Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to? u Znanost forumu; ah ti profesori......

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-07-08, 15:57   #51 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika kvaziLicious

Datum registracije: 29-04-08
Godina: 18
Poruka: 339
kvaziLicious se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kvaziLicious
Re: Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to?

ah ti profesori...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 20:03   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-09-08
Godina: 18
Poruka: 1,116
Grof Vuger se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Grof Vuger Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Grof Vuger

gimnazialci se preveč prave pametni...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 21:38   #53 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,833
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke

ma dobro, ali u zagrebu imas dosta tih skola, ali najbolje su tesla, ruder i mislim da je lucijanka...ili ej lucijanka jedna od ovih..ne znam. uglavnom, to su cijenjene skole
Jao, kaj je ovo? Odkad je Tesla bila neka ueberškola?
Svu ekipu koju sam upoznala (tokom srednjoškolskih dana) iz Tesle je bila
Šta su samo radili po hodnicima i profesorima da mi je naprosto bilo žao.

Ili sam ja samo bila "elita" iz privatne gimnazije jer da smo mi to radili izbacili bi nas naglavačke i nogom u guzici ravno na cestu?!

Ne znam zakaj postoji jaz između srednjoškolaca i gimnazijalaca, ali kad sam ja išla u srednju taj se jaz poprilično vidio. Doduše nakraju smo na natjerali profesore da idemo na maturalac i na maturalnu večeru s "bad boysima" iz Tesle. S jedne strane smo mislili da su niža klasa, a s druge smo jedva čekale s njima ići na kavu. Užas
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 22:12   #54 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 23
Poruka: 60
Black_Hawk se izdvaja iz mase

ko ne skace gimnazijalac e e e
rudjer rulz!!!
Black_Hawk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 22:32   #55 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,823
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Jao, kaj je ovo? Odkad je Tesla bila neka ueberškola?
Nije uber, ali je jedna od najboljih tehnickih skola..

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ili sam ja samo bila "elita" iz privatne gimnazije
Bit ce da je to.
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 20:32   #56 (permalink)
Kiss my ass

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ah neš ti izbora tehničkih škola.

Ruđer, Tesla i Končar.

S tim da je Tesla u najboljem slučaju na drugom mjestu. Mada bi ju ja stavila na treće.
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 20:43   #57 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Dečki gimnazijalci su uvijek bili taaak dosadni

Zato i dan danas više volim ove OFR dečke

Je da su gimnazije "jače" u smislu boljeg obrazovanja, ali ja ako ikada imala dijete nikada mu ne bih sugerirala da upiše gimnaziju. Neku četverogodišnju strukovnu tako da su mu opcije otvorene.
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 20:56   #58 (permalink)
Kiss my ass

Da, gimnazijalci su (kad sam ja bila gimnazijalka) bili također jaaaako dosadni. Uglavnom smo se vrzmale oko konobara, automehaničara, grafičara i elektrotehničara
Odgovori sa citatom
Star 14-10-08, 15:24   #59 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika linkin_parkovka

Datum registracije: 24-08-08
Poruka: 110
linkin_parkovka se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku linkin_parkovka

Evo jedna tema me podsjetila na ovo i sjetio sam se nekih stvari iz mog srednjoškolskog života

Zanima me zašto uvijek postoji toliki "jaz" između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca.

Sjećam se često kad bi neki gimnazijalac pitao u koju školu ideš a ja odgovorio elektrotehničku , odmah bi me pogledao kao ono u stilu "ah ti manje vrijediš."

Čemu to?

Općenito su gimnazije više cijenjene kao škole. Iako neznam zašto toliko. Mislim da je to dosta povezano sa propagandom, a ne toliko sa kvalitetama škola.
Uči se doduše puno više predmeta, ali meni nije jasno što će meni toliko faliti latinski, grčki, likovni , glazbeni. Da sam mislio likovno ili glazbeno nešto više otišao bih u glazbenu ili likovnu školu.

Neznam, imam dojam da velika većina gimnazijalaca ide u gimnaziju jer nezna još za što bi se opredjelila, tj. što žele biti u životu.
a možda ide i zato jer želi upisati faks, koji ću lakše upisati ako sam upisala gimnaziju zbog većeg općeg znanja

Svjestan sam da se vjerojatno uči puno opširnije, ali mislim da u matematici i fizici recimo tehničke škole uopće ne zaostaju, koliko sam ja vidio čak i više se uči iz matematike u tehničkim školama (izuzev matematičku gimnaziju).

A i u gimnaziju se recimo puno lakše upisat s obzirom da puno više primaju ljudi nego tehničke škole.
Prag za neke gimnazije bio je 57 bodova, pa sad ti skontaj...

I sad se baš ja pitam čemu onda toliko gimnazijalci smatraju da su bolji od drugih i imaju tako bahat stav. (čast izuzecima)
to ovisi od osobe do osobe a ne od gimnazijalaca kao cjeline...

Neznam, možda ja imam krivu predođžbu, ali imam takav osjećaj.
imaš

A na faksu uopće ne prolaze bolje od onih koji su išli u tehničku školu , barem na mom faksu koji je tehnički orijentiran pa nama bolje ide.

I nema prakse, dakle neznaš ama baš ništa radit kad izađeš, i ako ne završiš faks nitko si i ništa.

e jbg toga smo morali bit svjesni kad smo upisali gimnaziju...
Na drugu stranu, dobiješ vjerojatno bolje opće znanje. E sad, sve se to važe.

Ova rasprava koja će nadam se nastati me isto zanima jer mi bratić uskoro planira upisivati srednju školu (sljedeće školske godine) pa me zanima što vi mislite o tome.

Ja osobno sam u osnovnoj imao sve petice i odlučio sam se za elektrotehničku. Pa su me kasnije pitali nešto kao u stilu "pa zašto tamo možeš ti bolje"

To mi isto nije jasno. Imam stvarno puno dilema
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114