to je ono jesam li neodlučan ili možda nisam
Raspravljate o temi Test osobnosti u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: bacardi Malo OT. ali zar postoje osnovni temperamenti možda ih je pisala neka pesimistična osoba A ne znam ...
"ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati"
by Mazda
to je ono jesam li neodlučan ili možda nisam
KOLERIK
Kolerici uvijek smatraju da su u pravu. Čak i ako se svaka osoba u prostoriji suprotstavi njihovim zamislima, oni i dalje jurišaju na svoj način. Suprotna mišljenja samo će utvrditi njihovu odlučnost. I muškarcima i ženama, i mladima i starima, važnije je da stvari budu po njihovom, nego da se dobro slažu s drugim ljudima ili da budu okruženi ljudima sličnima sebi. Nema smisla raspravljati s takvom osobom. Kolerici traže odanost i poštovanje od drugih. Streme kontroli i očekuju pohvalu za svoja postignuća. Vole izazove i lako prihvaćaju teške zadatke. Njihova samodisciplina i sposobnost usmjeravanja pažnje čine ih snažnim vođama. Međutim, njihov zanos i odlučnost često od njih čine tvrdoglave radoholičare, neosjetljive na tuđe osjećaje.
Snage: sposobnost preuzimanja vodstva u bilo kojoj situaciji i donošenje brzih, ispravnih prosudbi, jaka volja, odlučnost
Slabosti: zapovijeda, autokrat, neosjetljiv, nestrpljiv, nerado raspodjeljuje zadatke ili drugima odaje priznanja.
Za boga miloga... za postoje ovakvi ljudi?
Pa mislim... to je strašno nešto... nepodnošljivo... takvi ljudi su jednostavno neizdrživi...
Iskreno sumnjam da na ovome svijetu postoji makar jedna osoba koja ima gore opisane karakteristike.
Užas živi. Strava. Horor.
![]()
![]()
![]()
Your personality is Melancholy Phlegmatic
Melancholy 55%
Phlegmatic 40%
Sanguine 0%
Choleric 5%
Koma.![]()
Zadnji Uredio angel of pain : 27-12-09 u 18:57
Gdje nema osjecaja ; tamo je mir..