ma jebo to kaj se treseš. bolja bi fora bila da ti se digne![]()
Raspravljate o temi tresem se u blizini cure koja mi se sviđa :P u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Popij nesto za smirenje....
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
ma jebo to kaj se treseš. bolja bi fora bila da ti se digne![]()
RISE and SHINE
popij ginko !![]()
Komandant Data,bijelo lice,
Kad ćeš doći do Zemljice
Da pričas danima,jer nas zanima
da li u stroju obitava anima.
ma hajde pa svi smo se bar jednom tresli, zato nas se većina i zbližila s partnerom u pijanstvu
kažeš da ne piješa onda da probaš meditaciju
![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
hocete rec da bi me koja rakijica smirila?
Fiziološka reakcija na hormonalna "Divljanja" doista je čudnata kemija!
akoimaš tremu pred jako lijepom curomrazmisli da možda iona ima pred tobom!
(ipak je samo ljudsko biće kao iti.)
reci joj neki kompliment (ne pretjeruj....nešto sitno pohvali joj frizuru ili nove šuze)
Nekima pomaže cigareta il i kauguma. (uvijek ih imaju džepu)
žvakanjem se izlučuju neke kemikalije u mozgu koje smiruju...)
kad sam jasvojevremeno.....vidio najljepšu ženu svih svjetova (otprilike kao monika belucci s kratkom kosom ...)počeo sam se tresti kao da sam priključen na struju.
knedlu nikako nisam mogao progutati jer je bila presuha! ondasam počeo nekakav mucav irazgovor i skužio da imaŠPINATANA ZUBIMA! moja trema nestala je kao rukom odnešena.![]()
jooj, pa svakome se dogodi, to je ponekad baš slatko, mislim da su svi već dali dobar prijedlog - trgni nekaj žestoko, zapali pljugu, žvači žvakaću, meditiraj, misli na nešto opuštajuće, s vremenom će biti ok![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
to ti je nešto paranormalno, pođi u psihijatra, psihologa, ili još nekog kvazidoktora....
like the angel you are, you laugh creating,
a lightness in my chest, your eyes they penetrate me,
your answers always maybe,
that`s when I got up and left.