I šta je sada tu čudno? Matematička jednakost nivoa nižeg razreda osnovne škole....... Dodaš 2 pa 3 pa oduzmeš broj i dobiješ 5..........
Isto kao da si pitao: Zamisli da si u Zg i imaš Savski most..... Koja rijeka teče ispod tog mosta?
Raspravljate o temi Trik u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; 1. Zamislite neki broj od 1 do 20 2. Taj broj koji ste zamislili dodajte mu 2, a zatim 3 ...
I šta je sada tu čudno? Matematička jednakost nivoa nižeg razreda osnovne škole....... Dodaš 2 pa 3 pa oduzmeš broj i dobiješ 5..........
Isto kao da si pitao: Zamisli da si u Zg i imaš Savski most..... Koja rijeka teče ispod tog mosta?
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Ajde dajte kidu priliku ,vidite da hoće biti smiješan![]()
Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.
Majko moja mila koji trik...zbilja si nas prešao
a + 2 + 3 - 5 =
Kako li si se tog samo sjetio
još si vrlo dosjetljivo rekao da dodamo prvo 2 pa onda 3...rastavio 5 na dva člana
Prejak si![]()
mislim da je čovik požalia šta je otvoria ovu temu![]()
“He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“
Više se boji doć na forum![]()
Pa dobro vi tu 25 g kad već kužite vam je glupo, ali onaj koji ne kuži je OK![]()
Ma pusti ti ove zatucane budale sa 4000+ postova...šala malasvi se prave pametni a ne kuže foru sam neće priznat.
![]()