Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi test u Znanost forumu; još ako nekog stisne po putu...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-01-08, 20:21   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr
Re: test

još ako nekog stisne po putu
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 13:52   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 488
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Dala bih ključeve od auta doktoru da odveze bakicu u bolnicu, a ja bih ostala na stanici s ljubavi svog života.

definitivno najbolji odgovor... rispekta .

da ga nisam vidio možda bi i razmišljao drugačije...
al sad.. samo mogu rech... potpis
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 22:33   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-02-08
Godina: 23
Poruka: 9
Klio se izdvaja iz mase

Slažem se ... nakon ovakvog odgovora nemam što dodati.
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 10:23   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Godina: 18
Poruka: 1,713
laaCoo se izdvaja iz mase

ljubav
laaCoo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 20:08   #15 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-03-08
Poruka: 4
wong se izdvaja iz mase

davno sam dobio tu prezentaciju,tak da sam znao odgovor,a fora je bila to da su to pitanje postavili kandidatima za neki posao,i jedna cura je dala taj odgovor i dobila posao
al sam nebi tak odgovorio...
wong je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 02:02   #16 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika bloody_filthy

Datum registracije: 22-02-08
Poruka: 228
bloody_filthy se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
vozite se u autu...vidite na autobusnoj stanici doktora koji vam je spasio život, bakicu koja mora u bolnicu jer će svakog časa umrijet i ljubav svog života(dečka/curu koja/i vam je suđen/a)...

koga ćete povest?
Ma sve
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 21:14   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 3,412
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Dala bih ključeve od auta doktoru da odveze bakicu u bolnicu, a ja bih ostala na stanici s ljubavi svog života.
i ja bi isto tako
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 21:17   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

Citat:
vozite se u autu...vidite na autobusnoj stanici doktora koji vam je spasio život, bakicu koja mora u bolnicu jer će svakog časa umrijet i ljubav svog života(dečka/curu koja/i vam je suđen/a)...

koga ćete povest?
joj kad sam ja ovo otvorio

ma nisam bio dobro definirao ovo koga ćete povest...trebao sam dodat da ima mjesta samo za jednog povest
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 21:37   #19 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:

koga ćete povest?
Citat:
joj kad sam ja ovo otvorio

ma nisam bio dobro definirao ovo koga ćete povest...trebao sam dodat da ima mjesta samo za jednog povest
Znači pretpostavimo da vozim Porsche koji ima mjesta samo za dvoje i pritom jedno mjesto je zauzeto jer samo ja vozim.

Moj odgovor je da bih poveo doktora.

Za bakicu nikako nemogu znat da može umrijet svakog časa jer mi sve starije osobe tako izgledaju (dakle jedino da ima napadaj na stanici, ali pretpostavimo da nema), cura kolko god da mi je lijepa nemogu pretpostaviti da je ljubav moga života niti znati da već nema dečka ili je udana, a doktor mi je spasio život, barem kaj mogu napraviti je povesti ga na posao.

Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108