Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Transrodnost i slicne pojave u Znanost forumu; Vrazice jedna sve bacas na sex : Ironija kod ljudi je sta traze neki moral koji je cesto lazan a tad ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-04-08, 13:15   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-04-08
Poruka: 114
lime wire se izdvaja iz mase
Re: Transrodnost i slicne pojave

Vrazice jedna sve bacas na sex :

Ironija kod ljudi je sta traze neki moral koji je cesto lazan a tad ispadaju licemjerni prema sebi i drugima

Da ja za razliku od tebe mozda i nepratim stvari vezane us shemale populaciju jer mi to nije interesantno ali mi je zanimljivo vidjet ove Cd transformacije koje nemaju veze sa sexom , jer su dosta zanimljive i nevjerojatne ponekad

Postal link na youtube i jedan japanski show kasnije
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 13:20   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,898
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Hehehehe..

A šta mogu kad mi je stalno vruće

Ma meni su divni ti krosići..
Moja prijateljica, ustvari muškarac crossdresser je tako slatka..Kad smo u javnosti sasvim je normalan macho muškarac..A kad dolazi k meni slatka je mala curica i govori u ženskom rodu..I onda ima drugo ime, žensko..To je tako slatko..Najviše voli kad mu poklonim neki hot donji ženski veš ili nešto od šminke...A ima i tako slatku guzu

I to je sve tako nevino, i zašto su ljudi tako okrutni, licemjerni i stalno napdaju i prozivaju takve ljude

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 14:06   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-04-08
Poruka: 114
lime wire se izdvaja iz mase

Razlicitost netreba napadat i onda kad ti se ona nesviđa

Nekako mi je fer da svaki covjek odzivi svoj zivot na nacin na koji ga zeli odzivit
Neki malo vise odstupaju od ostalih neki manje , neki su i cudni onima koje drugi smatraju cudni

Nemogu rec ja da sve meni odgovara i da me nista ne nervira

Nervira me dosta toga i dosta mi toga ne pase ali nije da mi je gust nekoga ponizavat

Sad ja imam mozda malo drugaciji pogled na to od tebe
tebi je to mozda simpa sa neke fetish strane a meni sa strane toga da te osobe imaju slobodu i nisu sputane svim drustvenim pravilima

Istina ja nebi da ljudi setaju goli po ulici nit da idu u sexy donjem rublju po trgovima

Meni to malo previse
Mozda ti jedina pisateljica u ovom topicu osim mene nebi to shvatila ali ja tako razmisljam

Cinjenica je da svak nemoze sve progutat ali ako vec i nemoze , nemora nit agresivno se ponasat prema toj odstupajucoj osobi
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 14:25   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,898
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Very nice, dear

Pa o tome ja pričam konstantno od kad sam na ovome forumu..
Ako je nešto različito od tebe, drugačije, tebi strano, nepojmljivo, ne sviđa ti se, reci:ne sviđa mi se..A ne koristiti svugdje priliku da se takve osobe ponižavaju, pljuju, odbacuju, izopće iz svig sfera života, kako bi netko dokazao da je ono što on i kako živi jedino ispravno i društveno prihvatljivo pod normalno.
Svatko neka radi i živi kako hoće, a kome se ne sviđa neka prođe pored, ne obazirući se..
Uostalom, nitko ne zna što ga sve čeka u životu.Prema tome treba biti tolerantan prema svima..
Ja sam jako liberalnih nazora i nema toga što se meni još nije svidjelo, sve do granice kada u nečemu sudjeluju dvije osobe svjesno, sve dok se nekoga ne degradira, zlostavlja i sl.
Ako mi se ne sviđa nešto, kažem ne sviđa mi se i apsolutno ne diskutiram više o toj osobi ili o tome.
Kod mene nema tabu tema i volim sve extremno i extravagantno..I volim hodati gola

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: transrodnost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108