Moj savjet ti je da glumiš isto da imaš poremećaj ličnosti ili još bolje sposobnosti tako da joj vratiš istom mjerom![]()
Raspravljate o temi Trebam pomoć u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Muka mi je više vucarat se po sudovima,sve radi lažnih optužba moje susjede. Svi vide ,al prave se da nevide ...
Moj savjet ti je da glumiš isto da imaš poremećaj ličnosti ili još bolje sposobnosti tako da joj vratiš istom mjerom![]()
Ma ja se nadam da če joj se sve odbit u glavu.
Da nema malodobno dijete već bi joj se odbilo.
U norveškoj čovjek izgradi kuču bez građevinske dozvole,pa ga sudac proglasi ludim i strpa ga u duševnu bolnicu na promatranje.
A ovdje niko niš ne poduzima dok se ne desi tragedija.
Bolji savjet od Šimetovog nećeš dobit
Tema može pod ključ![]()
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
Da ja to glumim ,nebi ni uspjela izglumit,već bi bila na promatranju.
http://www.scribd.com/doc/17429985/P...snici-u-vezama
Poremećaji osobnosti (PO) - zlostavljači, manipulatori, i korisnici u vezama
Mi imamo sličan problem s bližim članom obitelji. Kuća joj je blizu naše i konstantno nas optužuje da joj krademo,da joj fali ovo ili ono. Naši se tragovi vide po kući. Nestaju joj stare plahte,kolcevi i bog te pitaj kakve druge gluposti.Uglavnom mi sve ukrademo i odnesemo. Uglavnom,ženi je potrebna pomoć a njeni najbliži na to ne reagiraju,štoviše njen muž je u tome podržava i misli isto. Moj tata je bio 1/2 god. u bolnici, a ona je tvrdila da joj nestaju stvari i da ih je on odnosio i ulazio u kuću. Njena djeca se ograđuju i ne žele se miješati...![]()
A od moje susjede ,njena starija djeca ne žele čut za nju,a kamoli je vidjet.