| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? u Znanost forumu; ja nisam bahata. barem mislmi, ali onak nekad sam ponosna na svoju skolu, ali opet, ne bahatim se ja :nzenam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? ja nisam bahata. barem mislmi, ali onak nekad sam ponosna na svoju skolu, ali opet, ne bahatim se ja :nzenam a gimnazijalka
__________________ Swayin' to the rhythm of the new world order and Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? A kad profesor ismijava ostale škole onda nije ni čudo što se učenici drže tako kako se drže. Ma fuj.. Ja iz te gimnazije imam samo traume ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 13-02-08 u 00:08. |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? tako i moj jedna, iz socijologije, stalo prica kako je prijegij u danasnej m drustvu ici u gimnaziju.
__________________ Swayin' to the rhythm of the new world order and Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums. |
| | |
| | #14 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? Citat:
Imamo potpuno jednako mišljenje o tome. ![]() Slažem se ovo sa stereotipima , fakat je tako. Inače,moje obrazovanje ne ovisi samo o školi, nego o tome koliko mene to sve zanima, koliko ću se ja potruditi da malo šire to proučim i naučim neke stvari. A ne ono samo da idem glavno da dobijem ocjenu i da mogu dalje. U tome je mislim stvar. Biti stručnjak u nekome području, i voljeti to, pratiti događanja. A ne samo da završiš školu preko nosa i onda isto tako i bilo koji faks glavno da imaš faks kao što to sada radi jako puno njih. Da prijavu na tri faksa, pa na koji upadne. Ja osobno da ne upadnem na koji oću, nebi ni išao na faks. Takav sam ![]() A bilo mi je ful fora bilo ić na praksu, upoznaš ljude, naučiš radit , još kad su skice ko ovi moji šta su bili u firmi ![]() da krepaš od smijeha ![]() Citat:
si ti pila šta? ili mi se čini ? ![]() nemoj se uvrijedit samo mi se čini da si cugala ![]()
__________________ Zadnji Uredio mišo_legenda : 13-02-08 u 00:12. | ||
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? a opet, mi imamo i vjezbe one neke iako smo gmnazija, i nekad radimo sa tim tehnickim skolama. pa je tesla dolazio nes. pa su nam poklonili neko racunalo za knjiznicu, onako samostojece
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? Tesla je bio kažeš? Što si ti to pila? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? Ma znam, ali nije to to ko kao kad ti ideš svaki tjedan jedan dan radit u firmu neku (tako se ide u četvrtom razredu , a inače smo imali radioničke vježbe u prijašnjim razredima). Ali i to je puno premalo. Mislim da se u našim srednjim školama a i na faksevima premalo pažnje obraća praksi. Praktičnih satova bi trebalo biti barem podjednako kao i teorijskih satova. Jer uostalom , teorija ti služi samo da bi mogao nešto napraviti. Nećeš ti nikome u životu recitirat šta si naučio.
__________________ |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? ma tesla kao skola, pa su onda dosli oni nesto, pa smo kao pokuse radili zajedno e tako i mi imamo, na svaku teoriju dolazi i laboratorijski sat. to meni super zabavnno, osim kad sam jednom krivo spojila krugove ono istosmjerna i izmjenocna pa se nesto spalilo neznam ma nista posebno nisam pila, onako, samo malo tek toliko
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:08.