| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? u Znanost forumu; ja opet netko spominje elektrotehničku u rijeci. sarafe, ožo, tadija, boliću di ste! daj!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? ja opet netko spominje elektrotehničku u rijeci. sarafe, ožo, tadija, boliću di ste! daj!
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| nick kombinira | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? Mišo interesantna tema. Ima nešto u tome. Citat:
Kao da si napisala moje mišljenje, samo još i malo ljepše rečeno. ![]() | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Do'h! | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? Ja baš ne mislim da ima neki preveliki jaz između ljudi iz gimnazije i iz ostalih škola. Barem što se tiče mene i ljudi koje poznajem. Ja sam išao u gimnaziju, a u društvu (onom najužem) su bili ljudi i iz ekonomske, industrijske, trgovačke škole. I ostali ljudi iz mog razreda s kojima sam se više družio nisu na ove iz ostalih škola gledali ''s visoka''. Normalno da je bilo i onih koji su mislili da su popili svu pamet svijeta što su u gimnaziji. To što sad neki gimnazijalci misle da su pametniji od ovih iz strukovnih škola, nema veze s zdravim razumom. Svi ovi što su završili ekonomsku školu isto su upisali ekonomski faks. Ovi što su išli u strukovne, išli su tamo zato što nisu imali ambicija završiti faks, nego im je zbog razno-raznih razloga bilo bitno što prije počet radit. Mislim da najveći ''problem'' tu rade profesori i roditelji. Profesori misle da u gimnaziji rade sa genijalcima i budućim predsjednicima i prave razliku između između njih i učenika ostalih škola. Roditelji ko roditelji, uvijek hoće najbolje za svoju djecu, pa misle da ovi iz ostalih škola loše utjeću na njihovu djecu, i onda pokušavaju svoju djecu udaljit od ovih iz ostalih škola... Sad na faksu se to samo potvrdilo. Ljudi koji su završili ekonomsku, puno lakše prolaze predmete tipa statistike, računovodstva, jer imaju puno bolje predznanje. Tako da je to sve individualno.... |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? Citat:
__________________ I denes mi veli mati: Glej koliki bik si! Ke si h životu dozdej napravil? Da nije nas bile, za grabu bi spal I suhe granje bi žrl. | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? sad sam nešto čula na radiju i odmah se sjetila ove teme ![]() sad sam našla i članak na netu evo koliko su gimnazijalci pametni, ovako nešto samo jedan iznadprosječni gimnazijalac/budući intelektualac može smisliti Citat:
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? I sam idem u tehnicku skolu pa evo da nesto kazem...istina je da se gimnazijalci prave pametniji i uzviseniji nego svi drugi,znam po frendovima,kao ono ti ides u ruđer odmah se vidi da misle da je to manje vrijedno...al ne jebe me to,da njih vidim kako bi znali sklopove ili digitalnu ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:50.

daj!