Evo bez uvrede ali mislim da si ti pshipat
Brate ubijash![]()
Raspravljate o temi Vukovi u janjecoj koži u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Psihopatija, kao mentalni poremećaj, igra veliku ulogu u ljudskom društvu. Ljudska bića su svakodnevno izložena manipulaciji od strane onih koji ...
Evo bez uvrede ali mislim da si ti pshipat
Brate ubijash![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.
Znaci ti volis slusati gluposti, i citati glupave teme?
bravo za tebe.
jesam ja nigdi napisa da je nije pametna?
nije joj moja stara mjerila IQ tako da ne znam...
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
Uvek su mi osobe sa navedenim osobinama bile nekako cudne i skoro da sam ih se plasila...Ne moraju nuzno biti psihopate, ali kad vidim da je neko totalno smiren ma sta da se desava, kad nikad ne povisui ton, uvek i sve mu je dobro; prica strpljivo i monotono dugo i bez prestanka; sve mu je ravno,... taj po meni nije nacisto... Nekako ne verujem takvim ljudima, povezujem ih sa lazima iako ostavljaju utisak osobe od poverenja... Jednostavno, ne svidjaju mi se osobe koje mi previse ... kako se to kaze - -idu uz... nesto...
![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Ja ne mislim da je ovo glupa tema, ali nemam neko mišljenje o psihopatima, ako mi se približe, zovem policiju![]()
Pa znas da zene vishe vole one: Shaaeee, mala, znas ti ko sam ja, jeboteee, nemoj se sa mnom zaebavati, inace....![]()
![]()
![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Zapravo mi jesmo okruženi ljudima koji su upravo takvi kakvim si ih opisala.Nalaze se svuda oko nas.Od onih iz bliže okoline možeš pobeći te izbeći njihov uticaj.
Ali iza ljubaznih, kulturnih, obrazovanih ljudi koje čak i klinički možeš okarakterisati kao psihopate utiču direktno na život svakog pojedinca.Nalaze se na vrhu piramide moći i vidjaš ih svakodnevno.
Pobili su više ljudi nego sve serijske ubice zajedno.Njihov apetit je često nezasit pa ta ubistva postanu masovna.Tada ih zaista neko i prepoznaje kao vukove.Otkrivaju se potpuno i bestidno.Oružije u njihovim rukama postajemo mi sami.
Ona jagnjeća koža čini da ih većina ljudi ne prepoznaje.
Čak i kada je skinu.U tome i leži sva naša nesreća.
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.