Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? u Znanost forumu; pa ono da stoji samo, nista ga ne drzi...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-02-08, 00:20   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,250
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat
Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to?

pa ono da stoji samo, nista ga ne drzi
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 00:20   #22 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,268
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
ma tesla kao skola, pa su onda dosli oni nesto, pa smo kao pokuse radili zajedno

e tako i mi imamo, na svaku teoriju dolazi i laboratorijski sat. to meni super zabavnno, osim kad sam jednom krivo spojila krugove ono istosmjerna i izmjenocna pa se nesto spalilo neznam

ma nista posebno nisam pila, onako, samo malo tek toliko
hahaha nisi puno ne

a tek kojih smo mi imali predstava na mjerenjima i sklopovima sa spajanjem

samo profesori isto luđaci bili haha najjače kad nekome samo žica počela dimit samo vidiš izolacija se topi a ovome već para iz ušiju

Ajde ako ništa drugo ova tema će bar doprinjet zbližavanju i smanjivanju jaza između gimnazijalaca (pijanih i trijeznih ) i ostalih smrtnika
Star 13-02-08, 00:22   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

ajde ajde, idemja rade spavati nakon sto pojedem ovaj tiramisu do kraja

e tako se i meni izolacija pocela topiti, ili dok smo imali one zavojnice neke pa neko magnetsko polje bilo tamo pa je to nekako nesto radilo izmedu i onda mi ode kompas

a na biologiji vjezbama kod seciranja onih nekih zivotinja, mislim da su ti bili skampi, pa mi je jedan pao na pod islucajno ga zgazia, onda sam ga jedva nekako otvorila. ili kad smo imali lignje reazti pa sve smrdi fuj
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 00:32   #24 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

kaj ste sad zabrijali ono..nisam sad nish razmel..
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 00:35   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,544
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

vibica nam je malo popila, vuxs
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 00:36   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

pa razgovaramo o jazu izmedu gimazije i tehnike skole..mislim, jel je. pa je
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 00:38   #27 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

dobro e.. i??
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 00:39   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

kaj i
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 00:51   #29 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Ma svi gimnazijalci koje ja poznajem ili su odustali od faksa ili punooooo pričaju o njemu

Šta ja znam, ja sam uvijek imala osjecaj da sam niza klasa samo kad bi rekla da idem u Ugostiteljsku, manje-vise me nitko ne bi ni slusao kad bi ima rekla da moj smjer uci tri jezika, ima tezu matematiku od ostalih, politiku, marketing, knjigovotstvo i ostala sranja koja su se smatrala strucnim predmetima.
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 09:41   #30 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

A to je kod nekih uvijek bilo i uvijek će biti. Nije me nkada brinulo to po meni"zatupljeno" razmišljanje u stilu ja sam iz gimn pa vrijedim više.

Ima toga i na faxu.
Ja sam išla u tekstilnu srednju i upisala sam teologiju, dvije nebo i zemlja grane. I sad me nekada pitaju a kak to da si upisala teologiju ili kak to da si 5. godina?

A neznam ljudi dragi. Valjda učim.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108