u cemu je problem reci joj da si dobar i kao vibrator
setajuci multipraktik ili stovec...
Raspravljate o temi tresem se u blizini cure koja mi se sviđa :P u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; evo ovako ovo mi se dogodilo 2 puta s dvi razlicite cure...one su jako lijepe,zabavne i sve to...... prvi put ...
u cemu je problem reci joj da si dobar i kao vibrator
setajuci multipraktik ili stovec...
sahataba-![]()
jesi bezosjećajan
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
Meni se to znalo događati s nekim dečkima, i iskreno meni je to bilo preslatko.. tako da mislim da ti stvarno nema šta biti neugodno.
pa e to je zenama simpa, ka ono osjecajan i te spike
samo pazi nakon toga da ne napravi papucara od tebe.
aj iskreno i meni se to dogodilo, mislin nisan se tresa, al ono neki cudan osjecajmalo budes nesiguran valjda
![]()
Ne osjećajan nego je jasan pokaz da se dečku sviđaš. A po meni.. samo bi se glupača smijala tome.
E, pa to.. nesigurnost. Ali ne smeta to.Meni je najslađe kad dečko glumi nekakvu facu, a kad mu sjedneš u krilo sav se zbuni i "štrepi".
![]()
![]()
sahataba tebi se nešto drugo treslo![]()
![]()
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
To ti je vjerojatno od uzbuđenja što si samo u njezinoj blizini.
Trgni nešto žestoko![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
biće da si previše ručni rad koristio![]()
joj nemoj zamjerot pukla sam...