Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 26

Test osobnosti

Raspravljate o temi Test osobnosti u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; ma jesi, ovde sam jedino ja extreman slucaj!...

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Re: Test osobnosti

ma jesi, ovde sam jedino ja extreman slucaj!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika xarfaxus
    Datum registracije
    01-09-07
    Poruka
    7,332
    Liked
    6 times

ma kazem ti ja...krivo je on ovo izracuna
    da ne volim rizike...rofl. Nema pojma
    Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Bahamut
    Datum registracije
    14-03-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,919
    Liked
    0 times

Your personality is Melancholy Phlegmatic.

Melancholy Strength:11 Weakness:9
    50%
    Phlegmatic Strength:6 Weakness:4
    25%
    Sanguine Strength:1 Weakness:0
    3%
    Choleric Strength:1 Weakness:7
    20%
    I'm not sorry to say we just ran out of give a shit.

Akademik Avatar od korisnika Kane
    Datum registracije
    09-12-07
    Poruka
    5,737
    Liked
    36 times

Test osobnosti

Još u osnovnoj školi su nas učili da postoje 4 osnovna temperamenta pa sam išao malo to potražiti po netu jel'... i naišao na ovo:

SANGVINIK
    Sangvinici se vole zabavljati, vedri su, vole izlaziti i privlače ljude jer se čini da se tako dobro zabavljati. Šaljivi su, plijene pažnju i nikada se dopuštaju da se na putu dobre priče ispriječi istina. Traže pažnju, naklonost, pohvalu i prihvaćanje od onih koji ih okružuju. Optimisti su i šarmantni. Mogu biti i neorganizirani, povišenih osjećaja i preosjetljivi na ono što drugi misle o njima.

Snage: o bilo kojoj temi može govoriti u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, pjenušava osobnost, optimizam, osjećaj za šalu, lijepo priča priče, užitak za okolinu, vedra osoba, iskren, pun energije i zanosa
    Slabosti: neorganiziran, zaboravlja pojedinosti i imena, pretjeruje, neozbiljan, vjeruje da će drugi obaviti posao umjesto njega, lakovjeran i naivan.

MELANKOLIK
    Melankolik je nedokučiv, zamišljen, okrenut prema sebi, ozbiljan, teži savršenstvu. Njegov je životni moto : " Ako nešto vrijedi napraviti, to vrijedi napraviti kako valja". Teško im je kad uvide da imaju manu jer imaju urođenu sposobnost da sve čine kako treba i uvijek mogu dokazati da je za trenutni problem kriv netko drugi. Osjećaju da moraju ispraviti uljepšane priče koje će ispričati njihovi partneri sangvinici i pri tome će usporiti inače uzbudljivu priču.
    Te su osobe usmjerene na zadatke, one su pažljive i organizirane. Ti perfekcionisti uspijevaju uspostaviti red i na njih se možete osloniti da će napraviti posao na vrijeme.

Snage: dubok i promišljen, sklon genijalnosti, umjetnički ili glazbeno nadaren, suosjećajan, savjestan, ekonomičan, nalazi kreativna rješenja
    Slabosti: Budući da je savršenstvo njihov cilj, često kroz život idu potišteni, obeshrabreni i depresivni zbog tuđih pogrešaka, sitničavi, duboka briga za druge

KOLERIK
    Kolerici uvijek smatraju da su u pravu. Čak i ako se svaka osoba u prostoriji suprotstavi njihovim zamislima, oni i dalje jurišaju na svoj način. Suprotna mišljenja samo će utvrditi njihovu odlučnost. I muškarcima i ženama, i mladima i starima, važnije je da stvari budu po njihovom, nego da se dobro slažu s drugim ljudima ili da budu okruženi ljudima sličnima sebi. Nema smisla raspravljati s takvom osobom. Kolerici traže odanost i poštovanje od drugih. Streme kontroli i očekuju pohvalu za svoja postignuća. Vole izazove i lako prihvaćaju teške zadatke. Njihova samodisciplina i sposobnost usmjeravanja pažnje čine ih snažnim vođama. Međutim, njihov zanos i odlučnost često od njih čine tvrdoglave radoholičare, neosjetljive na tuđe osjećaje.

Snage: sposobnost preuzimanja vodstva u bilo kojoj situaciji i donošenje brzih, ispravnih prosudbi, jaka volja, odlučnost
    Slabosti: zapovijeda, autokrat, neosjetljiv, nestrpljiv, nerado raspodjeljuje zadatke ili drugima odaje priznanja.

FLEGMATIK
    Flegmatici ne vole rizike, izazove i iznenađenja i treba im vremena za prilagodbu promjenama. Iako izbjegavaju previše stresne situacije, pod pritiskom mogu dobro djelovati. Međutim, zbog manjka discipline i motivacije često odlažu stvari u odsutstvu snažnoga vođe.
    Suzdržani su, ali uđivaju biti okruženi ljudima. Iako im ne treba toliko priče kao sangvinicima, imaju urođeni razbor i čini se da kažu pravu stvar u pravo vrijeme. Čvrsti i postojani, vole omogućiti sigurnost djeci i partneru. Traže mir i tišinu i češće će pregovarati nego se boriti. Pomažu onima kojima je pomoć potreban.
    Za njih se kaže da su zlatni, slatki. Oni su promatrači. Pasivni.

Snage: ravnoteža, stabilno raspoloženje, ugodna osobnost, mudar, osoba za sve, miroljubiv, dobar slušatelj
    Slabosti: manjak odlučnosti, zanosa i energije, prikrivena čelična volja
    Eto pa pročitajte, nađite se, komentarišite...
    "ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
    ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati
    "
    by Mazda

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Re: 4 osnovna temperamenta

od svega toga jedino mi KOLERIK ne pase rijec do rijec ali i dalje nekih 90% pase...jel to znaci da sam dupla podvojena licnost ili samo prilagodljiv?

Akademik Avatar od korisnika Kane
    Datum registracije
    09-12-07
    Poruka
    5,737
    Liked
    36 times

Ne znači da si podvojena ličnost
    Svatko ima određene crte svakog pojedinog tipa temperamenta, ali neke su više izražene...

Mene flegmatik opisuje od riječi do riječi, a ima ponešto i kod melanholika...
    "ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
    ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati
    "
    by Mazda

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

ma jasno,no opet,tri su mi rijec do rijec i jedan malo fulao...to mora biti neki poremecaj

usput,ima li kakvih tableta za to?

Akademik AutoMobil Champion Avatar od korisnika Mazda890
    Datum registracije
    18-01-07
    Poruka
    3,899
    Liked
    311 times

flegmatik

bez komentara...

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

bilo to vec na forumu negdje..
    All in all you're just another brick in the wall......

Regularni forumas
    Datum registracije
    20-09-06
    Starost
    25
    Poruka
    141
    Liked
    0 times

Malo OT. ali zar postoje osnovni temperamenti možda ih je pisala neka pesimistična osoba

Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku