| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Test zapažanja u Znanost forumu; ZADATAK: Na ovoj slici nalazi se 9 ljudi. Pokusajte ih otkriti. Ako uspijete locirati 6 onda imate prosjecnu moc zapazanja. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Test zapažanja ZADATAK: Na ovoj slici nalazi se 9 ljudi. Pokusajte ih otkriti. ![]() Ako uspijete locirati 6 onda imate prosjecnu moc zapazanja. Ako uspijete locirati 7 onda imate nadprosjecnu moc zapazanja. Ako uspijete locirati 8 onda imate izvanrednu moc zapazanja. Ako uspijete locirati 9 onda imate genijalnu moc zapazanja (kao Serlok Holms).
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-08 Lokacija: Zadar-Zagreb
Poruka: 180
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Test zapažanja uspjela sam ih naći 7, dalje ne ide, da me ubiješ ![]() možda kad popijem još jednu kavu ![]()
__________________ Take your life in your own hands and what happens? A terrible thing: no one to blame. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Test zapažanja Nigdi nisam našla riješenja za ovu zagonetku. ... ovako je ja vidim (ovu peticu nisam mogla dobro zaokružiti, to je ovaj sam kraj slike di se kao vide usnen nos i čelo, četvorka je odmah uz to i taj ima čak i kosu )
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,722
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Test zapažanja mudro, ali ja sam pod osobu racunao i ovo sto broj 2 (kod latoe) nosi u narucju. Mozda su to Isus i Marija, a mozda Franka i mali Svetozar. ![]() mozda ih je 10? a mozda su u sumi ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: test zapazanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:45.