepo prica i ima dublji glas ali nježno govori i zna pricat i rjesavat probleme. kad sam s tom ekipom i s njim osjecam duhovnu obnovu i imam vece samopouzdanje.

postoje li danas dobri ljudi još?

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Re: Svecenicka dobrota

Pitanje ti je dali postoje dobri ljudi, a naslov svecenicka dobrota.. Ma joj, kaj se ja uopce obazirem
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika lofi
    Datum registracije
    20-03-08
    Starost
    5
    Poruka
    2,644
    Liked
    0 times

baum ban ban baum ban ban...

problem "Svecenicke dobrote" je u tome da nije autenticna. dakle on je "dobar" jer za to ocekuje nagradu od boga a ne zato jer bi bio dobar ovako i onako. tako da trula ti je ta spika. blja

peace+reason

prof. Foruma Avatar od korisnika Replica
    Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,462
    Liked
    1 times

Možda očekuje nagradu od Hernije
    Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.

Starter
    Datum registracije
    19-05-07
    Starost
    24
    Poruka
    23
    Liked
    0 times

Zasigurno ima ljudi koji su kao on, pokazuje se dobar, ali unutar njega čuči zloća. Kao student teologije znam kakvi su svećenici. A samo pogledajte i primjer svećenika iz Ploča koji naplaćuje svoje usluge, te naplaćuje kazne. Tako da tvoj idealni svijet pun dobrih ljudi pada u vodu.

Banned
    Datum registracije
    27-11-09
    Starost
    29
    Poruka
    120
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: MislawJ Pogledaj Poruke
    Zasigurno ima ljudi koji su kao on, pokazuje se dobar, ali unutar njega čuči zloća. Kao student teologije znam kakvi su svećenici. A samo pogledajte i primjer svećenika iz Ploča koji naplaćuje svoje usluge, te naplaćuje kazne. Tako da tvoj idealni svijet pun dobrih ljudi pada u vodu.
    odi gledaj u sunce ili tako nešto ..

Ugl : lipo je to da si uspila uspostavit interakciju sa povjerenjem , i naravno da ima dobrh ljudi , o takvima se ne pišu puno u novinama , medijima jer su skromni i rade dobra djela bez pozadine interesa.
    Ne mora to bit nužno svecenik..

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Citat Pravi autor: MislawJ Pogledaj Poruke
    I kakvi su to po tvojim studentsko-teološkim iskustvima?
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Regularni forumaš Avatar od korisnika stipe_zd
    Datum registracije
    24-10-07
    Starost
    29
    Poruka
    468
    Liked
    4 times

lipo je kad se mozes pouzdati u nekoga, popricati, traziti savjet...

a ne znam zasto, al nekako mi baca na to da ti osjecas nesto drugo prema njemu, a?

Regularni forumas Avatar od korisnika dady"o
    Datum registracije
    22-04-07
    Starost
    23
    Poruka
    87
    Liked
    0 times

stipe,ti odmah na perverzije hehe..btw po meni,postoje ljudi koji su dobri,ali samo prema nekim ljudima koji su im dragi,simpatični ili nešta slično

Regularni forumas Avatar od korisnika sedeslav
    Datum registracije
    03-12-08
    Poruka
    113
    Liked
    0 times

Neznam u koju bi se to kategoriju moglo svrstati? S vodoinstaleterskom i automehančarskom dobrotom možda?
    Dobri ljudi uvijek su dobri , ako što griješe ili krivo učine, i dalje ostaju dobri dok pogreške i loša djela ne čine namjerno i svjesno.
    Uistinu je vrlo malo doista zlih ljudi na svijetu. Većina ih je postala zla pod nekim utjecajem (religije, politike, ideologije....) , svećenik je zanimanje kao monter centralnog grijanja.

Zanimanje može utjecati na senzibilizaciju čovjeka u empatiji prema drugima (socijalni radnik, defektolog, učitelj, fizioterapeut, logoped, kirurg, liječnik, stomatolog.......)
    kad se svakodnevno susrećeš s ljudima i njihovim problemima, ali samo zanimanje po sebi ne određuje značaj osobe.

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku