Obožavam.
Raspravljate o temi Volite li sebe? u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Kažu da treba najprije voljeti sebe, da bi mogli voljeti druge. Zanima me...volite li sebe? Zavirite u dubinu vaše duše ...
Obožavam.
Bravo!
ne
zapravo da
hmm
e jebga
Gledajući skoro 23 godine unazad, rekla bi da sam si najgori neprijatelj
Alea iacta est!
Mogla bi i bolje, ali u globalu da..
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
Vrlo interesantno pitanje, u ovom dobu poremecenih vrijednosti. Mogla bih do besvijesti sad razglabati na temu, ali osvrnut cu se samo na vlastiti primjer. S vremenom sam se obracunala sa svojim egom i demonima (mada stalno vrebaju iz prikrajka), prihvatila svoje mane jednako kao i vrline, naucila uciti iz vlastitih ali i tudjih pogresaka,i danas mogu reci da uistinu volim sebe, i da mogu "bolje" i "kvalitetnije" voljeti druge zbog toga.
"Nikad ne podcjenjujte moć ljudske gluposti."
draga moja prijateljica, gotovo uvijek sam bila ''čudna''...tako da ni moja pitanja nisu jednostvna
ali, znaš...postavila sam ga zato jer iz vaših odgovora želim još nešto više naučiti...
Ne znam. Često mislim kako sam sebi najgori neprijatelj i često postavljam mine samoj sebi, prilično sam autodestruktivna.
Ali učim se prihvaćati sebe, sa svim svojim manama i vrlinama. Mislim da to dolazi s godinama. I naravno, uvijek treba raditi na sebi još kako bismo bili bolji, a ne postati zadovoljan u jednom trenutku i pomisliti da smo savršeni takvi kakvi jesmo.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.