ma kazem ti ja...krivo je on ovo izracuna
da ne volim rizike...rofl. Nema pojma![]()
Raspravljate o temi Test osobnosti u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; ma jesi, ovde sam jedino ja extreman slucaj!...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
ma kazem ti ja...krivo je on ovo izracuna
da ne volim rizike...rofl. Nema pojma![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
Your personality is Melancholy Phlegmatic.
Melancholy Strength:11 Weakness:9
50%
Phlegmatic Strength:6 Weakness:4
25%
Sanguine Strength:1 Weakness:0
3%
Choleric Strength:1 Weakness:7
20%
I'm not sorry to say we just ran out of give a shit.
Još u osnovnoj školi su nas učili da postoje 4 osnovna temperamenta pa sam išao malo to potražiti po netu jel'... i naišao na ovo:
Eto pa pročitajte, nađite se, komentarišite...SANGVINIK
Sangvinici se vole zabavljati, vedri su, vole izlaziti i privlače ljude jer se čini da se tako dobro zabavljati. Šaljivi su, plijene pažnju i nikada se dopuštaju da se na putu dobre priče ispriječi istina. Traže pažnju, naklonost, pohvalu i prihvaćanje od onih koji ih okružuju. Optimisti su i šarmantni. Mogu biti i neorganizirani, povišenih osjećaja i preosjetljivi na ono što drugi misle o njima.
Snage: o bilo kojoj temi može govoriti u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, pjenušava osobnost, optimizam, osjećaj za šalu, lijepo priča priče, užitak za okolinu, vedra osoba, iskren, pun energije i zanosa
Slabosti: neorganiziran, zaboravlja pojedinosti i imena, pretjeruje, neozbiljan, vjeruje da će drugi obaviti posao umjesto njega, lakovjeran i naivan.
MELANKOLIK
Melankolik je nedokučiv, zamišljen, okrenut prema sebi, ozbiljan, teži savršenstvu. Njegov je životni moto : " Ako nešto vrijedi napraviti, to vrijedi napraviti kako valja". Teško im je kad uvide da imaju manu jer imaju urođenu sposobnost da sve čine kako treba i uvijek mogu dokazati da je za trenutni problem kriv netko drugi. Osjećaju da moraju ispraviti uljepšane priče koje će ispričati njihovi partneri sangvinici i pri tome će usporiti inače uzbudljivu priču.
Te su osobe usmjerene na zadatke, one su pažljive i organizirane. Ti perfekcionisti uspijevaju uspostaviti red i na njih se možete osloniti da će napraviti posao na vrijeme.
Snage: dubok i promišljen, sklon genijalnosti, umjetnički ili glazbeno nadaren, suosjećajan, savjestan, ekonomičan, nalazi kreativna rješenja
Slabosti: Budući da je savršenstvo njihov cilj, često kroz život idu potišteni, obeshrabreni i depresivni zbog tuđih pogrešaka, sitničavi, duboka briga za druge
KOLERIK
Kolerici uvijek smatraju da su u pravu. Čak i ako se svaka osoba u prostoriji suprotstavi njihovim zamislima, oni i dalje jurišaju na svoj način. Suprotna mišljenja samo će utvrditi njihovu odlučnost. I muškarcima i ženama, i mladima i starima, važnije je da stvari budu po njihovom, nego da se dobro slažu s drugim ljudima ili da budu okruženi ljudima sličnima sebi. Nema smisla raspravljati s takvom osobom. Kolerici traže odanost i poštovanje od drugih. Streme kontroli i očekuju pohvalu za svoja postignuća. Vole izazove i lako prihvaćaju teške zadatke. Njihova samodisciplina i sposobnost usmjeravanja pažnje čine ih snažnim vođama. Međutim, njihov zanos i odlučnost često od njih čine tvrdoglave radoholičare, neosjetljive na tuđe osjećaje.
Snage: sposobnost preuzimanja vodstva u bilo kojoj situaciji i donošenje brzih, ispravnih prosudbi, jaka volja, odlučnost
Slabosti: zapovijeda, autokrat, neosjetljiv, nestrpljiv, nerado raspodjeljuje zadatke ili drugima odaje priznanja.
FLEGMATIK
Flegmatici ne vole rizike, izazove i iznenađenja i treba im vremena za prilagodbu promjenama. Iako izbjegavaju previše stresne situacije, pod pritiskom mogu dobro djelovati. Međutim, zbog manjka discipline i motivacije često odlažu stvari u odsutstvu snažnoga vođe.
Suzdržani su, ali uđivaju biti okruženi ljudima. Iako im ne treba toliko priče kao sangvinicima, imaju urođeni razbor i čini se da kažu pravu stvar u pravo vrijeme. Čvrsti i postojani, vole omogućiti sigurnost djeci i partneru. Traže mir i tišinu i češće će pregovarati nego se boriti. Pomažu onima kojima je pomoć potreban.
Za njih se kaže da su zlatni, slatki. Oni su promatrači. Pasivni.
Snage: ravnoteža, stabilno raspoloženje, ugodna osobnost, mudar, osoba za sve, miroljubiv, dobar slušatelj
Slabosti: manjak odlučnosti, zanosa i energije, prikrivena čelična volja![]()
"ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati"
by Mazda
od svega toga jedino mi KOLERIK ne pase rijec do rijec ali i dalje nekih 90% pase...jel to znaci da sam dupla podvojena licnost ili samo prilagodljiv?![]()
Ne znači da si podvojena ličnost
Svatko ima određene crte svakog pojedinog tipa temperamenta, ali neke su više izražene...
Mene flegmatik opisuje od riječi do riječi, a ima ponešto i kod melanholika...
"ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati"
by Mazda
ma jasno,no opet,tri su mi rijec do rijec i jedan malo fulao...to mora biti neki poremecaj![]()
usput,ima li kakvih tableta za to?![]()
flegmatik
bez komentara...![]()
bilo to vec na forumu negdje..
All in all you're just another brick in the wall......
Malo OT. ali zar postoje osnovni temperamentimožda ih je pisala neka pesimistična osoba