| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi test u Znanost forumu; još ako nekog stisne po putu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: test Citat:
definitivno najbolji odgovor... rispekta . da ga nisam vidio možda bi i razmišljao drugačije... al sad.. samo mogu rech... potpis
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 228
![]() | Re: test Citat:
![]()
__________________ Mi praštamo gotovo uvijek ono što shvaćamo(Ljermontov). | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: test Citat:
![]() ma nisam bio dobro definirao ovo koga ćete povest...trebao sam dodat da ima mjesta samo za jednog povest ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... | |
| | |
| | #19 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: test Citat:
Citat:
i pritom jedno mjesto je zauzeto jer samo ja vozim.Moj odgovor je da bih poveo doktora. Za bakicu nikako nemogu znat da može umrijet svakog časa jer mi sve starije osobe tako izgledaju (dakle jedino da ima napadaj na stanici, ali pretpostavimo da nema), cura kolko god da mi je lijepa nemogu pretpostaviti da je ljubav moga života niti znati da već nema dečka ili je udana, a doktor mi je spasio život, barem kaj mogu napraviti je povesti ga na posao. ![]() | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:35.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.