| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? u Znanost forumu; pa ono da stoji samo, nista ga ne drzi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? Citat:
![]() a tek kojih smo mi imali predstava na mjerenjima i sklopovima sa spajanjem samo profesori isto luđaci bili haha najjače kad nekome samo žica počela dimit samo vidiš izolacija se topi a ovome već para iz ušiju ![]() Ajde ako ništa drugo ova tema će bar doprinjet zbližavanju i smanjivanju jaza između gimnazijalaca (pijanih i trijeznih ) i ostalih smrtnika ![]()
__________________ | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,250
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? ajde ajde, idemja rade spavati nakon sto pojedem ovaj tiramisu do kraja e tako se i meni izolacija pocela topiti, ili dok smo imali one zavojnice neke pa neko magnetsko polje bilo tamo pa je to nekako nesto radilo izmedu i onda mi ode kompas a na biologiji vjezbama kod seciranja onih nekih zivotinja, mislim da su ti bili skampi, pa mi je jedan pao na pod islucajno ga zgazia, onda sam ga jedva nekako otvorila. ili kad smo imali lignje reazti pa sve smrdi fuj
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,250
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? pa razgovaramo o jazu izmedu gimazije i tehnike skole..mislim, jel je. pa je
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? Ma svi gimnazijalci koje ja poznajem ili su odustali od faksa ili punooooo pričaju o njemu ![]() Šta ja znam, ja sam uvijek imala osjecaj da sam niza klasa samo kad bi rekla da idem u Ugostiteljsku, manje-vise me nitko ne bi ni slusao kad bi ima rekla da moj smjer uci tri jezika, ima tezu matematiku od ostalih, politiku, marketing, knjigovotstvo i ostala sranja koja su se smatrala strucnim predmetima. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? A to je kod nekih uvijek bilo i uvijek će biti. Nije me nkada brinulo to po meni"zatupljeno" razmišljanje u stilu ja sam iz gimn pa vrijedim više. Ima toga i na faxu. Ja sam išla u tekstilnu srednju i upisala sam teologiju, dvije nebo i zemlja grane. I sad me nekada pitaju a kak to da si upisala teologiju ili kak to da si 5. godina? ![]() A neznam ljudi dragi. Valjda učim. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:25.

) i ostalih smrtnika